Gość: Amelja IP: *.interclub.pl / 192.168.2.* 23.09.02, 08:28 Co sądzicie o ich kolorówce, szczególnie o cieniach do powiek i pudrach?Czy warto coś zakupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kim Re: Givenchy - kolorówka IP: 213.77.91.* 23.09.02, 09:04 Polecałam kiedyś na tym forum puder w pryzmie - i nadal polecam. Bardzo długo się trzyma i jest wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Givenchy - kolorówka 23.09.02, 09:44 Puder w pryzmie, taki 4-kolorowi, w różnych odcieniach jest świetny. Jestem też zadowolona z cieni, ciekawe kolory, trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: Givenchy - kolorówka 23.09.02, 12:54 Puder w pryzmie to absolutna rewelacja- i ten w wersji do domu i do torebki, ja zawsze kupuję kolor Ivory, bo jest najbardziej uniwersalny. Świetnie wykańcza makijaż i starcza na dłuugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margoo Re: Givenchy - kolorówka IP: *.acn.waw.pl 23.09.02, 13:47 W ubiegłym tygodniu była wyprzedaż w Optimum Distribution (importer m.in. Givenchy) i kupiłam sobie zachwalany tu puder G. - rewelacja!!! Tym bardziej, że kosztował jakieś śmieszne pieniądze (chyba 60 zł czy coś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: do Margoo IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 23.09.02, 14:36 Margoo, a gdzie ten dystrybutor sie miesci?????? Z gory dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margoo Re: do Margoo IP: *.acn.waw.pl 23.09.02, 14:41 Na ul. Poleczki (nie znam numeru,ale chyba 21 lub 23). Biurowiec nazywa się Platan Park. Zobaczysz nad wejściem duży napis Optimum Distribution, a nad nim MTV. Ale ta wyprzedaż chyba była tylko we środę i czwartek. Ja się o niej dowiedziałam w czwartek popołudniu i szybko tam pojechałam :-) Ale sprawdź - może jeszcze coś tam sprzedają. Ja kupiłam oprócz kosmetyków kilka par okularów przeciwsłonecznych (Calvin Klein, Ray Ban, DKNY), bo były po kiladziesiąt złotych (max. 100 zł). Wszystko było w ogóle po bardzo śmiesznych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina co sądzicie o tym? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.09.02, 20:26 Proszę zajrzyjcie tu: www.allegro.pl/showitem.php?item=7348362 i powiedzcie co myślicie? Wiem że to stare opakowania, ale skoro zmienili tylko opakowania, to może ok? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: co sądzicie o tym? 23.09.02, 20:35 Mam ten puder i to kupowany od tej samej osoby na Allegro. Jest rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: co sądzicie o tym? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.09.02, 20:39 Serio? Hmm, pachnie reklamą :))) czy on jest jasny? czy nie robi maski i jak długo matuje? co z tymi filtrami które rzekomo są? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: co sądzicie o tym? 24.09.02, 13:24 Ja mam Prisme Cristal Compact nr 14, w składzie są 4 kolory - kość słoniowa, bladziutki róż, i dwa odcienie brzoskwinopodobne. Ja go kładę pędzelkiem (jest w puderniczce) na podkład (używam Hydra Liquid Shiseido) - jest transparenty, po pierwszym "białawym" muśnięciu adaptuje się do koloru tego co jest pod spodem. Jest bardzo wydajny, dobrze się rozprowadza. Mam cerę mieszaną, ale przez parę godzin nie mam problemy ze świeceniem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelja Re: Givenchy - kolorówka IP: *.interclub.pl / 192.168.2.* 24.09.02, 10:41 Na allegro jest kilka tych pudrów w pryzmie kolorowych, czy one naprawdę są takie rewelacyjne? Napiszcie coś więcej jeśli któraś je używa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Givenchy - kolorówka IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 24.09.02, 19:34 Kilka? TO czemu ja widze tylko jeden? Możesz podać link? Albo odpowiedni keyword, bo może są jakoś inaczej opisane? ja szukam przez givenchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Givenchy - kolorówka IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 24.09.02, 19:55 a, sorry, juz widzę :) Odpowiedz Link Zgłoś