Gość: joana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:43 Kobitki! Czy używałyscie ziemi egispkiej?Wiem ze jest droga, ale czy jest warta swojej ceny? Jakie sa wasze sposrzezenia co do tego kosmetyku? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanillka Re: Ziemia egipska 27.09.05, 20:02 Jest super, używam od lat. Namiar na ziemię na Wizaż: tinyurl.com/axnnu Tam jest bardzo dużo opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Ziemia egipska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:18 A jak wyglada twarz po tym?Jestem naturalną blondynką i nie chciałabym efektu pomarańczowej buzi.Bardziej interesuje mnie zdecydowany odcień brązu.Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka Re: Ziemia egipska 27.09.05, 21:53 W zalezności od ilości nałożonego kosmtyku - faktem jest, że trzeba dojść do wprawy w nakładaniu ziemii. Ale nie ma po nim efektu pomarańczowej buźki - jak przesadzisz to możemy ewentualnie mówić o indiance hihiih. Ale koneic żartów - naprawde warto. Jeszcze możesz ewentualnie zdecydowac się na puder Lavertu - podobne efekty, ale ma kilka odcieni - nie pamiętam dokładnie - -moze 2, w każdym razie jest jeden jaśniejszy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka Re: Ziemia egipska 27.09.05, 22:02 Gość portalu: joana napisał(a): > A jak wyglada twarz po tym?Jestem naturalną blondynką i nie chciałabym efektu > pomarańczowej buzi.Bardziej interesuje mnie zdecydowany odcień brązu.Jak to > jest? tinyurl.com/bsnuq - link do Lavertu Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Ziemia egipska 27.09.05, 22:08 Tak jak wspominały dziewczyny trzeba nabrac wprawy w nakładaniu ziemi egipskiej, gdyz nadmiar bardzo cięzko jest usunąć- trzeba wrecz zmywac cały makijaż:) nawet dla blondynki jest bardzo przydatna, istnieja przecież różne jej odcienie (ziemi oczywiście) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Ziemia egipska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 08:18 No to mam problem, nie sadziłam ze sa jakies odcienie tej ziemi.Chciałabym ładnie przyciemnić buzię. Nie wiecie czy aukcje na Allegro, na których mozna nabyc ten kosmetyk sa wiarygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beybe Re: Ziemia egipska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:05 Mnie tez interesuje ziemia.Jest droga,to fakt, ale kosmetyk jest chyba wydajny Odpowiedz Link Zgłoś
wild_asik Re: Ziemia egipska 30.09.05, 19:19 Ja słyszałam ze oryginalna ziemia egipska nie ma odcieni. JAK TO JEST W KOŃCU? Odpowiedz Link Zgłoś