Gość: kasia IP: *.bie.lama.net.pl 29.09.05, 14:51 MÓJ TYP TO:zwykly ,pokrzywowy szampn za 4 zł! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wino_porzeczkowe Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS 29.09.05, 22:52 Od paru tygodni używam szamponu Trzy zioła Polleny-Savony, płacę za niego 3,40 zł w Albercie i bardzo go sobie chwalę :) Polskie szampony mają to do siebie, że są dość wodniste i przez to mało wydajne, a ten akurat starcza mi na długo. ---------------------- Miasto Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS 29.09.05, 22:56 jakiś czas temu nabyłam szampon Eva Natura z rzepą i mi odpowiada:) mam też odżywkę, w połączeniu z szamponem efekt naprawdę bardzo dobry. aż nie spodziewałam się. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska ziola polskie polleny eva 29.09.05, 23:01 mam pokrzywowy... normalnie cud miod i malina, nawet moj chlopak sie do niego przekonal, ze jest lepszy niz te wszystkie inne garniery (ma czarna rzepe), chociaz na poczatku podchodzil bardzo septycznie do tego rodzaju "tanich" szamponow Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS 29.09.05, 23:18 I jeszcze jedno: chciałam wyznać, że zgrzeszyłam ;) W zeszłym tygodniu umyłam raz włosy szamponem Timotei (mleczko migdałowe i wanilia + taka odżywka), pachniał przepięknie. I mnie pokarało :( Lekki łupież 2 dni później mnie zaatakował. Dobrze mi i tak :) Na szczęście mam Polytar AF, to jakoś doprowadziłam włosy do porządku. ----------- Miasto Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anais Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.hydrobudowa6.com.pl / *.hydrobudowa6.com.pl 30.09.05, 07:44 dla dzieci - Bambi, taki żółty z kaczuszką, 2,50 za 125 ml, używam go od około 4 lat, czasem go zdradzam (tak na jedno, dwa mycia - gdy mam jakąś próbkę), ale zawsze do niego wracam, bo jest najlepszy. Mimo, że mam bardzo gęste i długie (za łopatki) włosy, to po zastosowaniu tego szamponu mogę je bez problemu rozczesać, nawet bez wcześniejszego zastosowania odżywki. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS 30.09.05, 08:14 Ostatnio kupiłam St. Ives z zielona herbatą. ^ zl za 250 ml ale b. gesty. Do tego odzywka której jedno opakowanie starcza na 2 szampony. A dla dzieci Bambi z kaczuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PANTENE NAJLEPSZY! Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.bie.lama.net.pl 30.09.05, 10:16 te t5anie szampony juz z powodu ceny są do dupy!najle[szy szampon to ten reklamowany przez słodką weroniczke z m jak miłosc czyli pantene provi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:31 Jak byłam w Anglii to kupiłam sobie zwykły szampon Tesco'wy i rewelacja:)) Był to typ szamponu 2 w 1 czyli razem z odżywką, zapach morski...nigdy nie miałam takich fajnych włosów, poza tym miałam ich dwa razy więcej;) świetny na zwiekszenie objetości...tu w POlsce nie ma w poblizu mojego miejsca zamieszkania Tesco, wiec nawet nie moge sprawdzic czy oby w Polsce też nie ma podobnych....a i kosztował w przeliczeniu na polskie złotówki około 3 zł za 500ml. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.bie.lama.net.pl 30.09.05, 10:35 nienormalna jesteś?co z tesco może być dobre jesli jest takie tanie i jest z tesco własnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:54 > nienormalna jesteś?co z tesco może być dobre jesli jest takie tanie i jest z > tesco własnie? ooo alez się uniosła...co cie tak rozłosciło? Dla mnie ten szampon był dobry i nic ci do tego, nie podoba sie cos to nie czytaj. Tanie nie oznacza gorsze...ale ty dalej badz ostatnia frajerka i przepłacaj w luksusowych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
plonaca.zyrafa Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS 12.10.05, 21:48 Asia, ja sie zgadzam :)_ Kupilam tutaj szampon z henna i odzywke, i mam naprawde swietne wlosy :) Po niejednym drogim szamponie takich nie mialam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:44 Tak, tak... Pantene to jest właśnie przykład t y p o w o supermarketowego i taniego szamponu. Nie dość, że jest dziadowski, to jeszcze zawiera wiele najbardziej szkodliwych świństw, które obecnie stosuje się w szamponach. Spójrz sobie na skład tego badziewia i porównaj go z jakimś porządnym, dermatologicznym szamponem. Owocnej lektury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dwóch bucików! Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.bie.lama.net.pl 30.09.05, 10:47 wiec jaki nie jest szkodliwy ?i jaki według ciebie jest dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:40 Taki, którego lista składników nie przekracza 20 pozycji, jak w wypadku PPv;) A tak naprawdę, to nie wiem- zależy do jakich włosów. To, co się sprawdza u jednych, nie zawsze odpowiada innym. Ale najlepsze są szampony: o krótkim składzie, kiepsko pieniące się, bezzapachowe (lub o zapachu składników, nie dodatkowym), bez SLS, o przezroczystej, nieperłowej konsystencji (np. takie jak Freederm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: 62.93.46.* 30.09.05, 15:41 moj ulubiony szampon do wlosow to LAMBADA. jest on tani i zarazem bardzo dobry. jest do niego takze gratis odzywka. ten szampon kosztuje 6 zl. ma zapach miety i rumianku, lub wrzosu i slonecznika. bardzo go polecam mozna go nabyc w jednej tylko sieci sklepow: roosmann. jest on w bialym opakowaaniu z inebieska nakretka. po tych szammponach moje wlosy nabraly nowego blasku i ...sensu zycia. codziennie rano wydaje mi sie ze mowia mi "dzien dobry" i "dziekuje za ten szampon i odzywke". wio do sklepu i go kupowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
celtycka_syrena Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS 04.10.05, 19:43 Lola, na prawdę, włosy do Ciebie tak mówia?? Aż zaniemówiłam z wrażenia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 12.10.05, 19:55 Lola byłam w dwóch rossmanach (w-wa) i nie widziałam tego szamponu:((( Jedyny jaki był z niebieską nakrętką to szmapon "europrofit" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: 62.93.46.* 14.10.05, 13:09 ja go kupilam w rzeszowie, w galerii Rzeszów. jest on naprawde idealny do moich wloskow! mam ten z wrzosem jest on do wlosow normalnych sliicznie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS 14.10.05, 13:35 Lola tu jeszcze raz Madzia, tym razem zalogowana:)) Czy możesz jeszcze raz dokładnie opisac wygląd tego szamponu? Czy na pewno nazywa się Lambada? A może to nazwa szamponu a firma nazywa się jednak inaczej? Nadal nie mogę go znaleźc w Rossmanie, pytałam ekspedientkę i nie wiedziała o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: 62.93.46.* 15.10.05, 11:09 szamponow jest kilka z tej firmy. ten z wrzosem i slonecznikiem jest pomaranczowy z granatowa nakretka. wlasciwie kazdy z nich ma granatowa nakretke. jest tez, niedawno wyszedl do wlosow delikatnych i slabych, szampon z zen-szeniem i pokrzywa chyba. na opakowaniu jest lisc klonu. zapytaj ekspedientke, na pewno Ci pomoze znalezc. powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awocado Schauma :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:15 Ja mam Schaumę brzoskwiniową, to jest szampon 2w1 z odżywką. Włosy są miękkie, puszyste i świetnie się układają! Polecam :) Może nie jest bardzo tani, ale wg mnie niedrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leilaani Re: Schauma :) IP: *.icpnet.pl 30.09.05, 19:26 Ja nie widzę żadnej różnicy w efektach pomiędzy szamponem za5 a 20zł dlatego wolę zainwestować w lepszą odżywke. Moje typy to przykładowo Timotei (tak, uważam te szampony za dobre:)), Ziaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:48 Mój ulubiony to Loreal Silver z tych dostępnych tylko w salonach fryzjerskich, tani nie jest, ale jest bezwzględnie najlepszy, raz z ciekawości kupułam taki Gliss Kur do blond włosów, to potem prałam w nim bielizne, bo do niczego innego się nie nadawał. Jednym słowem zraziłam się do tanich szamponów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.icpnet.pl 30.09.05, 20:55 Obecnie uzywam szamponu Joanny z serii NATURA (ma taką gęstą konsystencje,ale slicznie pachnie i jest wydajny) i odżywki Ziaji do włosów farbowanych (avokado albo kiełki pszenicy, nie pamietam). jestem zachwycona, bo włosy są miękkie latwo sie rozczesują i gładkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:52 sunsilk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kismet Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.compower.pl 02.10.05, 13:32 Timotei. Innych/tańszych nie używam bo nie rozczesałabym po nich włosów> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda-lenka Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 14:38 Mrs. Potters!!(taki z bursztynem)4 złote w Rossmanie Po Sunsilku dostałam łupieżu i włosy wypadają mi garściami :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
celtycka_syrena Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS 04.10.05, 19:49 A znacie jakiś dobry szampon/odżywkę regenerującą i wzmacniającą? Dobrze byłoby, gdyby ten szampon nie obciązał nadmiernie włosów, bo mam dosyć cienkie i dosyć długie, hm... :/ Właśnie, może jakiś pomysł jak wzmocnić włosy, he? Witaminy pewnie dobrze byłoby łykać, co? Ehh, nic i tak muszę iśc do fryzjera, żeby podciąć, bo już za długie mam te włosy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.acn.waw.pl 12.10.05, 23:35 a ja mam taki duzy palmolive, z mleczkiem migdalowym. i bardzo mily jest, wlosy puszyste, dobrze sie rozczesuja, fajnie ukladaja i dluuugo pachna ;) kosztuje cos kolo 8zl za 400ml bodajze. wiec moim zdaniem nalezy do tanich i sie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amlutka Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: 195.94.193.* 14.10.05, 14:39 A ja używam na zmianę pokrzywowego i z czarnej rzepy Polleny Ewy - muszę mieć oba bo po dłuższym stosowaniu pokrzywowego moje włosy zaczynają się przesuszać i wtedy przerzucam się na ten z czarnej rzepy i jest OK ale po zużyciu jednej butelki zaczynają się przetłuszczać i wtedy wracam do pokrzywowego i tak wkoło Macieju ;) Ale generalnie szampony są rewelacyjne, wcześniej używałam Pantene ProV i Schaumy ale nawet się nie umywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna_79 Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:42 Mój najlepszy szampon to St. Ives malinowy, ok. 6 zł w Bomi, więc w Rossmannie pewnie ok. 4 zł. Kiedyś używałam też Sunsilk pomarańczowy, ale włosy mi się przyzwycziły i już nie było takiego efektu, ale też b. dobry. Dziewczyny, znacie jakiegoś prawdziwego "tłuścioszka" do zmaltretowanych włosów? Moje właśnie teraz takie są. Muszę kupić droższą odżywkę, planuję Klorane, ale szkoda mi 30 zł na szampon, może jest jakiś dobry regenerujący z tańszych? Rozjasniłam włosy dość radykalnie i to była do tej pory jedna z głupszych rzeczy, jakie w życiu zrobiłam... Mam na głowie siano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 18:15 Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: WASZ NAJLEPSZY A ZARAZEM TANI SZAMPON DO WŁOS 15.10.05, 21:26 ananasowy bobini dla dzieci;-P lubię go za zapach ananasowej landrynki, ale włosy są całkiem fajne po nim;-) Odpowiedz Link Zgłoś