IP: 217.153.94.* 17.10.05, 11:45
Obserwuj wątek
    • Gość: kiddo Re: Clinique IP: 217.153.94.* 17.10.05, 11:52
      ups, za szybko wcisnęłam enter.
      Mam pytanie - koleżanka jedzie na 2 dni do Londynu i zastanawiam sie czy nie
      poprosić jej o kupienie mi niedostępnego u nas podkałdu Gentle Light (bo
      naczytałam sie entuzjastycznych opinii na jego temat:) Mam zatem pytanie - czy
      kosmetyki Clinique będą dostępne w Londynie na lotnisku w bezcłówce? Chodzi mi o
      to, żeby nie sprawić koleżance kłopotu z szukaniem go. Może ktoś sie poza tym
      orientuje ile będzie kosztował? Wiem, trudne zadaje pytania, ale może są wśród
      forumek jakieś podróżniczki albo Londynianki? :) dzięki i pozdrawiam
      I najgorzej z odcieniem - musze go sobie chyba dobrać na stronie internetowej :|
      • gosica37 Re: Clinique 17.10.05, 11:58
        Tak, C.jest w strefie bezclowej,ale pojecia nie wiem za ile.
      • Gość: sumire Re: Clinique IP: 213.17.128.* 17.10.05, 12:43
        Pewnie będzie (chociaż nie napisałaś, które to lotnisko - ale na każdym są
        sklepy z kosmetykami), natomiast nie licz na szczególnie korzystną cenę, chyba
        że trafi się promocja. Strefa wolnocłowa to już nie dla nas :)
        • Gość: kiddo Re: Clinique IP: 217.153.94.* 17.10.05, 13:17
          nie chodzi mi o korzystną cenę, tylko o ten podkład w ogóle, bo w Polsce nie
          można go dostać. Fajnie też, gdyby sklep był na lotnisku, żeby moja znajoma nie
          musiała za tym biegać po mieście, bo jedzie słuzbowo i nie będzie miała zbyt
          dużo wolnego czasu. pzdr
          • margaretka2002 Re: Clinique 17.10.05, 13:21
            Na lotnisku Gatwick jest na pewno polozony centralnie Clinique, trudno
            przeoczyc. Mozesz zrobic dwie rzeczy - cene sprawdzic na stronach Clinique i
            dowiedziec sie, z jakiego lotniska bedzie leciala i sprawdzic na stronach tego
            lotniska, czy jest tam stoisko Clinique. Jesli nie ma stoiska to pewnie w
            normalnej perfumerii bedzie. W zyciu trzeba sobie jakos radzic.
            Pozdrawiam.
            M.
            • Gość: kiddo Re: Clinique IP: 217.153.94.* 17.10.05, 13:33
              o sprawdzeniu na stronie lotniska nie pomyślałam, dzieki ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka