Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:16 JEST 3 NAJPIEKNIEJSZĄ ziemianką !powinnismy byc dumni ze mamy takiej urody dziewczne w Polsce:):)kto ogladał te wybory miss earth wczoraj to wie ze ona tam błyszczała .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:18 Super,zawsze uważałam ze jest sliczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.nowiny.net 24.10.05, 16:25 o jakie wybory chodzi?? jaka telewizja je transmitowała i o której? kto wygrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:29 chodzi o wybory miss earth....wygrała i jednoczesnie została najpiekniejsza ziemianką miss wenezueli:alexandra braun waldeck:)kasia była trzecia i zdobyła korone "earth walter"czyli "miss wody":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:22 sliczna dziewczyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:16 jest o wiele lepsza od malwiny która nie zajdzie raczej daleko/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zas Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:54 www.worldofmiss.net/z_swiatowe/earth/kasia_earth.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.acn.waw.pl 24.10.05, 18:32 rzeczywiscie ladnie wyglada. uwaga: srodkowe zdjecie jest zle podpisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:39 Nie chcę jej krytykowac ale wydaje mi sie ze w blond włoasach bylo jej lepiej! co oczywiscie nie zmienia faktu ze jest bardzo ładna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 22:41 malwina przy niej szans nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: 194.146.128.* 24.10.05, 23:43 tez uwazam ze w blond bylo lepiej,ale i tak jest super! powinna wygrac! fakt,malwina wysiada!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:49 hehe ciekawe jakie wybory jeszcze wymyślą :), może miss wszechświata :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:54 ale faktycznie ładnie wyglądała; wg mnie w ciemnych włosach wygląda ładniej, a poza tym wydaje mi się, że w blond włosach miała by mniejsze szanse, żeby zajść tak daleko, bo moda na blondynki niestety minęła :/ Teraz wygrywają same ciemnowłose Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M KASIA POWINNA WYGRAĆ-WENEZUELKA JEST BRZYDKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:26 ZOBACZCIE SAME ZRESZTA TĄ GALERIE I SAME STWIERDZICIE ZE POWINA WYGRAĆ:) www.worldofmiss.net/z_swiatowe/earth/kasia_earth.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:12 przecież kasia jest brzydka i gruba.jak można pisać ze wygrywa z malwinką? głupie chyba jestescie albo oczy macie zepsute! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.chello.pl 25.10.05, 14:05 Ładna dziewczyna,fajnie że wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 25.10.05, 14:23 ładna , ale niska sie wydaje, ile ona mna wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.10.05, 15:18 boszz jest sie czym podniecac rzeczywiscie..kadza z tych co braly udzial w miss objezdza potem wszystkie mozliwe klony tych konkursow[miss earth ect]zeby nie dac o sobie zapomniec.a i tak odchodza w niepamiec bo rzadko ktora robi cokolwiek pozniej w sensie prawdziwej kariery. jakos zadna z topmodelek nie byla miss nigdy ani nie bawila sie w takie rzeczy- a to sa piekne kobiety o oryginalnej urodzie nie takie banalne klony.autorka lepiej niech spojrzy na lime czy vodianova a nie bredzi ze jakas kasia jest najpiekniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: NASZA KASIA BOROWICZ JEST TRZECIA :):):) IP: *.stk.net.pl 25.10.05, 16:01 Sliczna jest Kasia...i wcale nie jest niska (obiło mi sie że ma 1.72 cm.) Odpowiedz Link Zgłoś