modlisshka 04.10.05, 10:30 Chciałabym aby bardzo intensywnie nawilżał i miał piękny intensywny zapach ( najlepiej owocowy).... chodzi mi o typowy balsam na chłodne dni...HELP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nayke Re: Balsam do ciała...doradźcie 04.10.05, 14:07 Uzywam zoltego garniera-ma piekny zapach,kiwi,grejfryt i jablko.Dobrze nawilza i jest wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Balsam do ciała...doradźcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:47 Ja uzywam prawie tylko masełek do ciała body shopu, bardzo dobrze nawilżają i są w genialnych zapachach, mam min. kakao, mango i melona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Body shop IP: *.viknet.pl 04.10.05, 21:15 A czy body shop można kupić w Polsce w miejscach innych niż allegro? Gdzie się najlepiej zaopatrzyć w te kosmetyki? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Body shop 04.10.05, 22:57 Gość portalu: mimi napisał(a): > A czy body shop można kupić w Polsce w miejscach innych niż allegro? Gdzie się > najlepiej zaopatrzyć w te kosmetyki? nie, nie można. najlepiej zaopatrzyć się będąc na wycieczce zagranicznej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Balsam do ciała...doradźcie 04.10.05, 21:21 drogi, ale najlepszy jaki mialam - biotherm o zapachu cytrusow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Balsam do ciała...doradźcie IP: *.attu.pl 04.10.05, 21:51 a ja niedawno odkrylam kremy do ciala Oriflame :) moj ulubiony to Elvie i Freya, maja delikatny subtelny zapach a cialko jest po nich idealnie gladkie i swietnie nawilzone. wczesniej uzywalam mleczka Nivea, bardzo mily kosmetyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Balsam do ciała...doradźcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:16 czerwony garniera - pachnie czereśniami, nawilża świetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumbala Re: Balsam do ciała...doradźcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:55 YR seria Les Plaisires ed nature...truskawka, owoce lesne, gruszka, kokos, wanilia...a ostatnio ananas i pomarancza.... Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Balsam do ciała...doradźcie 04.10.05, 23:12 chba sie skusze na tego garniera ;-) wielkie dzieki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś