Gość: on IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:11 No wlasnie jakie. prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lili Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:21 good life davidoff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:25 podobno calvin klein "Crave" jest dobry. Co o tym myslicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.05, 22:26 Pi Givenchy - bardzo diaboliczne :] Ale na pewno nie z każdym mężczyzną dobrze się będą komponować, bo mogą nabrać zbyt ciepłego i słodkiego aromatu, jakiegoś takiego niewieściego lub cukierkowo- ciasteczkowego. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
martkaok Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic 23.10.05, 22:27 crave jest taki słodki bananowy - dla mnie mało męski, za to zapach który na mnie działa to obsession claina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:33 No wlasnie crave sa bardzo slodkie mi kojarza sie bardzo z arbuzem:) A moze clinique happy?? Coc one tez sa dosc swieze i slodkie Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic 23.10.05, 22:40 Amen Thierry Mugler Le Male Jean Paul Gautier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 02:50 JPG La Male, Herrera 212 :) Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic 24.10.05, 11:24 Podpisuję się pod JPG i dodaję szarego Boss'a. Odpowiedz Link Zgłoś
martkaok Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic 24.10.05, 08:52 spróbuj one calvina też jest slodki ale jak dla mnie bardziej męski niż crave :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 24.10.05, 08:55 na mnie bruno banani. boski :) Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic 24.10.05, 09:24 A mnie od lat rusza...Fahrenheit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia z bravo Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:46 madic napisała: > A mnie od lat rusza...Fahrenheit Mam to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
mar.celcia Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic 24.10.05, 09:43 tylko Dolce & Gabbana Pour Homme.. wyczuwam ten zapach nawet na sporą odległość :-) Odpowiedz Link Zgłoś
strega Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic 24.10.05, 10:40 Gucci Pour Homme i Kenzo Jungle-rewelacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 10:44 Aqua di Gio. Od razu mam miękkie nogi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.zin.lublin.pl 24.10.05, 10:50 zgadzam sie z Hania w 200%.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena17 Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.gliwice.msk.pl 24.10.05, 12:20 Issey Miyake......echhhh podobnie jak z perfumami damskimi..... Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic 24.10.05, 12:50 Angel (meski) Thierry Mugler Le Male Jean Paul Gautier Pi tez jest dobry i stary EX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EvE Re: Cacharel pour Homme (nt) IP: *.who.vectranet.pl 24.10.05, 14:55 DOLCE GABANNA POUR HOMME cudowny!!! (podobno Bono na koncercie w Chorzowie właśnie tak pachniał) cudo, cudo, cudo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evana Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic 24.10.05, 16:43 Jak dla mnie Aqua di Gio Armaniego przebija wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumire Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: 213.17.128.* 24.10.05, 16:52 Li i jedynie Givenchy pour Homme. Dlatego sama ich używam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milkie Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.blich.krakow.pl 24.10.05, 17:48 tylko puma jamaica. kocham, ubostwiam :) nooo..po prostu kolana same miekna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:24 Co myslicie o najnowszym j p gaultier 2?? on to chyba malo meski jets wlasciwie to chyba unisex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.10.05, 20:34 Podobno jest mdły,waniliowy wcale nie pasuje do mężczyzn,zresztą ja osobiście nie lubię zapachów unisex,jakoś nie mogę się przekonać do tego aby kobieta i mężczyzna używali tego samego :)A moje ulubione męskie zapachy to od lat mój numer jeden- szary Hugo Boss oraz Le Male JPG,czerwona Lacosta-Style In Play.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia_kicia Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:24 Azzaro CHROME J.P.Gaultier LA MALE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.10.05, 21:57 1. Armani Acqua di Gio Pour Homme na lato 2. JPG Le Male na zimę 3. Armani Mania całoroczny Wszystkie trzy są super zniewalające!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.acn.waw.pl 25.10.05, 07:23 Jazz YSL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:13 PUMA GRANATOWA I PUMA BIAŁA !!! najlepsze !! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 17:51 bulgari - black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Kenzo... te w wysokiej granatowej butelce...:) IP: *.acn.waw.pl 27.10.05, 14:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Kenzo... te w wysokiej granatowej butelce...: IP: *.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 27.10.05, 20:07 Allure sport chanel:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzycielka3 Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:17 EGOISTE chanel oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Kenneth Cole, Burberry-London, Gucci-Envy :) IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.10.05, 21:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liczi Re: Kenneth Cole, Burberry-London, Gucci-Envy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:09 g.sabatini DEVOTION Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupka.vifon Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.orange.pl 28.10.05, 00:11 Egoista kocham od lat, w obu wersjach, klasycznej i platynowej, poza tym truth CK, bulvgari takie jedno stare i kenzo z grzywka zebry:) Moj Mis tak wlasnie pachnie wymiennie... eh...rozmarzylam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sel Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.chello.pl 27.10.05, 23:24 Szary Hugo Boss =) jak dla mnie bosssski.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartaS Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.chello.pl 27.10.05, 23:35 Azzaro Chrome - po prostu boskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic 28.10.05, 22:03 Czarny Adidas - coś niesamowitego - potrafię na ulicy lub w autobusie wyczuć i zachowywac się jakbym miała z 17 lat.... Piękny, seksowny i podniecający..mhmhmhmhmhm Próbowałam mojego faceta do niego przekonać, ale niestety się nie dał, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic 28.10.05, 22:08 ja popieram Liczi: DEVOTION Gabriela Sabatini- NA PRAWDE BAJECZNY ZAPACH!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bortula Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: 195.116.43.* 29.10.05, 00:36 armiani aqua di gio Odpowiedz Link Zgłoś
sylver55 Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic 29.10.05, 10:33 Aqua di Gio,Armani-rewelacja...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilka Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.243.81.adsl.skynet.be 29.10.05, 11:01 Fahrenheit Diora jesli facet jest starszy i Armani Aqua di Gio jesli mlodszy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleo Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic IP: *.eranet.pl 29.10.05, 11:35 Moj przyjaciel uzywa Tsara, zapach jest niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic 29.10.05, 11:47 Dolce & Gabbana Pour Homme, zwłaszcza na facecie w średnim wieku, w garniturze. Oj, wtedy cienko piszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
loulou123 Re: Jakie meskie perfumy dzialaja na was diabolic 29.10.05, 17:15 i jeszcze raz Issey Miyake , bez chwili zastanowienia! MMM.....Ach no i Aqua Di Gio też jest niezłe Odpowiedz Link Zgłoś