Gość: Marta IP: *.mc.tenbit.pl 17.09.02, 12:18 Czy któras z Pan widziała w ferworze zakupowej walki godne polecenia czarne spodnie w kant, ze szlufkami, dobre gatunkowo? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goha Re: czarne spodnie IP: *.otosf.com.pl 17.09.02, 13:06 jak w wawie to Zara lub Mango (200-300 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabe Re: czarne spodnie IP: 157.25.126.* 17.09.02, 13:14 a ja jak zwykle polecę Promod :) co prawda nie przyglądałam się jakoś specjalnie czarnym spodniom, bo mam już kilka par, ale widziałam na pewno, że jakieś były Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: czarne spodnie IP: *.mc.tenbit.pl 17.09.02, 13:16 dziekuje za podpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: czarne spodnie IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 17.09.02, 13:22 jeśli maja być naprawdę dobre gatunkowo i niekoniecznie tanie, to radze zainwestowac w jakąś lepszą firmę, moze coś z royal collection albo omawiany wczoraj marks&sparks (jest już chyba kolekcja jesienno-zimowa), ew. hexeline. Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: czarne spodnie 17.09.02, 13:39 Polecam dawnego Baltmana - obecnie Molton (czy jakos tak) - jest na pewno w Jankach i w CH Land przy Wałbrzyskiej. A w GC na II piętrze występuje wciąż pod marką Baltman. Mam kilka par spodni stamtąd i jestem b. zadowolona ze stosunku jakość/cena. I b.dobrze leżą. Mają do każdego rozmiaru trzy długości S, M i L. Odpowiedz Link Zgłoś