Gość: laurita IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.09.02, 20:28 Rozpoczęłam studia i pracę w Poznaniu, dopiero się zapoznaję z miastem. Polećcie dobrego fryzjera, z modnym strzyżeniem, obojętnie gdzie - mieszkam na winogradach a pracuję w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabell Re: Super fryzjer w Poznaniu? 27.09.02, 18:52 OS. POD LIPAMI - KOSMYK - OK. 150,00 STRZYŻENIE, FARBA I CZESANIE. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika_kika Re: Super fryzjer w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.09.02, 19:31 a ja polecam salon Le Grand na koziej/szkolnej (tuż przy rynku) - jeśłi extrawagancka fryzurka to polecam wallesa (waldka) a jak klasyczna i wg zyczenia to polecam Krzysztofa (Krisa) - obydwaj to oczka w głowie szefowej i klientek!!! Doskonale znają się na swojej sztuce, są mistrzami!! Biorą udział w różnych pokazach itp. Dziewczyn nie polecam, tylko faceci potrafią wydobyć TO z kobiety. No... do wallesa zapis nawet na 2 tygodnie na przód... do Krzysztofa.... różnie, ale na pewno nie z dnia na dzien i nie na chybił trafił. Też trzeba czekać kilka dni Najlepiej ok. wtorku, środy. Używają kosmetyków Goldwell. Acha, przy zapisywaniu się podaj imie wybranego fryzjera.... dla pewności. Pozdrawiam, KIKA Odpowiedz Link Zgłoś
annabell Re: Super fryzjer w Poznaniu? 27.09.02, 21:11 A jakie mniej więcej ceny? Nie zrujnujnuje mnie wizyta?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika_kika Re: Super fryzjer w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.09.02, 23:51 ceny raczej umiarkowane... ścięcie średnich włosów kosztuje 60zł cena obejmuje: mycie strzyżenie modelowanie. Wszystko opisane w cenniku - umieszczony jest nawet przed salonem :) Pozdrawiam, KIKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika_kika Re: Super fryzjer w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.09.02, 21:35 i jak?? Czy już po wizycie?? Jeśłi tak, pochwal się jak było. Pozdrawiam, KIKA Odpowiedz Link Zgłoś