Dodaj do ulubionych

Ziemia egipska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:43
Kobitki!
Czy używałyscie ziemi egispkiej?Wiem ze jest droga, ale czy jest warta swojej
ceny?
Jakie sa wasze sposrzezenia co do tego kosmetyku?

Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • vanillka Re: Ziemia egipska 27.09.05, 20:02
      Jest super, używam od lat.
      Namiar na ziemię na Wizaż:
      tinyurl.com/axnnu
      Tam jest bardzo dużo opinii.
      • Gość: joana Re: Ziemia egipska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:18
        A jak wyglada twarz po tym?Jestem naturalną blondynką i nie chciałabym efektu
        pomarańczowej buzi.Bardziej interesuje mnie zdecydowany odcień brązu.Jak to
        jest?
        • vanillka Re: Ziemia egipska 27.09.05, 21:53
          W zalezności od ilości nałożonego kosmtyku - faktem jest, że trzeba dojść do
          wprawy w nakładaniu ziemii. Ale nie ma po nim efektu pomarańczowej buźki - jak
          przesadzisz to możemy ewentualnie mówić o indiance hihiih. Ale koneic żartów -
          naprawde warto. Jeszcze możesz ewentualnie zdecydowac się na puder Lavertu -
          podobne efekty, ale ma kilka odcieni - nie pamiętam dokładnie - -moze 2, w
          każdym razie jest jeden jaśniejszy. pozdrawiam
        • vanillka Re: Ziemia egipska 27.09.05, 22:02
          Gość portalu: joana napisał(a):

> A jak wyglada twarz po tym?Jestem naturalną blondynką i nie chciałabym efektu
          > pomarańczowej buzi.Bardziej interesuje mnie zdecydowany odcień brązu.Jak to
          > jest?
          tinyurl.com/bsnuq - link do Lavertu
    • mroofka2 Re: Ziemia egipska 27.09.05, 22:08
      Tak jak wspominały dziewczyny trzeba nabrac wprawy w nakładaniu
      ziemi egipskiej, gdyz nadmiar bardzo cięzko jest usunąć- trzeba wrecz
      zmywac cały makijaż:) nawet dla blondynki jest bardzo przydatna,
      istnieja przecież różne jej odcienie (ziemi oczywiście) :)
      • Gość: joana Re: Ziemia egipska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 08:18
        No to mam problem, nie sadziłam ze sa jakies odcienie tej ziemi.Chciałabym
        ładnie przyciemnić buzię.
        Nie wiecie czy aukcje na Allegro, na których mozna nabyc ten kosmetyk sa
        wiarygodne?
        • Gość: beybe Re: Ziemia egipska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:05
          Mnie tez interesuje ziemia.Jest droga,to fakt, ale kosmetyk jest chyba wydajny
      • wild_asik Re: Ziemia egipska 30.09.05, 19:19
        Ja słyszałam ze oryginalna ziemia egipska nie ma odcieni. JAK TO JEST W KOŃCU?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka