Gość: kiddo Re: Clinique IP: 217.153.94.* 17.10.05, 11:52 ups, za szybko wcisnęłam enter. Mam pytanie - koleżanka jedzie na 2 dni do Londynu i zastanawiam sie czy nie poprosić jej o kupienie mi niedostępnego u nas podkałdu Gentle Light (bo naczytałam sie entuzjastycznych opinii na jego temat:) Mam zatem pytanie - czy kosmetyki Clinique będą dostępne w Londynie na lotnisku w bezcłówce? Chodzi mi o to, żeby nie sprawić koleżance kłopotu z szukaniem go. Może ktoś sie poza tym orientuje ile będzie kosztował? Wiem, trudne zadaje pytania, ale może są wśród forumek jakieś podróżniczki albo Londynianki? :) dzięki i pozdrawiam I najgorzej z odcieniem - musze go sobie chyba dobrać na stronie internetowej :| Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: Clinique 17.10.05, 11:58 Tak, C.jest w strefie bezclowej,ale pojecia nie wiem za ile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumire Re: Clinique IP: 213.17.128.* 17.10.05, 12:43 Pewnie będzie (chociaż nie napisałaś, które to lotnisko - ale na każdym są sklepy z kosmetykami), natomiast nie licz na szczególnie korzystną cenę, chyba że trafi się promocja. Strefa wolnocłowa to już nie dla nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: Clinique IP: 217.153.94.* 17.10.05, 13:17 nie chodzi mi o korzystną cenę, tylko o ten podkład w ogóle, bo w Polsce nie można go dostać. Fajnie też, gdyby sklep był na lotnisku, żeby moja znajoma nie musiała za tym biegać po mieście, bo jedzie słuzbowo i nie będzie miała zbyt dużo wolnego czasu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka2002 Re: Clinique 17.10.05, 13:21 Na lotnisku Gatwick jest na pewno polozony centralnie Clinique, trudno przeoczyc. Mozesz zrobic dwie rzeczy - cene sprawdzic na stronach Clinique i dowiedziec sie, z jakiego lotniska bedzie leciala i sprawdzic na stronach tego lotniska, czy jest tam stoisko Clinique. Jesli nie ma stoiska to pewnie w normalnej perfumerii bedzie. W zyciu trzeba sobie jakos radzic. Pozdrawiam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: Clinique IP: 217.153.94.* 17.10.05, 13:33 o sprawdzeniu na stronie lotniska nie pomyślałam, dzieki ;) Odpowiedz Link Zgłoś