Dodaj do ulubionych

ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LAMBADA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:00
jest on bardzo fajny ,jeden z najlepszych jaki mialam i włosy po nim
niesamowicie pachną długo!prosze napiszcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:07
      a jakiej firmy jest ten szampon?prosze napisz lola...
      • Gość: lola Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: 62.93.46.* 15.10.05, 11:13
        ale to nie ja zalozylam ten watek;)
        jest on firmy lambada. slicznie sie pieni, dlugo pachnie. ma granatowa
        nakretke. probowalam znalezc link, ale mi sie nie udalo wkleic. zapytaj
        ekspedientke, na pewno pomoze Ci go poszukac. warto ;)
        • Gość: .. Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:18
          wiem ze to nie ty załozylas ten wątek ale wczesniej czytalam gdzies w innym
          watku o tym szamponie w twoim poscie i mnie przekonalo bardzo!więc prosze
          napisz mi jeszcze czy nie wiesz jakiej firmy jest bo lambada to nazwa raczej i
          czy włsoy są po nim puszyste bo bardzo mi zalezy zeby były puszyste !bo mam
          bardzo płaskie:(:(plisss odpisz!pozdrawiam
          • Gość: ..... Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:20
            sorki,zauważylam ze jednak napisalas ze to firma LAMBADA..a więc jesli jeszcze
            go masz to prosze popatrz jakiej jest nazwy:):)plisss bo wtedy łatwiej mi
            bedzie o niego zapytać ekspedientke a może on nie ma nazwy?
            • Gość: lola Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: 62.93.46.* 15.10.05, 14:49
              droga ..........!
              szampon firmy lambada nosi nazzwe "nice hair" po polsku "miłe włosy". od
              tygodnia w sklepie roosmann jest nowa linia szamponow lambada o zapachu
              cytrusow i miety. kupilam go wczoraj i wlosy nabraly jeszcze wiekszego blasku ,
              puszystosci i energii!!! kosztuje 6.50, i teraz gratis jest mleczko do wlosow,
              chyba ze kupisz dwupak, wtedy jest mleczko i odzywka gratis. wszystkie moje
              kolezanki go uzywaja i polecaja go! idz szybko i kup. promocja jest do
              wyczerpania zapasow.
              • Gość: ............ Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:12
                dzięki lolla:):)!napewno kupie,skoro tak go zachwalasz:)::)mam nadzieje ze na
                moich włosach też bedzie tak działał!pozdrawiam cie i dzięki wielkie za
                polecenie tego sud szamponu!naprawde mnie przekonałaś!
                • Gość: kaja Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:23
                  ale to jakaś nieznana firma jest ta lambada!bardzo nieznana!bo wogóle nie ma
                  informacji o niej w necie nigdzie!dziwne to wszystko jest!
                  • Gość: lola Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: 62.93.46.* 15.10.05, 15:32
                    bo te szampony sa sprowadzane z hiszpanii. z goracej hiszpanii.to hiszpanskie
                    strony, nie umiem na nie wejsc.
                    • Gość: pomarańczka Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:52
                      A czy ten szampon nadaje się do czarnych farbowanych włosów ? Pozdrawiam!
                      • Gość: lola Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: 62.93.46.* 19.10.05, 14:59
                        no jasne! jest nawet specjalny do farbowanych!
    • Gość: asiek_asiekowaty Kto ma ten szapon i cyfrowke - niech zrobi zdjecie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 15.10.05, 15:58
      i przesle chetnym (min. mnie).
      • Gość: ajaksa Re: Kto ma ten szapon i cyfrowke - niech zrobi zd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 16:16
        bardzo dobry pomysł z tą cyfrówką !ja też chce zobaczyć na zdjęciu!może ty
        lolka masz cyfrówke?
    • Gość: kola Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 13:12
      nie ma takiego szamponu chyba nigdzie bo w necie też nic nie ma na ten temat!
    • Gość: kola Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 13:12
      ???????????
    • Gość: kaśka Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:39
      niezła ściema, nie istnieje taki szampon ani taka firma. nie ważne, czy
      hiszpańska czy nie, byłoby COKOLWIEK w necie.
      • Gość: micha Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:51
        istnieje...tylko jest sprowadzony z hiszpanii...ależ wy jestescie głupawe!on
        jest w rossmannie tylko wiec dlatego nigdzie go nie ma!
        • Gość: kaśka Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:05
          sama jestem głupawa :P nawet Ziaja ma swoją stronę internetową, nie będę
          kupować produktu firmy Krzak, nawet, jeśli on istnieje, w co wątpię.
        • Gość: mirka Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:14
          to jest firma "nice hair" a nazwa lambada wiec jak widzisz kasko
          istnieje .....a ty naucz sie posługiwac wyszukiwarką!
          • Gość: kaśka Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:28
            www.google.pl/search?hl=pl&q=%22nice+hair%22&lr=
            www.google.pl/search?hl=pl&q=%22nice+hair%22+lambada&lr=
            rozumiem, że ty już się nauczyłaś, jak posługiwać się wyszukiwarką, zatem wskaż
            mi, która z tych stron jest stroną firmy, o której mowa, bądź przynajmniej w
            jakikolwiek sposób dotyczy tego szamponu. takie wszystkie mądre, a żadna
            jeszcze nie podała linka :P
            • Gość: mirka Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:53
              żadna kasiu!:):)a ty dalej upieraj sie ze nie ma takiego szamponu>>radze ci
              dowiedz rossmanna!każda moja kumpela po tym szamponie ma sliczne włosy i ja im
              doradzałąm go a teraz mi dziekuja jak cholera ,powiedzialy ze nawet szampony za
              6oo zł nie moga jemu dorównać a tez takie kupowały(mam bogate koleżanki
              niektóre)..to hiszpanski szampon i jest na hiszapnskiej stronie wiec i tak nic
              nie zrozumiesz jesli nie znasz hiszapnskiego!
              • Gość: kaśka Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:54
                a gdzie napisałam, że nie znam? ja chcę tylko poznać adres strony, a ty nie
                potrafisz mi go podać i tyle. pewnie firma nie ma strony... nawet ja mam stronę
                i to niejedną.
    • Gość: Paula Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.76.classcom.pl 17.10.05, 15:58
      Własnie czy wogole ktos widzial kiedys ten szampon ?? Ja dzisiaj zachecona
      opiniami poszlam do Rossmana (kolo Teatru Bagatela) i niestety go nie
      znalazlam.
    • nancy_callahan Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA 17.10.05, 16:08
      Jessuuu, cóż to za szampon widmo?
    • Gość: asiek_asiekowaty Tez mam watpliwosci co do jego istnienia, bo... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.10.05, 17:01
      ...na niemieckiej stronie Rossmanna, gdzie maja wszystkie Rossmannowe
      kosmetyki - nawet te, ktorych jeszcze nie ma w Polsce, takiego cuda nie ma, a
      ja rowniez nie widzialam tego w Rossmannie. Nadal prosze o zdjecie albo chociaz
      strone internetwoa firmy.
      • aniolek125 Re: Tez mam watpliwosci co do jego istnienia, bo. 17.10.05, 20:48
        mirka a w ktorym rossmanie kupowalas ten szapon? w jakim miescie?
    • Gość: Madzia Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 17.10.05, 22:08
      ja również - po korespondencji z Lolą w innym watku o tanich szamponach - byłam
      w 3 rossmanach i wszędzie pani mówiły mi że nie ma takiej marki w rossmanie:(((
      Szkoda, że Lola się wyłączyła z dyskusji bo coś mi się wydaje że jest dostępny
      w innej sieci drogeryjnej ale nie wiem w jakiej
      • Gość: ania LOLA ZGŁOŚ SIE!TO WAŻNE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:25
        ??????????????
        • Gość: lola Re: LOLA ZGŁOŚ SIE!TO WAŻNE!!!!!!! IP: 62.93.46.* 18.10.05, 13:21
          ja go kupilam w rzeszowie w galerii rzeszow. cyfrowki niestety nie mam i
          chwilowo nie jestem przy kasie :( ... ten szampon jest 100 razy lepszych od
          tych davów, fructisow, timotejow i innych takich. stosuje go cala moja rodzina:
          ja, mam dlygie farbowane i nieco przesuszone wlosy po pas, moj maz, ktory ma
          krotkie wlosy przetluszczajace sie i z lupiezem. moja 5 letnia corka, ma
          cieniutkie i delikatne wlosy oraz 14 letnia cora, ma przetluszczajace sie
          wlosy. obojetnie ktorego szamponu z tej firmy uzyjemy, kazdy nam odpowiada. tak
          samo moje kolezanki z pracy. to one polecily mi ten szampon. wczesniej byly
          tylko dwa rodzaje, teraz jest wiecej chyba 5: do przetluszczajacych sie, do
          normalnych, do farbowanych, do delikatnych, do suchych. i chyba jeszcze jakies,
          nie pamietam. ja mam w domu te 5,wyzej wymienione. pozdrowienia ;)
          • Gość: kaja a moze on jest na allegro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:45
    • madzia773 Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA 18.10.05, 14:00
      dziewczyny ja bym poszła tym tropem, ze Lola kupiła szmapon w GALERII a nie w
      Rossmanie (rozumiem że chodzi o siec galerii centrum). Moze któras jest w
      okolicy Marszałkowskiej i moze podskoczyć sprawdzić???
      • Gość: lola Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: 62.93.46.* 19.10.05, 15:04
        galeria rzeszow jest to centrum handlowe. po prostu taki BUDYNEK w ktorym sa
        rozne sklepy. a jednym z tych sklepow jest wlasnie ROOSMANN!
    • Gość: mis Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:56
      pewno w galeri..
      • dariaaa1 Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA 19.10.05, 17:18
        normalnie z ciekawosci jutro się wybiorę do Rossmanna,a i o Galerię zahaczę,a co!
        Choć to mi nie wiem czemu jakąs miną pachnie..Choć w gruncie rzeczy co by
        dziewczę miało na myśli mieszajac nam wszystkich w głowach? ;)
    • Gość: mania Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:34
      dzis byłam i kupiłam ale w limanowej!
    • Gość: Ania Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:53
      Ale kupiłas go w Rossmanie, może opisz wygląd opakowania tego szamponu.
    • Gość: Madzia Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 20.10.05, 19:36
      BYłam ponownie w Rossmanie, ekspedientka poinformowała mnie że nigdy nie mieli
      szamponu tej marki (podałam nazwę i że na opakowaniu jest liśc klonu),
      powiedziała że Rossmany mają w całej Polsce mają ten sam asortyment (z
      wyjątkiem chwilowych braków).
      Poszłam też do Galerii Centrum (W-wa). Nikt nie słyszał o takim szamponie.
      Co więc Lola miała na mysli?????
      • effi Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA 21.10.05, 00:21
        a jaki ubaw maja ekspedientki, jak wy wszystkie lazicie po rossmanach i pytacie
        o lambade ;)
        • Gość: asiek_asiekowaty Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 21.10.05, 08:31
          Taaa, ja juz pytac nie bede, bo raz pytalam o spray rozjasniajacy wlosy i to
          marki Rossmann i pani stwierdzila, zeby poszukac na polce z farbami, a jak nie
          ma - to nie ma. Niestety pani ekspedientka chyba w ogole nie wiedziala o jaki
          peodukt chodzi, bo znalazlam go innym razem, ale na dziale stylizacji wlosw.
          • Gość: effi Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:18
            czyzby chodzilo Ci o blond spray?
            • Gość: Inka Re: ROSSMANNY W KRAKOWIE -CZY JEST TAM SZAMPON LA IP: 62.233.195.* 21.10.05, 23:00
              Ale jesteście naiwne! Naiwniaczki!
              Zaraz założę wątek o jakimś kolejnym rewelacyjnym szamponie o nazwie np.
              Tatiana i Wy jak głupie oblecicie całe miasto! Toż nie macie co robić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka