mumma1 14.10.05, 12:04 Prosze, napiszcie cos o tym zapachu. Jak byscie go okreslily, jakiego jest typu? Moze porownacie z jakimis innymi zapachami? Mam mozliwosc dostania go w prezencie, ale nie mam gdzie powachac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S. Re: Sicily D&G IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.10.05, 12:58 Na pewno nie jest lekki,świeży,pasuje raczej na chłodnie dni.Jest ciepły,słodki ale jak dla mnie duszący.W pierwszej chwili miałam skojarzenie z perfumami Cinema YSL bo też są słodke,ciepłe ale nie tak duszące jak Sicily.Perfumy to rzecz gustu,każdy może mieć inne zdanie,może jednak przetestuj je w perfumerii,Tobie mogą się akurat spodobać.Podaję Ci link z opisem : www.pedet.pl/x_C_I__P_7013329-7010001.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milkie Re: Sicily D&G IP: *.blich.krakow.pl 14.10.05, 13:26 ja bym ich tam duszacymi nie nazwala :) rzeczywiscie sa troche ciezawe, ale maja tak niesamowity zapach, ze nie przychodzi mi do glowy do czegokolwiek ich porownywac. cinema mi sie w ogole nie podoba i nie wydaje sie nawet troche zblizony. prawda jest chyba, ze to jeden z tch zapachow, ktore nie pasuja wszystkim, ale jezeli juz to bardzo :)))mnie osobiscie podobaja sie oprocz nich tylko leciutkie, wodne nuty, to moj absolutny wyjatek zapachowy i absolutne nr 1 . najlepiej zrob sobe wycieczke do drogerii i sprawdz na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mumma1 Re: Sicily D&G 14.10.05, 14:51 Dzieki!!! Wasze opisy byly super - oba bardzo mnie zachecily i mam zamiar zaryzykowac w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Sicily D&G 14.10.05, 14:55 szczerze mówią powąchałam w perfumerii i (sorry, nie obraźcie sie)... ale prawie pawia puściłam... Ciężki, nieprzyjemny zapach, duszący, generalnie zupelnie niestrawny. Moze komuś sie podoba, mi - wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: Sicily D&G IP: 193.24.24.* 14.10.05, 14:58 www.sorea.pl/product_info.php/cPath/21_56/products_id/870 Odpowiedz Link Zgłoś