Dodaj do ulubionych

Effaklar K a wrażliwa cera

19.09.02, 13:22
wiem ze temat wałkowany w nieskończoność, ale napiszcie mi dziewczyny kochane
czy Effaklar mozna stosować przy wrażliwej cerze ze skłonnościa do
przesuszania? i jesli tak to jak często?
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Effaklar K a wrażliwa cera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 21:43
      Jeśli nie masz cery naczynkowej, to poproś o próbkę, żeby sprawdzić, czy Cię
      nie uczula. Jeśli nie podrażni Ci skóry od razu, to możesz go stosować z jakimś
      dodatkowym nawilżającym kremem, np. raz dziennie lub co drugi dzień-
      częstotliwość trzeba ustalić "doświadczalnie".
      • reniaszka Re: Effaklar K a wrażliwa cera 20.09.02, 08:08
        Basia mówiła, że do unaczynionej cery też można stosować, ale to trzeba ustalić
        sobie indywidualnie. Ja stosuję i na początku mnie szczypało, a teraz jest juz
        dobrze - używam tylko na noc i po paru minutach nakładam jeszcze nawilżający
        krem, jest ok. Polecam
    • Gość: ixi Re: Effaklar K a wrażliwa cera IP: *.bonair.com.pl 20.09.02, 08:20
      Dziewczyny ile ten cudowny krem kosztuje napiszcie prosze:)
      pozdrawiam
      • Gość: r Re: Effaklar K a wrażliwa cera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.02, 09:07
        Gość portalu: ixi napisał(a):

> Dziewczyny ile ten cudowny krem kosztuje napiszcie prosze:)
        > pozdrawiam
        ok. 44 zł
    • uli1 Re: Effaklar K a wrażliwa cera 21.09.02, 10:44
      Dziewczyny, czy ten krem rzeczywiście jest rewelacyjny, w tej chwili stosuję
      dr.Eris z wit.K efekt jest raczej bardzo średni i szukam czegoś mocniejszego.
      • Gość: justy Re: Effaklar K a wrażliwa cera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 16:06
        A wiesz, że krem Erisu z vit.K i Effaclar K dają zupełnie inne efekty? Jedne
        to krem na naczynka, drugi- krem złuszczający. Nie sposób ich porównać.
        • Gość: Uli1 Re: Effaklar K a wrażliwa cera IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 12:50
          Gość portalu: justy napisał(a):

> A wiesz, że krem Erisu z vit.K i Effaclar K dają zupełnie inne efekty? Jedne
          > to krem na naczynka, drugi- krem złuszczający. Nie sposób ich porównać.

O sorry, pomyliły mi się nazwy, a ja dalej szukam czegoś na naczyńka, ostatnio
          testowałam serum z BaNdi do cery naczyńkowej, ale muszę przyznać, że Eris jest
          troszkę bardziej skuteczniejsze.
    • badziunia Re: Effaklar K a wrażliwa cera 25.09.02, 14:45
      Ja mam tłustą ale wrażliwą cerę. Z reguły mam problemy z kosmetykami do cery
      tłustej bo strasznie przesuszają, i często się zdarza, że skóra schodzi mi
      płatami. Ale nie po Effaklar K. Po nim nie mam żadnych problemów, chociaż
      wydaje mi się, że lepiej złuszcza preparta salicylowy Erisu. Po Erisie rano mam
      zawsze łuszczą się delikatnie skórkę na policzkach, ale naprawdę bardzo
      niewiele i szybko daje się "zwałkować".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka