Gość: anika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.11.05, 21:59 Prosze, poradzcie jak przytyc! Moze ktos ma jakis sposob? Czym sie objadac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Jak przytyc??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:01 ja tez chce przyutyc:( a ile wazysz i ile masz wzrostu?napsiz prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: Jak przytyc??! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.05, 10:23 170 cm, 55kg. Wolałabym miec wiecej "tu" i "tam" :( A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
kaska1970 Re: Jak przytyc??! 02.11.05, 10:29 fast food, tlusto i opoznych godzinach. Zadnego wysilku fizycznego, zaprzyjaznij sie z sofa i TV, staraj sie byc flegmatyczna we wszystkim co robisz Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Jak przytyc??! 02.11.05, 10:39 Idz do dobrego dietetyka lub wejdz na strone dieta.pl albo tutaj na gazete na forum dieta. Nie objadaj sie fast foodami, bo mozesz przytyc az za bardzo i zepsuc sobie zdrowie. Dietety bedzie najlepszym rozwiazaniem, bo on najlepiej orientuje sie, jak przytyc by nie zniczyc sobie zoladka;) Odpowiedz Link Zgłoś
michunia Re: Jak przytyc??! 02.11.05, 10:40 objadanie sie na zdrowie Ci nie wyjdzie. Proponuje sport i diete wysokobialkowa, duzo jajek, serow, miesa - spozywanych po treningu Odpowiedz Link Zgłoś
livy Re: Jak przytyc??! 03.11.05, 15:23 hahaha popieram Michunie. sama sie o tym przekonalam, ze lepiej tyc w miesnie niz w tluszcz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: Jak przytyc??! 02.11.05, 11:10 to ja powiem ak: jestem z natury szczupła, ważę z reguły tyle samo bez względu na to co aktualnie jem. Ale- rok temu pracowałam fizycznie w Szwecji, zberałam jagody. Naprawdę ciężko było:) a że byłam tam z facetami, jadłam tyle samo co oni- a jedliśmy dużo miesa plus chleb, makarony, kasze itd. Nabiał w Szw. jest drogi, więc to- sporadycznie. no i po 1.5 miesiąca tego- przytyłam nieco,mając jednoczesnie "zbite" silne mięśnie, wyglądałam zupełnie inaczej niż teraz po siedzeniu na tyłku i objadaniu się chipsami wieczorem (w te wakacje-praca biurowa). Tak więc wzięłam się za siebie- pływalnia, taniec, szermierka, mam nadzieję że wakacyjne "rozmemłanie" przejdzie jak najprędzej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ro1 Re: Jak przytyc??! 02.11.05, 11:51 jak chcesz, to moge Ci oddac kilka kilogramów. Ja mam 178cm i waze jakieś 68kg. Wiec kilka mniej u mnie a u Ciebie kilka wiecej-i by było ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: Jak przytyc??! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.05, 13:56 och, zeby tak moznabyło!!!! Wzielabym z wdziecznoscia i obie bysmy sie cieszyły:) Niestety sie nie da:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Jak przytyc??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 14:54 no własnie? jak? ja mam 168 i ważę 48-49 kg. jem sporo, naprawde, słodkawo, tłustawo, nie żałuję sobie. chcę tylko napisac jedno! być szczupłą /nie chudą!/ to dramat. zawsze w nowym otoczeniu słyszę; dziewczyno, ty się głodzisz.... a po jakims czasie: Boże!! gdzie ty ładujesz kolejnego pączka. od zachwytów nad moją przemiana materii /rany, tez bym chciała tyle jeść i nie tyć/, aż do idiotycznych komentarzy: wiesz, czy w sklepie na wieszaku, czy na tobie, żadna róznica! jest różnica! czy ci, którzy wylansowali typ wieszaczka zdają sobie sprawę, że zrobili kuku i grubym i chudym? tylko grubemu, jakoś /chyba???/ nikt nie powie: ty tłuściochu, prosiaku.... a ja nie raz słyszałam, ze jestem jak szkielet, wieszak, same miłe rzeczy. dodam, że na nic moje tłumaczenia, że jem, mam dobre wyniki badań, mam szczupłych rodziców, mam drobne kości! nie! próbuję przytyć, naprawde. może, po dziecku:-)) kiedyś... pozdrawiam: grube i chude i tak źle i tak niedobrze... i jeszcze jedno-kobitki sa straszne, oczy by wydrapały, za te moje 48-49 kg. a ja naprawde chciałabym ważyć tak z 53. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jak przytyc??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:19 ja tez waze tylko 55 kg a wzrost 170 cm i to jest waga anorektyczna raczej: (ciagle slysze docinki ze jestem szkieletor i chudzielec.straszne a jem ile wlezie i waga ni drgnie:(nowa miss jest taka sliczna a waży tylko 51 kg do wzrostu 176 cm ..a po niej nie widac ze taka chuda Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Jak przytyc??! 02.11.05, 15:32 nie przesadzacie aby? przeciez to nie az tak tragicznie! anorektyczki waza po 35 kg! ja mam 173 i waze 52 kg i nie placze. A jak mnie ktos od chudzielcow wyzywa to sam wazy grubo powyzej sredniej krajowej...nie zwracać uwagi i juz. a jak koniecznie chcesz przytyc jedz frytki, smazone potrawy, chipsy, przekąski, ciasta, jogurty owocowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: Jak przytyc??! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.05, 18:50 katija, ja sie nie przejmuje tym co ludzie powiedza, to mnie nie martwi. Ja po prostu sama we wlasnym ciele nie czuje sie dobrze, jest go za malo:( Nie lubie wystajacych kosci biodrowych i malego biustu:( Zadowolona jestem tylko ze szczuplych nog i plaskiego brzucha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: Jak przytyc??! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.05, 18:45 misza, doskonale znam to o czym piszesz:( I nie chce Cie martwic ale ja w dwa tygodnie po porodzie wazylam mniej niz przed ciążą:(((( Oczywiscie dziecko zdrowe, wszystkie wyniki badan dobra.... a ja chuda. Udalo mi sie coprawda wrocic do wagi z przed ciazy ale nic wiecej :( pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: Jak przytyc??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 19:01 anika przecież ty przesadzasz bo obliczylam bmi dla twojej wagi i wyszło ze masz idealną i prawidłową wage zresztą sama zobacz: kaliszok.republika.pl/bmi.htm ten wskaznik najlepiej okresla czy sie jest za chudym czy nie i ty masz idealną wage wg tego wskaznika zdrowotnego. mi sie wydaje ze ty masz raczej problem taki ze wolalabys miec wiekszy biust i wydaje ci sie ze jak przytyjesz on również ..tylko ze tak nie jest zawsze bo znam dziewczyny ważace 90 kg a mające malutki biust a na jego miejscu tylko tłuszcz....naprawde masz idelaną wage dziewczyno a raczej cos z psychiką nie tak (nie obraż sie ale to prawda)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Jak przytyc??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 19:32 rzeczywisice ma ta anika nie po kolei...ona ma chyba psychike rabnięta bo mowi ze za chuda a ja waże 50 kg do wzrostu 170 i nawet lekarka mi powiedziala przy badaniu ze mam idealną wage i zdrową ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jak przytyc??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 21:19 rzeczywiscie dziewczyna przesadza któa załozyla ten watek...bez jaja ze dla niej to mała waga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madlen Re: Jak przytyc??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:18 ej anika ale jestes głupia!przeciez ty masz idealną wage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swata Re: Jak przytyc??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:19 to chore zeby wazyc 55 kg do 170 cm i mowic ze to mala waga.. Odpowiedz Link Zgłoś
izus.m Re: Jak przytyc??! 08.11.05, 12:57 Halo Kochani dziewczyna na pewno nie jest głupia !Ja ważę 63 kg wzrost 174 cm. Lekarz mowi ze mam idealną wagę a mimo tego jestem bardzo szczupła i tez bardzo często ludzie sypią mi tekstami ze mam cos ze sobą zrobic, bo jestem za chuda. Komukolwiek mowie ze waze 63 kg to nikt mi nie wierzy ! Gdy przytyłam 4 kg to nikt mi nie uwierzył mimo ze waże sie zawsze u tego samego lekarza na tej samej wadze. Prawdopodbnie mam ciężkie kości. I mysle ze niesłusznie ją oskarzacie ze jest głupia, bo moze waga jest idealna ale dziewczyna jest za chuda. Dobrze ze chce dla siebie jak najlepiej, chce dobrze wygladac a nie jak wieszak w sklepie. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idut Re: Jak przytyc??! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 01:33 Dziewczyny, nie macie za grosz poczucia godności! Chcecie się na siłę tuczyć, bo w mediach wszędzie wrzeszczą, że kobieta musi mieć wielki biust i tyłek? To tylko kwestia aktualnej mody na urodę latynoską, być może lansuje się to też ze wzlędu na nieszczęsne anorektyczki (coś a la "moda na niepalenie")A co będzie, jak wróci sylwetka bardziej europejska tzn. wysmukła i kanciasta, J. Lopez odejdzie do lamusa, a wynajdą jakąś nową L. Evangelistę? Będziecie się odchudzać? Bo z tego co pamiętam, w latach 90-ych większość facetów piała z zachwytu nad szczuplutkimi kobietami, teraz ich zwolennicy siedzą cicho, bo boją się obciachu, a wymądrzają się ci, którzy "lubią mieć za co złapać". Myślę, że każdy powinien pogodzić się z własną naturą, a nie przerabiać na coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: Jak przytyc??! IP: *.system.szczecin.pl 08.11.05, 11:39 wedlug tego wskaznika to jest w dolnej ganicy.. a ta dziewczyna piszaca ze wazy 50 przy wzroscie 170 to juz ma niedowage. wiadomo ze lepiej byc chudemu niz miec nadwage ale bez przesady tak najezdzac na kogos ze ma chora psychike. ja waze 55 kg przy wzroscie 172.. i tez jestem w dolnej granicy... tez chcialabym przytyc, bo uwazam ze jestem za chuda i od razu lepiej bym wygladala zeby mi przybylo pare kilo... i nie z tego powodu ze chcialabym miec wiekszy biust... wazne zeby czuc sie dobrze w swoim ciele...popieram ze lepiej przbyc w miesniach niz w tluszczyku. Odpowiedz Link Zgłoś