Gość: Marta IP: *.pl 14.09.02, 19:17 Czy któraś z was go używała? Jak wrażenia? Będę bardzo wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mucha Re: Double Wear Estee Lauder IP: 199.243.248.* 14.09.02, 19:55 Bardzo ladnie kryje i sie dobrze rozprowadza. I nie trzeba go duzo, a efekt jest ladny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.pl 14.09.02, 20:11 Dzięki,a jeszcze mam dwa pytanka: Jak ogólnie buzia wygląda-czy ten podklad nie daje efektu maski? Czy dobrze matuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.chello.pl 14.09.02, 22:56 Gość portalu: Marta napisał(a): > Dzięki,a jeszcze mam dwa pytanka: Jak ogólnie buzia wygląda-czy ten podklad nie > > daje efektu maski? Czy dobrze matuje? podkład nie daje efektu maski, natomiast maskuje wszelkie niedoskonałości cery, buźka ma jednolity ładny kolor, matuje też bardzo dobrze.Ja mam cerę tłustą, (ale jestem w trakcie przyjmowania antybiotyku) i teraz ten podkład utrzymuje się u mnie przez cały dzień bez poprawek, natomiast przed kuracją (3tyg. temu) utrzymywał się do 6 godzin. i uważam, że to też całkiem długo. Ja wybrałam sobie dwa kolory 03, na teraz, gdy buzia jest jeszcze opalona i 01 na zimę. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.pl 15.09.02, 12:05 Aga ,dzięki.Czy może pamietasz cenę tego podkładu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.chello.pl 15.09.02, 13:11 Gość portalu: Marta napisał(a): > Aga ,dzięki.Czy może pamietasz cenę tego podkładu? W Sephorze chyba 120PLN,albo 130 jakoś tak ale nie chcę skłamać dzisiaj będę więc sprawdzę i odpiszę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrenka Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.02, 18:59 Tez uzywalam niedawno tego podkladu, jest rewelacyjny jak dla mnie. Tzn mam cere sklonna do wypryskow i jedynie po nielicznych podkladach skora nie reaguje wysypka. Efektu maski u mnie tez nie ma i jak pisal ktos powyzej, maskuje niedoskonalosci. pozdrowka !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.pl 15.09.02, 19:24 Dzięki dziewczynki.Boszsz-cos czuję,że wydam kasę w perfumerii)) Tylko najpierw muszę wycyganić trochę w pojemniczek.Jak myślicie w Sephorze na Sadybie dadzą mi bez problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.chello.pl 15.09.02, 21:30 Gość portalu: Marta napisał(a): > Dzięki dziewczynki.Boszsz-cos czuję,że wydam kasę w perfumerii)) Tylko najpierw > > muszę wycyganić trochę w pojemniczek.Jak myślicie w Sephorze na Sadybie dadzą > mi bez problemu? W drugim wątku napisałam ci w których Sephorach znajdziesz E.L, a na Sadybie napewno dostaniesz. Pozadrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Double Wear Estee Lauder IP: *.pl 15.09.02, 21:35 Dzięki,buziaczki))) Odpowiedz Link Zgłoś