Dodaj do ulubionych

KTÓRY LEPSZY na naczynka......

17.10.05, 15:49
.... korektor zielony czy żółty? Bo chce kupić którys z LRP
tylko nie wiem jaki kolor wybrać :-|||.

A tak wogóle to lepszy jest podkład korygujący czy zielony/zołty
korektor + lżejszy podkład??? Moze ktos testowal obie mozliwości :P.
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: KTÓRY LEPSZY na naczynka...... 17.10.05, 16:02
      na naczynka zielony. a czy wybrać kryjący podkład czy korektor + lekki podkład,
      to już zależy od efektu, jaki wolisz.
      • sabinka023 Re: KTÓRY LEPSZY na naczynka...... 17.10.05, 16:06
        na naczynka -zielony korektor.Jeśli zdecydujesz się już na niego to właściwie
        powinien wystarczyć do tego lekki podkład ale to zależy od wielkości tych
        problemów naczynkowych.
      • marvellous Re: KTÓRY LEPSZY na naczynka...... 17.10.05, 16:12
        "to już zależy od efektu, jaki wolisz."

wole efekt maksymalny :PPP
    • Gość: aga Re: KTÓRY LEPSZY na naczynka...... IP: *.zin.lublin.pl 17.10.05, 16:17
      Jesli masz tych naczynek sporo i dosc widoczne(jak ja)- to polecam ci moj
      sposob, ktory notebene odkrylam 5 dni temu, po 10 latach stosowania korektorow
      zielonych, masy podkladow i tych tanszych i baaaadzo drogich(sic!)-kupilam
      kamuflaz ART-DECO nr 1(na naczynka) i jestem zachwycona.Nie uzywam w ogole
      podkladow, pudru i zielonego korektora, bo on maskuje pieknie i bez nich.Jest
      bardzo wydajny, wiec na pewno starczy na dlugo(a uzywam codziennie), przetrwal
      na buzi cala noc sobotnia(wesele kolezanki) i sprawil, ze po raz pierwszy w
      zyciu nie bylam na takowej imprezie zaczerwieniona od goraca i alkoholu!Dlatego
      takie peany na jego czesc:)
      Moze komus sie wydac smieszne, ze tak zachwalam ten korektor, ale ja wiem, co
      znaczy zmora wiecznych "buraczkow" na policzkach i nosie, ktore przeswituja
      nawet przez dobrze zrobiony makijaz.Zwykle jesli korektora polozylam mniej,
      bylo widac te pajaczki, a jesli chcialam bardziej je zamaskowac, to twarz
      stawala sie sina, a pajaczki jak byly-tak byly.Ten polecam z czystym
      sumieniem.Jak dla mnie nie wymyslono do tej pory nic lepszego.
      Cena ok 40 zl.
      • Gość: kasia Re: KTÓRY LEPSZY na naczynka...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 18:52
        a jak go się stosuje?
      • Gość: marvellous Re: KTÓRY LEPSZY na naczynka...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 19:08
        czy nie jest za gęsty i cięzki na całe nos i policzki ?????????
        wysusza bardzo?
    • Gość: aga Re: KTÓRY LEPSZY na naczynka...... IP: *.zin.lublin.pl 17.10.05, 22:17
      Stosuje sie go zwyczajnie, jak korektor-wlasciwie to nie ma potrzeby stosowania
      na niego podkladu, bo sam w sobie stanowi podklad.Po zielonym korektorze ZAWSZE
      musialam nalozyc podklad, bo mialam sinawa twarz, a w najlepszym wypadku bardzo
      rozjasniona w porownaniu ze skora nieumalowana, a przy nim-nie musze tego
      robic, bo on nie ma koloru zielonego, tylko taki szaro-zolty z zielonkawym
      pigmentem.Generalnie nie odznacza sie na skorze.
      Za ciezki nie jest, gdy nalozy sie go niezbyt duzo oczywiscie, a wierzcie mi,
      ze nie trzeba go klasc jak tapete!!Ja nie maluje sie tapeciarsko, wiec nie
      lubie tez takiego efektu.Wiadomo, ze przy nakladaniu wszytskich kosmetykow
      potrzebna jest wprawa...moze jak dla kogos to bylby debiut, to moglby
      przesadzic z iliscia.Mnie w kazdym razie to sie nie zdarzylo:)Jak znajde w
      necie link do tego kamuflazu-wkleje:)
      Pozdr
    • Gość: aga Re: KTÓRY LEPSZY na naczynka...... IP: *.zin.lublin.pl 17.10.05, 22:20
      www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16352&cat=304&page=1
    • Gość: aga Re: KTÓRY LEPSZY na naczynka...... IP: *.zin.lublin.pl 17.10.05, 22:27
      A co do wysuszania-mam skore mieszana, z tendencja do przesuszania-poki co
      niewiele moge powiedziec w tym temacie, po kilku dniach stosowania nie
      zauwazylam by przesuszyl, moze pozniej okaze sie,ze tak-zobaczymy.W tym
      momencie dla mnie najwazniejszy jest efekt.Stosuje dobre kremy(obecnie Energy
      Move Diora)i mam nadzieje w ten sposob ratowac skore, jakby co
      (odpukac;)).Mozecie tez poczytac na jego temat komentarze na wizazu, ja dzieki
      tej stronce go "odkrylam":)-www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?
      tsid=1&csid=5b7490ddaaf169fa88b8fc0d0a3bf4da&cmd=details&itemid=2498
    • Gość: aga Re: KTÓRY LEPSZY na naczynka...... IP: *.zin.lublin.pl 17.10.05, 22:34
      Sorki, zle mi sie wkleilo,moze teraz bedzie lepiej:
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=38ac98105ce51a3da50db4d490906bda&cmd=details&itemid=2498
      • Gość: marvellous Re: KTÓRY LEPSZY na naczynka...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:09
        O tym Art Deco to już usłyszałam dawno,
        sądzisz że jest lepszy od zielonego LRP?
        Stosowałś LRP ?
        Bo nie moge się zdecydować :P...
    • Gość: aga Re: KTÓRY LEPSZY na naczynka...... IP: *.zin.lublin.pl 18.10.05, 15:20
      Dla kazdego co innego jest ok:)dla mnie ten-Tobie moze nie pasowac:)Sama
      zdecyduj:)Ja LRP mialam tylko malutka probke, wiec trudno mi porownywac-
      generalnie po tym co sprawdzilam na sobie-wolalam AD, ale powtarzam- to Twoj
      wybor, dla Twojej skory, cery i problemow moze sie okazac nieodpowiedni:)
      Pozdrawiam
    • Gość: mama Re: KTÓRY LEPSZY na naczynka...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:17
      używam LRP zielonego. mam bardzo popękane naczynka i muszę używac na to mocnego
      podkładu. tez LRP Unifiance.Ten zielony korektor jest naprawdę zielony i nie
      wyobrażam sobie stosowania go bez podładu kryjącego. jest skuteczny i nie
      uczula mojej bardzo suchej i wrazliwej skory
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka