fabiankowa 06.10.09, 17:19 jakimi jesteście uczennicami? dobrze wzorowe albo przecientne ;D wiem wiem jestem ciekawska ale cóż... ja???? przecientna raz 5 raz 3 poniżej 3 to jeszcze nie zeszłam O_oooo ale nie z matmy jest 2- xD hahaah lol2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisss92 Re: oceny -_-'' 06.10.09, 18:02 Jestem uczennicą średnią. Bycie wybitnym w liceum to (w moich warunkach umysłowych ) dzieżka harówa po kilka godzin dziennie a i to by było mało. Dobrze mi idzie z polskiego, gorzej z matmy i fizyki Odpowiedz Link Zgłoś
juliettee Re: oceny -_-'' 07.10.09, 18:02 a do jakiego wybitnego liceum chodzisz? w jakim miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: oceny -_-'' 06.10.09, 18:07 mam tak świetne oceny że klękajcie narody. sama się dziwie, co ja robię w II klasie, i jak ja w ogóle zdaję z klasy do klasy? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia.25 Re: oceny -_-'' 19.10.09, 22:23 Ja jestem uczennicą wzorową Nigdy się nie uczę do sprawdzianów ale i tak go dobrze pisze Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: oceny -_-'' 06.10.09, 18:22 różnie dziisiaj 6 jutro dwaie jedynki xdd Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: oceny -_-'' 06.10.09, 18:30 no tak średnio.. miałam wyróznienie w tamtym roku szkolnym (6 klasa, teraz bedzie ciezko). no ale wiadomo 2 i 3 się zdażaja. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: oceny -_-'' 06.10.09, 18:37 Taka średnia Zalezy z czego z polaka mam 3 , 4 ,5 ni `+ A z matmy 2 ,3 ;/ cóż i tak dobrze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: oceny -_-'' 06.10.09, 18:38 moje oceny są.. hu*owe. np mam. 6 i 1 albo. 2 i 5.. nie. źle się raczej nie uczę. ale niewiadomo jak dobrze też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: oceny -_-'' 06.10.09, 18:48 Czasami kiedy się nie nauczę dostaję 2-jkę. Nie często zdarza mi się załapać 1-kę ,chyba ,że nie wiedziałam ,że następnego dnia może być sprawdzian lub kartkówka. Jestem raczej uczennicą średnią nie interesuje mnie za bardzo to czego uczą w szkolę ,ale lubię poczytać o filozofii ,paranormalnych zjawiskach itp.Najczęściej dostaję 3,4. No z wf lub informatyki dostaję najczęściej 5 ,gdyż lubię te przedmioty a pózniej możliwe chciałabym iść do technikum informatycznego. Jeszcze oczywiście mogę zmienić zdanie ,więc chciałabym mieć końcowe oceny 4- 5 + dobry wynik z testu gimnazjalnego. W trzeciej klasie niestety nie będę miała wyjścia będę musiała się niezle przyłożyć do nauki ,dlatego teraz daję sobie trochę luzu ,przyznam czasami chodzę nawet na wagary lub robię sobie okienko. Odpowiedz Link Zgłoś
london19 Re: oceny -_-'' 10.10.09, 19:04 Przecięta. To dlatego poszłam do ogólnej w gim. Jako jedyna z dziewczyn z klasy 6. Ale się cieszę xD. Z anglika chyba dwie szmaty (jedynki) i 5-, z matmy trzy 3 i 2 z odpowiedzi, z polaka między 3-5, niemiec 5-, w-f 2,5,3, z fizyki 3, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: oceny -_-'' 06.10.09, 20:28 historie, polskie, wosy, czyli ogólnie humanistyczne baardzo dobrze, poniżej czwórki nie schodzę. z resztą w stylu chemia, majma, fizyka - bywa różnie. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: oceny -_-'' 07.10.09, 20:38 raczej przeciętna... dobra jestem z tych przedmiotów, które lubię czyli... (cisza) ;P ale tak na serio to najlepsze oceny mam z anglika i polaka Odpowiedz Link Zgłoś
musera Re: oceny -_-'' 07.10.09, 22:03 Raczej dobrą, przynajmniej przez całe gim miałam paski na koniec ;p, w lo trochę gorzej, ale i tak wysoko Pomijając że już zdążyłam złapać 1 i 2 to jest ok ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: oceny -_-'' 08.10.09, 15:19 tak o xd czasem dobrze a czasem nie xd fukslo mi sie dzis bo mialam szczesliwy numerek a nic nie umialam xd albo z infy faceta zrobilysmy w konia bo bylo zrobic cos tam w exelu i mi i kolezance sie nie chcialo w tamtym tygodniu, wiec nie zapisalysmy i powiedzialysmy ze ktos nam usunal xd pokazalysmy mu tlyko ze wiemy jak sie to robi na 2 przykladach i juz xd Kobieto - trzeba kombinowac xp np na spr. jak wiesz ze nic nie wiesz to otworz sobie po prostu zeszyt i spisuj xd jak zobaczy i powie ze ci zabiera i oceni to co masz to i tak lepiej niz nie napisac w cale xd albo jak cie pyta to spcejalnie przedluzaj do przerwy (u mnie dziala to na hiscie bo tylko na tym przedmiocie pyta pod koniec lekcji) xd nir ma sytuacji bez wyjscia xp Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: oceny -_-'' 19.10.09, 18:16 Raczej dobrą, ok. 4,5-5 średnia, więc nie jest źle. Nigdy nie uczę się czegoś ''na pamięć''(tzw. wkuwanie) bo zapomniałabym zaraz, tylko tworzę sobie własne regułki/definicje, które pamiętam przez dłuuugi czas, oglądam dużo filmów dokumentalnych, czytam książki. To bardzo się przydaje w dorosłym życiu (taka wiedza ogólna). Trzeba tylko pamiętać, że oceny to tylko głupie cyferki i tak naprawdę ważne jest to, co ma się w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
selenka.demi.jb Re: oceny -_-'' 19.10.09, 22:18 Wydaje mi się, że jestem uczennicą normalną ... ;] Nie uczę się za dużo ( prawie wogóle ) większość rzeczy pamiętam ze słuchu ... Mam 5,4,3 Ale ważne się się staram ( czasem ) ;D Odpowiedz Link Zgłoś