Dodaj do ulubionych

:) Margaret !!!!! odpowiednik Krzysia -w Rudzie???

IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 22:27
witam
margaret mam do ciebie wielka prośbe ;-)
mozesz podac jakies szczegoły odnosnie fryzjera z Rudy? ja tez slyszalam,
czy czytalam o jakims super gosciu z Rudy, moze to ten sam, i moze w koncu
bede miala miala extra fryzurke;-))
ech, zazdroszcze warszawiankom.....
pozdrawiam Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: Margaret Re: :) Margaret !!!!! odpowiednik Krzysia -w Rudz IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 13:39
      Hm, widzisz-ja usłyszałam o nim przypadkiem.Dwóch chłopaków mówiło o nim z
      fascynacją w głosie....(o wizycie swojej dziewczyny-i o umiejętnosciach tego
      pana)..ALe poniewaz to było dawno-pamiętam tylkoo że Ruda Sląska..i ze
      Graniczna 1.Ale..nie wiem ani jaki nr rudy, ani -jak sie pan nazywał.
      Musiałabyś poszukac tego starego wątku..- ja nie mam czasu, bo na razie dysk
      mam zepsuty i z kawiarenek piszę :). Aha, wiem ze tam trzeba sie umawiac na
      wizyty bo w salonnie non-stop kolejki-a onchyba pracuje sam.. No ale podobno
      taniutko. Przykro mi ze tak mało pomogłam :)
      pzd
      • Gość: dzieki;-)) Re: :) Margaret !!!!! odpowiednik Krzysia -w Rudz IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:22
        pomogłaś dużo;-))) mam adres i z pewności sie wybiore;-)))i zobaczymy co z
        tego bedzie...
        pozdrawiam K
    • casper_ Re: :) Margaret !!!!! odpowiednik Krzysia -w Rudz 17.09.02, 08:44
      Pliiiizzzz daj ten adres! Ja tez chce! Ja tez! I napisz jak bedziesz po wizycie!
      Niemozliwe - w mojej Rudzie WIZJONER????!!!!
      • dzokejka adres w Rudzie Śl. 17.09.02, 09:55
        hm, adres był powyżej, Graniczna 1:)
        • Gość: CASPER Re: adres w Rudzie Śl. IP: *.clan.pl 17.09.02, 12:19
          eeech gapa ze mnie... Choc wlasciwie to chyba chodzilo mi o jakies namiary,
          typu " blisko budynku X" :) Ale nic to - znajdę :)
          • Gość: Kasia Re: adres w Rudzie Śl. IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 15:18
          • Gość: Kasia mamy wizjonera Lucka w Rudzie;-))) IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 15:25
            kochane, odnalazłam salon w Rudzie:) mieści się na Górniczej 1;-)) i czescze
            w nim znany mi ze słyszenia (same pozytywy) Lucjan;-))))
            mam termin na .....15 października ;-))) pozyjemy, zobaczymy co wymyśli
            aaaa podam nr tel może któraś z Was równiez zechces spróbować;-))345-79-28
            pozdrawiam Kasia
            ps margaret
            jeszcze raz dzieki;-))
            • Gość: Margaret Re: mamy wizjonera Lucka w Rudzie;-))) IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 14:51
              :))))))
              no dopiero teraz dorwałam do komputera-i dalej tylko w kawiarence..niestety, -
              ale już po egzaminach więc spokojnie mogę sobie popisać. Naprawdę nie ma za co,
              i chyba też tam sie wybiorę, Czekam tylko na szczegóły dotyczące wizyty :))
              pzd.
            • Gość: azalea Re: mamy wizjonera Lucka w Rudzie;-))) IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 15:25
              juz po 15 października wiec możesz podzielic sie wrażeniami - czekamy!!!
              • Gość: Kasia Re: mamy wizjonera Lucka w Rudzie;-))) IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 18:04
                witajcie, niestety musiałam przelozyc wizyte i ide tam juto;-)))) opisze
                wrazenia ....
                pozdrawiam Kas.
                • Gość: Acha Re: mamy wizjonera Lucka w Rudzie;-))) IP: *.helion.pl 18.10.02, 09:08
                  Też czekam ,bo jestem z Gliwic!!!
    • Gość: Kasia wizjoner Lucek IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 12:26
      czesc dziewczynki...... jestem już po Lucku;))) i wrażenia mam mieszane. salon
      przeciętny, sam Lucek sympatyczny, a moje włoski dosyć ciekawie obcięte
      (krotkie) - fajnie się układają.... ale kolor okropność;-((( (gdy
      powiedziałam Lucjanowi, że kolor mi sie nie podoba i nie takiego oczekiwałam -
      prawie się obraził- a przynajmniej takie miałam wrażenie ) musiałam sie w
      domku ratowac farbka i wygladam jako tako;-)))za całą imprezę zapłaciłam 65
      zł ....... nie wiem czy moge polećic z czystym suminiem .....zdecydujcie same
      pozdrawiam Kasia
    • amelia_ Re: :) Margaret !!!!! odpowiednik Krzysia -w Rudz 27.10.02, 01:22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka