Dodaj do ulubionych

peeling enzym. / średnia półka i niżej

26.09.02, 12:09
szukam dobrze oczyszczającego peelingu enzymatycznego, mam kilka typów, ale
wolę poczytać Wasze opinie i propozycje
z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • lylith Re: peeling enzym. / średnia półka i niżej 26.09.02, 12:41
      moge polecic soraye (zielona tubka) do cery wrazliwej i kolastyne z serii
      piekno natury. uzywam na zmiane.
      znacie jakies inne godne polecenia w tym przedziale cenowym?
      • Gość: Anja Piękno Natury Kolastyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 12:50
        BARDZO polecam peeling Kolastyny, seria Piękno Natury. Kosztuje 10 zł; działa
        po prostu rewelacyjnie! Skóra jest idealnie gładka, odświeżona, peeling działa
        bardzo delikatnie. Polecam serdecznie, lepszego nie miałam.
    • Gość: egi Re: peeling enzym. / średnia półka i niżej IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 12:56
      Mogę jeszcze dorzucić drożdżowy enzymatyczny Ban Di. Mi odpowiada. Kosztuje 13
      zł.
      • reniaszka Re: peeling enzym. / średnia półka i niżej 26.09.02, 13:36
        Słyszałam dużo dobrego o kosmetykach Bandi, gdzie można je kupić we Wrocławiu?
        • Gość: egi Re: peeling enzym. / średnia półka i niżej IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 14:28
          Fakt, używam kilku rzeczy i odpowiadają mi. Niestety jestem z W-wy, ale np. w
          Lublinie, gdzie nie ma ich zasadniczo w sklepach, można je dostać w kilku
          gabinetach kosmetycznych (oczywiście nie jakiś firmowych), więc może warto
          popytać.
        • ewakam Re: peeling enzym. / średnia półka i niżej 26.09.02, 15:00
          mieszkam w Warszawie i też nie wszędzie można dostać te kosmetyki, dlatego
          buszuję często w sieci i na stronie www.bandi.com.pl jest sklep internetowy -
          jeśli nie znajdziesz w sklepach to jest szansa kupić tutaj (opłata pocztowa za
          przesyłkę 8 zł, ponad 90 zł koszty pokrywa sklep), ja skorzystam raczej z tego
          sklepu internetowego
          • Gość: egi Re: peeling enzym. / średnia półka i niżej IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 16:06
            Ja chodzę po te kosmetyki do sklepiku w podziemiach koło Rotundy.Mają chyba
            prawie wszystko z tej serii.
    • Gość: shisha Re: peeling enzym. / średnia półka i niżej IP: 62.233.242.* 26.09.02, 14:44
      Ja ostatnio używam peelingu enzymatycznego z serii PharmacEris A, czyli z
      zielonnymi napisami, do cery wrażliwej. Na początku wydawało mi się, że to
      chyba nie peeling - nakłada się jak maseczkę albo krem, nic nie szczypie. Ale
      działa i jestem zadowolona. pozdrawiam:)
      • Gość: palumpalum Re: peeling enzym. / średnia półka i niżej IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 15:37
        a ja mam taki peeling z serii Ewa NAtura ze lnem polleny i jest ZAJEBISTY
        (bardzo pzrepraszam za takie okrzyki), ale naparwde słuzy mi świetnie. cena
        10, 99 w "oszą" (auchan)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka