Dodaj do ulubionych

Double Wear Estee Lauder

IP: *.pl 14.09.02, 19:17
Czy któraś z was go używała? Jak wrażenia? Będę bardzo wdzięczna za opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mucha Re: Double Wear Estee Lauder IP: 199.243.248.* 14.09.02, 19:55
      Bardzo ladnie kryje i sie dobrze rozprowadza. I nie trzeba go duzo, a efekt
      jest ladny.
      • Gość: Marta Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.pl 14.09.02, 20:11
        Dzięki,a jeszcze mam dwa pytanka: Jak ogólnie buzia wygląda-czy ten podklad nie
        daje efektu maski? Czy dobrze matuje?
        • Gość: aga Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.chello.pl 14.09.02, 22:56
          Gość portalu: Marta napisał(a):

> Dzięki,a jeszcze mam dwa pytanka: Jak ogólnie buzia wygląda-czy ten podklad
          nie
          >
          > daje efektu maski? Czy dobrze matuje?

podkład nie daje efektu maski, natomiast maskuje wszelkie niedoskonałości cery,
          buźka ma jednolity ładny kolor, matuje też bardzo dobrze.Ja mam cerę tłustą,
          (ale jestem w trakcie przyjmowania antybiotyku) i teraz ten podkład utrzymuje
          się u mnie przez cały dzień bez poprawek, natomiast przed kuracją (3tyg. temu)
          utrzymywał się do 6 godzin. i uważam, że to też całkiem długo. Ja wybrałam
          sobie dwa kolory 03, na teraz, gdy buzia jest jeszcze opalona i 01 na zimę.
          Serdecznie pozdrawiam
          • Gość: Marta Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.pl 15.09.02, 12:05
            Aga ,dzięki.Czy może pamietasz cenę tego podkładu?
            • Gość: aga Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.chello.pl 15.09.02, 13:11

> Aga ,dzięki.Czy może pamietasz cenę tego podkładu?

W Sephorze chyba 120PLN,albo 130 jakoś tak ale nie chcę skłamać dzisiaj będę
              więc sprawdzę i odpiszę Pozdrawiam
              • Gość: Syrenka Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.02, 18:59
                Tez uzywalam niedawno tego podkladu, jest rewelacyjny jak dla mnie. Tzn mam
                cere sklonna do wypryskow i jedynie po nielicznych podkladach skora nie reaguje
                wysypka. Efektu maski u mnie tez nie ma i jak pisal ktos powyzej, maskuje
                niedoskonalosci. pozdrowka !!
                • Gość: Marta Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.pl 15.09.02, 19:24
                  Dzięki dziewczynki.Boszsz-cos czuję,że wydam kasę w perfumerii)) Tylko najpierw
                  muszę wycyganić trochę w pojemniczek.Jak myślicie w Sephorze na Sadybie dadzą
                  mi bez problemu?
                  • Gość: aga Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.chello.pl 15.09.02, 21:30

> Dzięki dziewczynki.Boszsz-cos czuję,że wydam kasę w perfumerii)) Tylko
                    najpierw
                    >
                    > muszę wycyganić trochę w pojemniczek.Jak myślicie w Sephorze na Sadybie dadzą
                    > mi bez problemu?
                    W drugim wątku napisałam ci w których Sephorach znajdziesz E.L, a na Sadybie
                    napewno dostaniesz. Pozadrawiam i życzę powodzenia
    • Gość: Marta Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.pl 15.09.02, 21:35
      Dzięki,buziaczki)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka