Gość: dada IP: *.umwd.pl 24.02.09, 08:22 Mam pytanie - nie mogłam obejrzec do konca wczorajszego odcinka - czy reanimacja Meredith sie udała, czy lekarka zmarła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Chirurdzy - Meredith IP: 83.1.16.* 24.02.09, 09:26 to czy się udała będzie w następnym odcinku czyli dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Chirurdzy - Meredith 24.02.09, 11:07 iskierka40 napisała: > niestety zmarła... serio?!:D , kurde, to derek ma to samo co izzie.. niedooobrze;> ale to by wyjasnialo najnowsze plotki na popcornerze:D Odpowiedz Link Zgłoś
aga_wer Re: Chirurdzy - Meredith 24.02.09, 15:10 > to by wyjasnialo najnowsze plotki na popcornerze:D > a jakie są plotki bo jak obecnie oglądam 5 sezon to chyba ktoś inny umrze Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Chirurdzy - Meredith 24.02.09, 16:44 jakie plotki? plotki dotyczą 5 sezonu a polsat puszcza trzeci naprawde myslicie, ze usmierciliby główną bohaterkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivona Re: co bylo dzis? IP: *.ghnet.pl 24.02.09, 20:44 no i co sie stalo dzis? przezyla? powiedzcie ze tak! Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: co bylo dzis? 24.02.09, 21:07 raaaany... tak jak paulina mowi, plotki dotycza 5 sezonu! meredith tonela w 3! skoro serial nadal trwa to chyba logiczne ze jej nie usmiercili... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: co bylo dzis? 24.02.09, 21:16 swoją drogą to szkoda, nikt mi tak nie działa na nerwy jak meredith :D Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: co bylo dzis? 24.02.09, 23:13 echh, za czesto zapominam sie.. plotki mowia, ze derek zniknie, oczywiscie ze w 5 sezonie, wiadomo, kto by ogladal w tv;> a ja z racji dobrego humoru, podlapalam stwierdzenie ze mer umarla, i wplotlam to w historie dennego przyjaznego duszka;> niewazne z reszta;) Odpowiedz Link Zgłoś