Gość: LadyBlue IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 15:07 co polecacie? co sie kompletnie nie sprawdziło? i jak mozna z tym walczyć "od wewnątrz"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Kosmetyki do cery naczynkowej IP: 195.116.131.* 25.09.02, 15:23 Ja również rozpoczęłam ten wątek przed niedzielą (wystarczy sięgnąć wstecz). Dziewczyny poleciły mi stronę: www.wizaz.pl/poradnik_kosmetyczny_naczynka.php którą polecam i Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: Kosmetyki do cery naczynkowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 15:41 czytałam ten artykuł, ale trochę mało konkretnych informacji, wolałabym od użytkowniczek tych serii dowiedzieć się coś więcej. no i ani słowa o witaminie K, tylko standardowe praparaty. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trishna Re: Kosmetyki do cery naczynkowej IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.09.02, 18:36 Na rynku nie ma zbyt duzo produktów do takiej cery. Napiszę co stosowałam: Diroseal Avene- troszkę maskuje naczynka, seria do cery naczynkowej AA , podobna seria Dermiki, Krem z 1 % witaminą K eris , spektakularnych efektów nie widziałam po żadnej z tych serii, chyba najlepiej działał Eris z wit. K, ale czytałam bardzo pozytywne opinie o tym kremie tutaj na forum. Do wewnątrz wit. C i rutinoskorbin. Odpowiedz Link Zgłoś