Dodaj do ulubionych

ratunku, brzydki zapaszek!!!!!!!!

12.10.05, 10:49
Dziewczynki,

zrobiłam sobie wczoraj odżywke z soku cebuli na wlosy, tak jak radziłyście w
jednym z wątków i ten zapach, oj, jest ze mna ciągle. naprawdę robi mi sie
niedobrze:((( mylam wlosy 2 razy, psiknęłam odżywką, lakierem, perfumami.
nawet przeplukałam w wodzie z cytryną. Nie wytrzymam dłuzej juz tego smrodku
i zwymiotuje.
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: onion Re: ratunku, brzydki zapaszek!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 10:57
      Następnym razem zrób sobie odżywkę z czosnku;))
      Takie to są niestety sumtne skutki stosownia takich paskudztw. Teraz będziesz na
      okrągło myła głowę, aby pozbyć się smrodku i diabli wezmą całe zbawienne
      (wątpliwe!) działanie cebulowej odżywki. Miało być lepiej, a będzie gorzej i do
      tego smrodliwie.
      • zuzu777 Re: ratunku, brzydki zapaszek!!!!!!!! 12.10.05, 11:20
        no tak, tak pewnie jest, że to nic nie zdziała, na drugi raz będę mądrzejsza.
        tylko co tu teraz zrobić, musi być jakiś sposób na usunięcie tego zapachu.
        niedobrze mi, fuj
        • achemiczka Re: ratunku, brzydki zapaszek!!!!!!!! 12.10.05, 11:46
          Spróbuje wycisnać sok z 4 cytryn, dodać złótko i to wetrzec we włosy. Potrzymaj
          tę maseczkę ok pół godziny do 40 min i być moze pomoże. Jeżeli nie masz jajka
          to same cytryny też powinny pomóc. tylko nie dodawaj soku do płukania z wodę,
          to za małe stężenie. Do płukania użyj dwóch łyżek octu najlepiej winnego,
          powinno pomóc. No i na drugi raz nie używaj takich zapachowych maseczek,
          cytryna z łótkiem i olejkiem rycynowym to też dobra maseczka, duzo lepsza od
          cebulowej. Teraz mozesz pominać olejek rycynowy.
          • zuzu777 Re: ratunku, brzydki zapaszek!!!!!!!! 12.10.05, 11:55
            Spróbuję na pewno, teraz to juz nie mam nic do stracenia, no chyba ze włosy mi
            calkiem odpadną oj:( szkoda, że muszę czekać do wieczora z wprowadzeniem Twojej
            rady w czyn:(
            o ludzie, co za smrodek - przestrzegam przed tym sposobem, no chyba że ktoś
            lubi taki zapaszek:]
            • zuzu777 dzięki achemiczko 12.10.05, 11:55
              • Gość: achemiczka Re: dzięki achemiczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 14:13
                Gdyby moja rada się nie sprawdziła to możesz spróbować czegoś jeszcze, wiem ze
                na np. na zapach czosnku pomaga nać pietruszki, możnaby kupić 2 pęczki, w
                sokowirówce wycisnąć z nich sok i też popróbować zrobić z tego soku, moze
                razem z cytrynowym, maseczkę. Myślę że o kolor - zielony - nie masz co się
                martwić, no chyba że jesteś bardzo jasną blondynką, to nie wiem, może nie
                ryzykowałabym. Sama cytryna ma tendencję do rozjaśniania.
                • zuzu777 Re: dzięki achemiczko 12.10.05, 14:25
                  no tak, szkoda ze ta cytryna rozjasnia, ja mam ciemne włosy, może po prostu
                  potrzymam krócej.
                  Dzięki Ci za rady. pokombinuję...:)
                  • Gość: achemiczka Re: dzięki achemiczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 14:28
                    Zuzu spoko, spoko, nie tak rozjaśnia że trzeba się martwić, może gdybyś to
                    robiła codziennie prze 3 miesiace może wtedy byłoby widac to rozjaśnienie, a
                    tak to sie nie przejmuj, ja często stosuję tę maseczkę i też mam ciemne włosy i
                    nic im sie nie dzieje
    • kleopatryx Re: ratunku, brzydki zapaszek!!!!!!!! 12.10.05, 12:01
      Było też ostrzeżenie o okropnym zapachu. Teraz nic nie rób, po prostu unikaj
      ludzi :) przez 2 tygodnie.
      • zuzu777 Re: ratunku, brzydki zapaszek!!!!!!!! 12.10.05, 12:40
        no było, było, ale myślałam, że przesadzasz. kupiłam od razu cytryny, żeby
        zrobić plukankę ale gdzie tam, nic nie pomogło.
        za takie poświęcenie to człowiekowi powinno narosnąć pełno nowych włosych,
        zwłaszcza na zajezdniach!
    • Gość: Klara Re: ratunku, brzydki zapaszek!!!!!!!! IP: *.4web.pl 12.10.05, 12:55
      niestety, miałam podobne doświadczenie - zrobiłam to raz\ i nigdy więcej!!!
      Najgprsze jest to, że po iluś tam myciach nawet po tygodniu wystarczyło, ż
      elekko się spociłam i skóra głowy wydzielała ten odór. Syf!
      • zuzu777 Re: ratunku, brzydki zapaszek!!!!!!!! 12.10.05, 13:35
        o nieee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Daria Re: ratunku, brzydki zapaszek!!!!!!!! IP: *.eu.org 12.10.05, 23:47
          no to współczuję...:/
          serio nawet nie mam pojecia co mogłoby ci pomóc....
          • zuzu777 Re: ratunku, brzydki zapaszek!!!!!!!! 13.10.05, 10:50
            po zastosowaniu róznych ww. sposobó nadal śmierdzę cebulką. Ale już troszkę
            mniej:] hurrra

Kleopatryx niech tylko Cię dorwę:]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka