Gość: Gość IP: 217.153.244.* 16.10.05, 15:55 Dziewczyny czy któraś z was stosowała papke do skóry trądzikowej Jadwiga? Jakie są efekty ? gorąco prosze o odp. bo zastanawiam się nad jej kupnem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niya Re: papka JADWIGA IP: *.proxy.astra-net.com 16.10.05, 18:18 tak ja i wiesz co? pisano mi o niej rozna cuda niewidy ze na poczatku jest rewelacyjna a potem pryszczy jest dwa razy wiecej ale prawda jest taka ze po niej pryszcze mi znikalay w rekordowym tempioe i smarowalam twarz na noc nie pojawialy sie w ogole, teraz problemów z pryszczami nie mam ale nie wiem czy dlatego ze uzywalam tej papki czy po prostu hormony mi sie :uspokoiły" jeśli mas zokazje kupić ją to się nawet nie zastanawiaj :) jak masz pytania to pisz na priv niya@gazeta.pl ja zamawiałam na necie te papke bo nie mogłam jej znależć w zielarniach naprawdę bedziesz nioa zaskoczona pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kosmetyczka [...] 16.10.05, 18:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: papka JADWIGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 06:27 papka jadwiga jest super daje swietne efekty a najlepiej polaczyc ta papke z kremem bionawilzajacym tez firmy jadwiga i wtedy efekt jest o wiele lepszy pryszcze znikaja ale nie wysusza skury REWELACJA Odpowiedz Link Zgłoś