Dodaj do ulubionych

Do Rossy - dot. p. Anny Orłowskiej

IP: *.gpw.com.pl 18.09.02, 13:38
Rossa,
Czy mogę prosić o namiary na Panią Orłowską.
( w końcu to ja rozpoczęłam wątek z pytaniem o kurs makijażu u Niej)
Dzięki
Obserwuj wątek
    • rossa_ Re: Do Rossy - dot. p. Anny Orłowskiej 18.09.02, 16:23
      Cześć a5 :)
      Jeśli chodzi o kurs wizażu to najbliży zaczyna się w połowie października,
      kosztuje niestety około 1000$ (cena nie została jeszcze dokładnie
      skalkulowana), wszystkie zajęcia prowadzi Ania, grupa (nie wiem, czy jest
      jedna, czy więcej) to max 3 osoby, zajęcia raz w tygodniu (skorelowane z
      podróżami Ani).
      Nie wiem czy warto, bo sama na taki nie chodziłam, nie znam też nikogo, kto by
      go skończył.

Jeśli jesteś mimo wszystko zainteresowana (tzn. cena Cię nie przeraziła, bo
      mnie tak :), odezwij się do mnie na maila, bo podobno zostało jeszcze tylko
      jedno wolne miejsce.

Pozdrawiam,
      R.

ps. na pewno można się umówić na makijaż
      • agnes02 Re: Do Rossy - dot. p. Anny Orłowskiej 18.09.02, 16:31
        Napisałam na priva,
      • Gość: Helena Re: Do Rossy - dot. p. Anny Orłowskiej IP: 213.134.140.* 18.09.02, 16:34
        rossa_ napisała:

> Cześć a5 :)
        > Jeśli chodzi o kurs wizażu to najbliży zaczyna się w połowie października,
        > kosztuje niestety około 1000$

O kurczaki, zakaslalam sie i postanowilam zmienic zawod :-))))
        To juz drugi raz w tym miesiacu. Pamietasz agencje detektywistyczna??? Rozwaz
        to :-))))
        H.
        • rossa_ offtopic 18.09.02, 16:44
          Oj Helka, agencje detektywistyczną mogę z Tobą założyć choćby od jutra, ale
          jeśli teraz chcesz zostać znaną wizażystką, no to musisz się najpierw zapisać
          na kurs :)))) A potem będziemy będziemy brały od kobitek kasę za make-up i
          namiary na kochankę męża, 2in1, full service :)))
          • Gość: Helena Re: offtopic IP: 213.134.140.* 18.09.02, 16:47
            rossa_ napisała:

> Oj Helka, agencje detektywistyczną mogę z Tobą założyć choćby od jutra, ale
            > jeśli teraz chcesz zostać znaną wizażystką, no to musisz się najpierw zapisać
            > na kurs :)))) A potem będziemy będziemy brały od kobitek kasę za make-up i
            > namiary na kochankę męża, 2in1, full service :)))

Genialna jestes - znalazlas nisze rynkowa :-))))
            Ty ty rob wizaz (moze dostaniesz znizke) a ja kurs detektywistyczny :-)))
            Trzymaj sie i nie przepracowuj. Knedlikow juz sie pozbylas mam nadzieje.
            H.
            • rossa_ Re: offtopic 18.09.02, 16:53
              Ja chcę na detektywa, nie mam za grosz talentów plastycznych, make up mojej
              własnej buzi jest dla mnie wystarczającym problemem!!!

Pośmiałam się i wracam do roboty :)

ps. Pepiki zwiedzają Warszawę aż do piątku :((

• Gość: Helena Re: offtopic IP: 213.134.140.* 18.09.02, 16:54
                buuu...
                ja tez mam najazd, ale mily, bo tatusiowy.
                Papi :-))
                H.
    • Gość: kik Re: Do Rossy - dot. p. Anny Orłowskiej IP: *.scientific.de / 192.168.12.* 19.09.02, 09:17
      ???????????? to anka orlowska bierze 1000 $ do wlasnej kieszeni, czy to jest
      jakis kurs FIRMOWY (chanel)???

poza tym, bez przesady, wizazystek i makijazystek jest na peczki i w dodatku
      DOBRYCH! co was tak przekonuje u orlowskiej, niby w czym ona jest lepsza od
      innych??? tylko dla tego, ze pracuje dla chanel??? bez przesady dziewczyny! to
      bzdura! co do orlowskiej, to mam rade: powinna wreszcie wziac sie za swoja
      figure i schudnac!
      • helena25 Re: Do Rossy - dot. p. Anny Orłowskiej 19.09.02, 10:02
        A moze jej tak dobrze???? Wzielas to pod uwage??? Nie kazdy marzy o wygladzie
        modelki. Zanim zacznie sie kogos krytykowac, warto sie zastanowic na soba, moze
        wyslij nam swoje zdjecie i ocenimu czego Tobie brak.
        A ze bierze 1.000USD to baaardzo duzo, ale jezeli sa kobiety ktore za to placa,
        to czemu nie. Prosta zasada, ktora obowiazuje wszedzie. Jest ktos kto wyklada
        absurdalna kase na gupote, to znajdzie sie ten kto ja wezmie.
        Pozdrawiam
        H.
        • Gość: kik Re: Do Rossy - dot. p. Anny Orłowskiej IP: *.scientific.de / 192.168.12.* 19.09.02, 10:08
          hlena25, masz jakis problem????

takie jest moje zdanie i juz a co do mojego wygladu i mojej figury jest
          wszystko w najlepszym porzadku, nie martw sie :o)
          • helena25 Re: Do Rossy - dot. p. Anny Orłowskiej 19.09.02, 10:19
            Nie pik, wszystko ze mna w przadku.
            A ty zazdrocisz Orlowskiej??? Oburzasz sie, ze tyle zarabia, dyskredytujesz ja,
            negujesz jej umiejetnosci i wytykasz kilogramy. Chyba ty masz jakis problem.
            Moze jaka niespelniona wizazystka Palomy albo Vipery, czy co????
            Ja Orlowskiej nawet nie znam, wiec nic mi do tego, ale ty najwyrazniej tak i
            jezeli masz jej cos do powiedzenia, to moze zadzwon, a nie wylewaj swoje zale
            na forum.
            Pozdrawiam
            H.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka