Dodaj do ulubionych

St. Ives krem pod oczy

IP: *.myslenice.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 13:21
Mam słabośc do balsamów tej firmy, uważam, że świetnie działają na moją
skórę. :) Przymierzam się do zakupu jakiegoś kremu pod oczy (mam 25 lat).
Sugerując się artykułem Basi na Wizażu i szperając we wcześniejszych wątkach
na ten temat ustaliłam listę:
1. Dark Cirkle Diminisher St. Ives, ponieważ mam pewne zaufanie do tej firmy
skłonna jestem kupić ten krem. Jednak mam pewne obawy (byc może
nieuzasadnione) czy retinol nie za wcześnie?
2. Dermika Spa
3. Active C Yeux LRP
4. Dermicea Algamarina, ale chyba wycofują tę serię.
Który wybrać? Może inne typy.
Dziękuję za rady...:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: anet Re: St. Ives krem pod oczy IP: *.myslenice.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 16:17
      podciagam wątek, bo niebezpiecznie spadl na drugą stronę. Może doczekam się
      waszego odzewu.:)
      Pozdrawiam
    • Gość: magamaga Re: St. Ives krem pod oczy IP: *.ost-poland.com.pl 25.09.02, 17:04
      Z twojej listy uzywalam jedynie Dermiki Spa, bdb nawilza, fajnie sie wchlania.
      Z St.Ives mam ochote na ten krem pod oczy z wit.K, w bezrozumnej nadziei, ze
      moze wit.K da sobie rade z moimi cieniami.
      • Gość: Monczus Re: St. Ives krem pod oczy IP: *.thiemedsl.t.subnet.rcn.com 25.09.02, 17:40
        Ja tez bym sie czegos dowiedziala na temat tego kremu, bo u mnie tez z sincami
        klopot i tak sie zastanawiam, czy przypadkiem sie na ten specyfik nie skusic.
        Jesli chodzi o inne kremy pod oczy, wiem ze nie ma tego na twojej liscie, ale
        ja nawet lubie krem-maske pod oczy Dermiki z serii Rosarium.
    • Gość: anet Re: St. Ives krem pod oczy IP: *.myslenice.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 21:04
      Coś mi się wydaje, że nie zdobędziamy żadnych info na temat tych kremów :(.
      Kupie ten St. Ives, a po przetestowaniu zdam relacje.
      Pozdrawiam
      • Gość: Monczus Re: St. Ives krem pod oczy IP: *.piscataway-11rh16rt.nj.dial-access.att.net 27.09.02, 03:48
        Hej, poszperalam troche na stronach www.eopinions.com i znalazlam 9 ocen tego
        kremu. I reakcje sa, jak zwykle, rozne - czesc osob b. chwali rezultaty i
        rzeczywiscie cienie pod oczami sie rozjasniaja. Inne osoby twierdza, ze nie ma
        efektow. zdaje sie, ze najczesciej pojawiala sie opinia, by uzywac naprawde
        odrobine tego kremiku, bo retinol w nim zawarty moze byc troche "ostry." Czyli
        jak to zazwyczaj bywa - trzeba wyprobowac na sobie.

Pozdrowienia.
    • Gość: leeloo Re: St. Ives krem pod oczy IP: *.e-point.pl 27.09.02, 15:42
      Uzywam kremu St. Ives na noc
      moim zdaniem daje dosc dobre efekty jesli chodzi o rozajsianie moich strasznych
      sincow(a moze to efekt wysypiania sie :?)
      robie tak, ze smaruje raz cienka warstwa i po prawy minytach powtarzam.
      Moze podrazniac - po pierwszym zastosowaniu sama to zauwazylam, i na jakis czas
      odstawilam krem,
      minusem jest to, ze moim zdaniem slabo nawilza i zdarzylo sie,ze bydzilam sie
      rano z niewchlonietymi resztkami - zoltymi waleczkamipod oczami(a moze to moj
      blad, ze kladlam za duza warstwe)?
    • Gość: lola Re: St. Ives krem pod oczy IP: *.mig-fl-3-226.rasserver.net 27.09.02, 16:56
      na wizazu tez sa oceny tego produktu, jedna z nich to ocena basi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka