Dodaj do ulubionych

NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:16
JEST 3 NAJPIEKNIEJSZĄ ziemianką !powinnismy byc dumni ze mamy takiej urody
dziewczne w Polsce:):)kto ogladał te wybory miss earth wczoraj to wie ze ona
tam błyszczała ....
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:18
      Super,zawsze uważałam ze jest sliczna!
    • Gość: Edyta Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.nowiny.net 24.10.05, 16:25
      o jakie wybory chodzi?? jaka telewizja je transmitowała i o której? kto wygrał?
      • Gość: ola Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:29
        chodzi o wybory miss earth....wygrała i jednoczesnie została najpiekniejsza
        ziemianką miss wenezueli:alexandra braun waldeck:)kasia była trzecia i zdobyła
        korone "earth walter"czyli "miss wody":)
        • Gość: ala Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:22
          sliczna dziewczyna:)
    • Gość: ms Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:16
      jest o wiele lepsza od malwiny która nie zajdzie raczej daleko/
    • Gość: zas Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:54
      www.worldofmiss.net/z_swiatowe/earth/kasia_earth.htm
      • Gość: AgaU Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.acn.waw.pl 24.10.05, 18:32
        rzeczywiscie ladnie wyglada.
        uwaga: srodkowe zdjecie jest zle podpisane.
        • Gość: Aska Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:39
          Nie chcę jej krytykowac ale wydaje mi sie ze w blond włoasach bylo jej lepiej!
          co oczywiscie nie zmienia faktu ze jest bardzo ładna!
          • Gość: fiolka Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 22:41
            malwina przy niej szans nie ma!
            • Gość: ola Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: 194.146.128.* 24.10.05, 23:43
              tez uwazam ze w blond bylo lepiej,ale i tak jest super! powinna wygrac!

fakt,malwina wysiada!!

• Gość: iza Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:49
                hehe ciekawe jakie wybory jeszcze wymyślą :), może miss wszechświata :D
                • Gość: iza Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:54
                  ale faktycznie ładnie wyglądała; wg mnie w ciemnych włosach wygląda ładniej, a
                  poza tym wydaje mi się, że w blond włosach miała by mniejsze szanse, żeby zajść
                  tak daleko, bo moda na blondynki niestety minęła :/ Teraz wygrywają same
                  ciemnowłose
      • Gość: M KASIA POWINNA WYGRAĆ-WENEZUELKA JEST BRZYDKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:26
        ZOBACZCIE SAME ZRESZTA TĄ GALERIE I SAME STWIERDZICIE ZE POWINA WYGRAĆ:)
        www.worldofmiss.net/z_swiatowe/earth/kasia_earth.htm
    • Gość: ala Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:12
      przecież kasia jest brzydka i gruba.jak można pisać ze wygrywa z malwinką?
      głupie chyba jestescie albo oczy macie zepsute!
      • Gość: Lenka Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.chello.pl 25.10.05, 14:05
        Ładna dziewczyna,fajnie że wygrała.
    • Gość: malgosia Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 25.10.05, 14:23
      ładna , ale niska sie wydaje, ile ona mna wzrostu?
      • Gość: s Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.10.05, 15:18
        boszz jest sie czym podniecac rzeczywiscie..kadza z tych co braly udzial w miss
        objezdza potem wszystkie mozliwe klony tych konkursow[miss earth ect]zeby nie
        dac o sobie zapomniec.a i tak odchodza w niepamiec bo rzadko ktora robi
        cokolwiek pozniej w sensie prawdziwej kariery.
        jakos zadna z topmodelek nie byla miss nigdy ani nie bawila sie w takie rzeczy-
        a to sa piekne kobiety o oryginalnej urodzie nie takie banalne klony.autorka
        lepiej niech spojrzy na lime czy vodianova a nie bredzi ze jakas kasia jest
        najpiekniejsza.
    • Gość: Ola Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.stk.net.pl 25.10.05, 16:01
      Sliczna jest Kasia...i wcale nie jest niska (obiło mi sie że ma 1.72 cm.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka