Dodaj do ulubionych

najskuteczniejszy dla Was antyperspirant

• Gość: joasia Re: najskuteczniejszy dla Was antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:00
      Ja kupuję Rexona activreserve w sztyfcie dla siebie ACTIVE, dla mamy OXYGEN.
      Jest skuteczny - długo trzyma, ale ja nakładam tego tak dużo, że wszystkie
      bluski mam "przezarte" pod pachami na biało, czasami też aż z pod pach się sypie
    • kamsi Re: najskuteczniejszy dla Was antyperspirant 24.10.05, 16:56
      Vichy. Dostępny w aptekach, absolutna rewelacja, z wyjątkiem ceny (prawie 30
      zł), ale warto:)
      • Gość: iwo Re: najskuteczniejszy dla Was antyperspirant IP: 212.127.91.* 24.10.05, 17:15
        JA UŻYWAŁAM VICHY 24 H I NA MNIE NIE DZIAŁA,ŻAŁUJE TYLKO WYDANEJ KASY. MUSZE WYPRÓBOWAC ANTIDRAL, PODOBNO JEST SUPER.
      • Gość: iwo Re: najskuteczniejszy dla Was antyperspirant IP: 212.127.91.* 24.10.05, 17:15
        JA UŻYWAŁAM VICHY 24 H I NA MNIE NIE DZIAŁA,ŻAŁUJE TYLKO WYDANEJ KASY. MUSZE WYPRÓBOWAC ANTIDRAL, PODOBNO JEST SUPER.
        • kamsi Re: najskuteczniejszy dla Was antyperspirant 24.10.05, 21:32
          Nie no, oczywiście nie twierdzę, że dla każdego każdy antyperspitrant jest
          dobry. Tylko jak dla mnie Vichy rewelacyjny, akurat mam odpowiadające mu pH czy
          coś takiego:) Jeśli chodzi o Antidral, to wg mojej wiedzy on jest już naprawdę
          bardzo mocny, leczniczy, to nie jest już chyba taki antyperspirant na co dzień,
          tylko bliżej lekarstwa.
    • Gość: Dyslokacja Re: najskuteczniejszy dla Was antyperspirant IP: *.interstalcentrum.pl 21.11.05, 11:36
      Vichy! Vichy! Vichy! ps. W SuperPharmie kosztuje teraz 23 zł!
    • Gość: Lania Re: najskuteczniejszy dla Was antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 11:50
      Antidral-tani i wystarczy użyć raz na kilka dni
      • Gość: adamis16 Re: Etiaxil IP: *.p.lodz.pl 21.11.05, 12:48
        Etiaxil - jest to preparatw kulce, apteczny, a jego działanie polega na
        całkowitym blokowaniu gruczołów potowych. Jest bardzo skuteczny i bezpieczny.
        Stosuje się 2 dni w tygodniu (kolejne) i później spokój z poceniem. Ja stosuję
        tylko latem jestem b. zadowolona. Spróbujcie. Jest równieź wersja do stóp.
        • Gość: Dyslokacja Re: Etiaxil IP: *.interstalcentrum.pl 21.11.05, 13:11
          A czy nie uważasz że takie zatykanie gruczołów potowych nie jest zdrowe? Kiedyś
          czytałam że antyperspiranty mogą sie przyczyniac do raka piersi poprzez jakieś
          tam działanie niekorzystne na węzły chłonne. Może to tylko bzdury ale dało mi
          to do myslenia.
          • Gość: Piękna Re: Etiaxil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:32
            Rexona balance w kulce lub sprayu albo pomarańczowy Adidas w sprayu- piękne
            zapachy i wysoka skuteczność
    • Gość: efcik Re: najskuteczniejszy dla Was antyperspirant IP: *.atman.pl / *.atman.pl 21.11.05, 14:40
      Gosh -w kulce,zielony, ładnie pachnie i zapobiega poceniu
    • ella_with_luv Re: DOVE lekko pudrowy 21.11.05, 15:03
      nie w kształcie grzybka ale owalny, uważam, że zdecydowanie lepiej działa niż
      grzybek.
    • Gość: A Re: najskuteczniejszy dla Was antyperspirant IP: 217.153.6.* 21.11.05, 15:46
      Dla mnie VICHY 48h lub DrNona
      • greta.greta Potwierdzam za A 21.11.05, 18:24
        Vichy 48h, daje sobie rade z każdym mega wysiłkiem :)
    • cioccolato_bianco Re: najskuteczniejszy dla Was antyperspirant 21.11.05, 19:07
      secret platinum
    • Gość: l Re: najskuteczniejszy dla Was antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:07
      uzywam antyper. dr NONA w krakowie kupuje

super
      • aneton Re: najskuteczniejszy dla Was antyperspirant 23.11.05, 23:09
        ja uzywam "Super Deo" firmy Reuter. Mozna go kupic w aptece, kosztuje ok. 16 zl, jest bezzapachowy i nie plami ubran. Na opakowaniu pisze, za starcza na rok... Mnie odpowiada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka