Gość: candy Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: 212.182.77.* 17.11.05, 11:37 up wpisujecie sie bo byc moze duzo dziewczyn szuka przyjazni. Szkoda zeby taki fajny watek zawieruszyl sie wsrod innych. pzdr :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 17.11.05, 13:04 hej hej nie wiem jak u was ale u mni 1 snieg :) wczoraj zmokłam przeokropnie!!!! brrr czekam na ukochanego, za godzinkę będzie....ah dziewczynki jedyne co mnie martwi w moim życiu i sprawia,że chce mi się wyć to mój tradzik ;( czy nigdy już nie będę miała ładnej bużki???? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 18.11.05, 15:51 Kasiunia, każdy trądzik da się jakoś wyleczyć, czego jestem najlepszym przykładem, bo męczyłam się z tym od 10 roku życia, więc w zasadzie za dobrze gładkiej twarzy nie pamiętam:) i nie to, że jakiś normalny- straszny był, lekarz dermatolog z dużym doświadczeniem w leczeniu trądziku uznała mnie za jeden z cięższych przypadków... potem androgenny doszedł i to już był w ogóle dramat, miałam jedną wielką ranę na twarzy, zresztą co ja będę pisać, pewnie już mnie kojarzycie z wątków o trądziku, parę razy ze szczegółami opisywałam co miałam na twarzy:) i teraz wreszcie widzę, że mija, do tego jeszcze po jednym Yellow Peelu widzę już efekty i jestem strasznie zadowolona, więc nie przejmuj się, tylko spróbuj może zmienić lekarza, zawsze coś się da poradzić. a czym się leczysz? a poza tym- trądzik to nie najgorsze zmartwienie, zawsze mogło być to coś gorszego. to banalne stwierdzenie, ale tak naprawdę jest:) jeżeli to jedyne, co Cię poważnie martwi, to dasz sobie radę:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alicjenka Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 18.11.05, 11:53 Hejka, Zastanawiałam się kiedyś jak to własnie jest z tym zawieraniem znajomości.Rok temu przeprowadziłam sie do Gdańska i jakoś tak nie bardzo z kim mam spędzać tzw babskie wieczory.A tak mi ich brakuje...Studiowałam w Toruniu i tam tez zsotawiłam troszeczkę znajomych.Inni wyjechali jesczcze dalej.Smutno tak samej.Na szczęście dołączył do mnie mój chłopak.Ale on oddaje się całkowieice pracy i póki co jeszcze nie narzeka na brak kumpli do piwa. Mam 27 lat i za bradzo nie mam pomysłu gdzie by tu poszukac jakiś przyjaciółeczek.Piszcie dziewczynki, proszę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 19.11.05, 21:12 A kuku Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 20.11.05, 11:24 Dziewczyny jestem wlasnie w Warszawie!! i odwolali mi zajęcia! może ktoraś jest chętna na spotkanie? BZZYk jesteś?? Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 20.11.05, 20:18 uuuuu, no dopiero teraz przeczytałam...:( na przyszłość lepiej będzie, jak poślę Ci nr kom., jeśli jeszcze tego nie zrobiłam, bo nie pamiętam;) w każdym razie zaraz wyślę na priva. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marika4 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 20.11.05, 11:54 No a ja trochę z innej beczki.Chcę zacząć życie od nowa przprowadzić sie do Warszawy,znaleść pracę.Czy któraś z was tak zrobiła? Czy warto zaryzykować.A może ktożs zdecyduję się też i może wynajmiemy coś wspólnie. Co do przyjażni to cenna rzecz, ja sama do grona przyjaciół zaliczam kilka osób,reszta to znajomi.Teraz tkwie trochę w martwym punkcie, nie mam pracy i tym się dołuję. Pozdrawiam Was wszystki kobitki.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonam77 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 08:57 Marika, nie wiem ile masz lat i gdzie mieszkasz, dlatego trudno cokolwiek poradzić. Wiem z własnego doświadczenia, że brak pracy dołuje a w dłuższej perspektywie odbiera wiarę we własne możliwości, czasmi nawet wiarę w życie. Jeśli rzeczywiście nie masz żadnych perspektyw na pracę w rodzinnej miejscowości, ale za to masz odwagę zmienić swój los, to próbuj w Warszawie. Na pewno nie będzie Ci lekko, ale to będzie duży krok do przodu. Ja zrobiłam podobnie 6 lat temu, tyle że było mi łatwiej bo miałam przy sobie ukochanego mężczyznę. Teraz mieszkam w Poznaniu, mam pracę, która dostarcza mi wiele satysfakcji. Były wzloty i upadki, ale do przodu! Trzymam kciuki za Ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kct Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 21.11.05, 06:19 ja tez chetnie pogadam ale w nyc jestem... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marika4 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 22.11.05, 18:26 Dzięki za słowa wsparcia i pocieszenia.Mam na imie Ania. Od dwóch mięsięcy nie mam pracy i trochę mnie to zaczyna dołować. Jestem zodiakalnym Strzelcem i chyba nie umiem tak po prostu siedzieć bezczynnie. Mieszkam w małym mieście, gdzie są marne szanse na zatrudnienie, no chyba że znajomych.Mam już trochę doświadczenia zawodowego,dlatego myślę o przeprowadzce np. do Warszawy. Zdaję sobie sprawę z trudności i z tego że w pojedynkę jest naprawdę ciężko. Jak narazie jestem dobrej myśli i nie wiem skąd ten optymizm u mnie. Tak jak większość za was brakuję mi serdecznek przyjaciółki. Pozdrowienia Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 26.11.05, 19:39 Hej hej czu ktoś tu jeszcze zagląda??? Ale się dziś upiłam hihi, troszkę grzanego wina :D od razu lepszy humorek i świat wydaje się piękniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 26.11.05, 20:00 ja niedawno poznałam miłą dziewczynę i chyba to początek fajnej przyjaźni. Życzę wam tego samego, pa Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 26.11.05, 22:33 Polla poznałas ją przez neta? Ja Wam powiem, że moje wszystkie koleżenstwa z netu nie przetrwały! Był czas, że ciągle poznawałam jakąś nową kumpelę, spotykałyśmy się raz, może dwa i na tym zostało. Jedna to wogóle okazała się zupełnie inna niż przez gg...brrr az mnie trzęsie na samą myśl ;( Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 26.11.05, 23:15 Właśnie przez forum, ale nie Uroda,jakieś dwa tygodnie temu. Jesteśmy dość podobne do siebie, oczywiście z charakteru. Jeszcze się nie widziałyśmy, czas pokaże co to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 26.11.05, 23:25 to super! mnie strasznie cieszą nowe znajomości!! wprost rosną mi skrzydła!! Tylko, że moje wszystkie koleżanki były z innych miast i nie było jak się widywać ;( Przez to też wszystko się urywało Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 26.11.05, 23:52 szkoda, że jesteś z Wwy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 27.11.05, 09:20 A Ty skąd? Pewnie 2 koniec Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 11:16 dolnośląskie Odpowiedz Link Zgłoś
portretkobiety Szukam fajnej......Poznań :) 27.11.05, 13:33 To dziwne, że kiedy minie te 20 lat , tak trudno znależć psiapsiułę...praca, szkoła, obowiązki, wszystkiego jest tak dużo, że nie ma czasu. A nawet jak jest czas to co mam zrobić, chodzić i zaczepiać obce kobiety na ulicy? Bardzo fajna inicjatywa Wiktoria. Jest może ktoś z Poznania. Mam na imię Kaśka, 23 lata :) Zostawię gg: 7095038 *** *** *** Portret Kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Ja też chętnie taką poznam :) 27.11.05, 13:43 Wiek co najmniej 20 lat. :) Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Ja też chętnie taką poznam :) 30.11.05, 10:12 no i jak tam dziewczyny? Czy udało się komuś znaleźć kumpelę? Ja ostatnio doszłam do wniosku, że mam wspaniałą koleżankę w pracy!! Doskonale się rozumiemy, czujemy się świetnie w swoim towarzystwie, spotykamy się po pracy (np dziś na wróżby andrzejkowe ) Czasami taka przyjaciółka może być w zasięgu ręki :D Odpowiedz Link Zgłoś
mariko23 Re: Ja też chętnie taką poznam :) 30.11.05, 14:10 Czesc dziewczyny Czytajac Wasze posty zaczelam Wam bardzo zazdroscic. Nie chce sie z nikim na sile zaprzyjazniac czy spotykac. Tylko ze czasami tesknie by z kims pogadac, tak normalnie, nawet przez net. Jakby sie Wam kiedys nudzilo wieczorami, to bardzo chcetnie sluze towarzystwem. Mam na imie Maria, mam 23 lata i jestem z Bydgoszczy. Pozdrawiam moje gg: 5892312 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 :) 13.12.05, 09:22 dziewczynki!!! z okazji zbliżająych się Świąt życzę Wam spokojnych i wesołych przygotowań :) Zeby prezenty dla bliskich same wpadały w ręce, były w przystępnych cenach, żebyście miały w co się ubrać, żeby włosy się świetnie układały, a na buzi nie wyskoczył nagle ani jeden pryszcz! I żeby napadało mnóstwo śnieżku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: Ja też chętnie taką poznam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 09:29 kasiunia, byłam na spotkaniu z dziewczyną którą poznałam przez neta i... warto. Kurcze, wszystko jest mozliwe, tak sie cieszę, buźka i pozdrow. dla wszystkich samotnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Ja też chętnie taką poznam :) 13.12.05, 10:37 o proszę :) cieszę się bardzo!! dzięki takiemu forum można poznać kogoś fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.internautka Do dziewczyn z Wrocka i okolic:))))))))))) 13.12.05, 11:40 Hej! Fajny pomysł Wiktoria!było już jakieś spotkanie we wrocku?Może i ja bym przyszla :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Do dziewczyn z Wrocka i okolic:))))))))))) 14.12.05, 08:06 najwięcej dziewczyn to chyba z Wrocławia było :) ciekawe czy sie spotkały :D ej kobitki dajcie znać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Do dziewczyn z Wrocka i okolic:))))))))))) 30.12.05, 22:19 jak tam plany na jutro?? mam nadzieję, że wszyscy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronisia Re: Do dziewczyn z Wrocka i okolic:))))))))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 00:03 tez jestem b.ciekawa czy bylo jakies spotkanie, moze i ja bym przyszla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówkaZ Re: Do dziewczyn z Wrocka i okolic:))))))))))) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.01.06, 01:44 jestem z Wrocławia, mam 21 lat, studiuje chetnie wyskocze na piwko z soczkiem z kilkoma dziewczynami:) albo na tance:) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: A jest tu ktoś z Opola? 21.02.06, 21:02 Jest z Opola, jest :) Pozdrawiam 'rodaczke' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ona Re: HEJ HEJ 24.02.06, 20:27 od niedawna mieszkam w warszawie i chetnie sie zaprzyjaznie :) w koncu psiapsiólek nigdy za wiele. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties a ja szukam koleżnki w Szczecinie ;) IP: *.chello.pl 21.02.06, 12:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: a ja szukam koleżnki w Szczecinie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:43 Hej, dziś rano przeczytałam cały wątek i zastanawiałam się czy ktoś tu jeszcze zagląda, czy się dopisać, zapytać czy jest ktoś ze Sz-na - chyba trochę zabrakło odwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties brak odwagi - na pewno nie :) IP: 87.207.54.* 21.02.06, 21:26 szczecinianki to przeciez zuch-dziewczyny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:25 Ja jestem w bardzo podobnej sytuacji. Od pół roku mieszkam w Olsztynie i nie znam tu nikogo. Mam 23 lata a pracuję z paniami w wieku przedemerytalnym, więc nawet nie mam okazji nikogo poznać. Znajomi ze studiów się rozjrchali po świecie, a mnie życie rzuciło do Olsztyna. Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia, która lubi zakupy, pogaduchy i czekoladę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:28 Jeszcze ja. Gdyby ktoś prócz mnie marzł w Olsztynie w samotności to proszę o kontakt silgna@ gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 21.02.06, 13:40 A z Ełku nikogo niet????:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 21.02.06, 13:49 hmmm, no i w końcu pomysł większego spotkania w Wawie się wziął i rozszedł:> Dziewczęta, może teraz macie mniej napięty plan dnia?:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
colleen83 Warszawa - spotkanie? 21.02.06, 21:08 Podpisuje sie pod pytaniem. Nie czytalam tego watku, ale tez jestem z Warszawy. Jesli jestescie chetne na spotkanie forumowe to tez chetnie wpadne. Ostatnio mam dosc sporo wolnego czasu i czesto nie mam co ze soba zrobic (rozstalam sie z chlopakiem). Jesli ktos chce pogadac na gg to rowniez chetnie, ale nie chcialabym podawac numeru tutaj, wiec prosze o maila. :) Odpowiedz Link Zgłoś
be-me Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia...LUBLIN 21.02.06, 16:52 Hello dziewczyny. Mam na imię Karolina,mam 23 lata,mieszkam w Lublinie. Szukam :) fajnej dziewczyny,która miałaby ochotę spotkać się ,pogadać ,pobawić.Ogólnie zerwać z samotnością i nudą. Jeżeli jest jakaś chętna kobitka,to niech koniecznie pisze :) stereofonia@o2.pl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aksalotl Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.02.06, 18:33 Czy forum przeczytała jakaś potencjalna przyjaciółka z Kielc? PS. Fantastyczny wątek. Jedno z niewielu miejsc w necie, gdzie można się ogrzac atmosferą wzajemnej sympatii. Dzięki :*** Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 A JA SZUKAM młodej mamy lub Niani Wawa 21.02.06, 18:36 Takiej z którą mogłabym się umawiać na spacerki :) Najlepiej z Centrum Odpowiedz Link Zgłoś
atyde80 Re: A JA SZUKAM młodej mamy lub Niani Wawa 21.02.06, 18:43 Ja szukam bratniej duszy z Białegostoku.Piszcie na maila gazetowego. Mam 26 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:20 Ja mieszkam w świętokrzyskim,ale przebywałam ostatnio trochę w śląskim.Dalej zobaczymy. Aksalotl a ile masz lat.Bo ja 26.Pozdrawiam serdecznie.Fajnie że jest tu takie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 22.02.06, 11:42 Bzzzk ja teraz będę często w Warszawie, otrzymałam pracę Niani w okolicach Centrum. Jak narazie pracuję kilka godzin, pózniej mam dużo czasu wolnego. Chętnie się spotkam na pogawędki :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 22.02.06, 12:04 o, no to daj znać, jak będziesz miała czas i ochotę, najlepiej na kom. (wydaje mi się, że kiedyś wysyłałam Ci nr), bo nie wiem co ile będę się tu pojawiać:) ja też mam raczej sporo czasu, póki co, więc chetnie się spotkam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ibach Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 22.02.06, 13:19 hej:) A z Krakowa nie ma nikogo...?:( Moze jednak ktos sie znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 22.02.06, 16:12 no to świetnie :) Bzzzk a może masz łyżwy? strasznie bym chciała pojechać na kryte lodowisko w Wawie!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 22.02.06, 20:08 nie mam. generalnie, to miałam łyżwy na nogach ze 2 razy w życiu i to dawno temu, ale co tam- moża wypożyczyć i będziesz miała ze mnie ubaw;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aksalotl Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.02.06, 17:01 Niemalże 20 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.02.06, 21:44 up up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.02.06, 13:30 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties :( a mi smutno, bo nie ma nikogo ze Szczecina... IP: *.chello.pl 24.02.06, 19:57 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 24.02.06, 19:48 ask czemu się smutaskujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.02.06, 18:00 Bo nikt się mną nie interesuje! Nikogo z Kielc, kto chciałby się zainteresowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.ssi.org.pl / *.devs.futuro.pl 25.02.06, 20:04 Hej, bardzo podoba mi się ten pomysł i ta milutka atmosfera :) Co prawda mam przyjaciólki dwie prawdziwe, ale nie zaszkodzi mieć więcej:) Mam 27 lat i gdyby ktoś był z Katowic lub okolic chętnie nawiązę kontakt. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.02.06, 15:07 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowana Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.02.06, 22:07 s5.bitefight.pl/c.php?uid=26895 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.02.06, 14:54 up Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 01.03.06, 08:11 Ah dziewczyny, dziś mam wolne i będę leniuchować caly dzien :D Napiszcie coś o sobie, gdzie pracujecie, co studiujecie, jakie macie hobby- moze mamy podobne zainteresowania :D Czy macie mężów, chłopaków, dzieci... miło będzie poznać się bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 02.03.06, 13:39 aktualnie już nie studiuję, uczę się do egzaminów;) zainteresowania moje, takie stałe, niezmienne, to wszelkie plastyczno- manualne sprawy: malowanie (akwarele, na szkle, na tkaninach itp), rysowanie (ale jakoś już mniej lubię od jakiegoś czasu), makijaż (jestem wizażystką), robienie biżuterii z koralików, drucików i takich tam różnych:) no, i moje wieeelkie hobby:)- j. arabski (studiowałam, w dalszym ciągu mam to w planach;) ) męża, chłopaka, ani dzieci w tym momencie nie zaposiadam i chyba nie mam na to ochoty na razie... zrażona jestem do płci przeciwnej, na jakiś czas, ot co:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 02.03.06, 14:35 a Zielona Gora i okolice? bo mi juz naprawde odbija z samotnosci Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 03.03.06, 07:07 bzzzk błagam cię! Naucz mnie robić makijaż!! :) mam kompletnie 2 lewe ręce! Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 03.03.06, 23:10 dobra, a Ty naucz mnie jeździć na łyżwach:)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 04.03.06, 08:45 eh to łatwizna :) za 2 tygodnie będziesz kręcic piruety i skakać tupupy Zaraz jadę do szkoły, dzis ostatnie zajęcia to Aerobik :D:D yeeeaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
colleen83 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 04.03.06, 20:16 Tez napisze cos o sobie, chociaz to w sumie troche trudne... ;) Mam 23 lata, jestem z Warszawy. :P Studiuje informatyke, niedlugo koncze i pewnie bede szukac pracy. Bede sie niedlugo przeprowadzac do nowego mieszkania... Bede mieszkac sama pierwszy raz w zyciu. Faceta nie mam, lecze dola po 4-letnim zwiazku. A hobby... Ksiazki, kino, muzyka, fitness (ale ostatnio w domu, chyba to zmienie)... Jestem na etapie dalszych poszukiwan. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.cust.tele2.pl 04.03.06, 11:32 Kochane a może któraś jest z Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
lidia27 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 04.03.06, 14:55 Brak przyjaciół..a myslałam,ze tylko ja mam ten problem:)Tymczasem widzę,ze wiele kobiet jest w takiej sytuacji.Facet wprawdzie jest ale wiadomo ze tylko kobieta kobiete tak naprawdę zrozumie:) Wiec i ja sie dołączę.Jestem z Wawy,mam 23 lata,studiuję.Brakuje mi przyjaciółek z którymi mogłabym pogadać spędzać wspólnie czas-zakupy,kino,rower,spacery itp.Lubie czytać,interesuję sie psychologią,lubię spędzać czas w plenerze,na łonie natury:)Może spotkam tu swoja bratnią dusze..:) Moje GG 5993017 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 04.03.06, 21:10 Hej! ja tez jestem z Wawy. mam 20 lat, studiuje psychologie, moje gg 5674538. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.03.06, 21:17 Kielce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinasc Naprawde nie ma nikogo ze Szczecina? IP: *.chello.pl 05.03.06, 00:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Naprawde nie ma nikogo ze Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:39 Ja czasami (ostatnio nawet trochę częściej) tu zaglądam :) jestem ze Sz-na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinasc w końcu się doczekałam :) IP: *.chello.pl 06.03.06, 16:42 mało nas tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: w końcu się doczekałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 17:53 fakt, aż przez chwilkę troszkę pozazdrościłam dziewczynom z W-wy i Wrocławia całkiem spora grupa koleżanek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinasc Re: w końcu się doczekałam :) IP: *.chello.pl 06.03.06, 18:24 a my takie " bidulki" :)) zauważyłam, że nie występujesz tu często :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: w końcu się doczekałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:34 ja nie jestem za bardzo zorientowana w branży kosmetyków, wiec rad nie udzielam, ale często jak czegoś dla siebie szukam to tu zaglądam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinasc Re: w końcu się doczekałam :) IP: *.chello.pl 06.03.06, 19:08 ja natomiast przechodzę ostatnimi czasy fascynację związaną z kosmetykami, dietami :) naczytalam sie niedawno toksykologii kosmetykow i stwierdzilam, ze pewne chemiczne skladniki nalezy wyeliminowac z moich półek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: w końcu się doczekałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 10:55 Na moich półkach raczej za mało tych wszystkich pojemniczków, aktualnie potrzebuję jakąś super specjalistyczną odżywkę do włosów - czytania na forach jest na kilka dni, nie wiem czy dam radę ... Ale nas zasypało, kiedy ta zima w końcu skończy się? Na dziś i kolejne dni przydałyby się kalosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinasc Re: w końcu się doczekałam :) IP: *.chello.pl 07.03.06, 15:18 pomyslalam wczoraj, ze sobie kupie sanki i polece do parku Kasprowicza:) co do odżywek- poczytaj o wella professional - słyszałam opinie znajomej, ze to bardzo dobre kosmetyki do pielegnacji włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: w końcu się doczekałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:59 Oczy rozbolały mnie od czytania tyle tego jest, a opinie jak zwykle bardzo podzilone. Pewnie wybiorę coś na "chybił trafił":) a może akurat trafię? Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: w końcu się doczekałam :) 07.03.06, 19:28 hihi - tak jest najlepiej:) ja szukam jakiegos kremu nawilzajacego ...i mam z tym wieelki problem - bo tak, jak mowisz - tyle tego jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: 217.17.38.* 06.03.06, 16:09 up Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 08:29 hej dziewczynki! Nie wiem jak Wy ale ja Czuję wiosnę!! To słonko to musi być ONA :D az chce mi się życ! Jestem w trakcie szukania pracy, ale mam nadzieję,że jestem juz na dobrej drodze...czy Wy też macie problem z pracą? A moze jakis inny problem? Odpowiedz Link Zgłoś
colleen83 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 10:21 Ano z praca... a dokladniej z napisanie pracy zeby skonczyc studia. A jak juz je skoncze bede miala problemy z prawdziwa praca. :P Powodzenia, slyszalam, ze poszukiwania sa strasznie dolujace. Mam nadzieje, ze u Ciebie nie potrwa to dlugo. :) Co do tej wiosny to ja zwykle spoznialska jestem. Zawsze jakos pozno ja wyczuwam. Zwykle wtedy gdy nie musze juz wkladac takiej masy ciuchow na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 11:49 poniżej 0 stopni to dla mnie jeszcze nie wiosna:) czekam niecierpliwie, aż będę mogła przywdziać nowy, sztruksowy płaszczyk, o, wtedy wiosnę poczuję:) pracy póki co nie poszukuję, chciałam, ale wzbudziło to duży protest ze strony rodziny, która woli, żebym wolny czas przeznaczyła na naukę do egzaminów:> ech, Wy kończycie studia, a ja dopiero zacznę;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
colleen83 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 11:58 Tez zaczne, bo chce miec magisterke, ale wole ja robic zaocznie. Jakos zamarzyl mi sie 8 godzinny dzien pracy, chyba jestem troche nienormalna. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 15:05 nie wspominajcie nawet o pracy magisterkiej!!!!! ja nie wiem , nie wyobrazam sobie jak mam się do tego zabrać!! kurczę, czemu jestem juz na IV roku, szkoda że sobie nie zdałam z rok ;(((( nie czuje się na siłach pisać taką wieelką pracę! Odpowiedz Link Zgłoś
colleen83 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 15:10 kasiunia62 napisała: > nie wspominajcie nawet o pracy magisterkiej!!!!! ja nie wiem , nie wyobrazam > sobie jak mam się do tego zabrać!! kurczę, czemu jestem juz na IV roku, szkoda > że sobie nie zdałam z rok ;(((( nie czuje się na siłach pisać taką wieelką > pracę! Ja niby mam juz czesc napisana, ale prawda jest taka, ze moj promotor mi pomazal wszystko co tam jest. Jakies glupoty podobniez napisalam, potem sie okazalo, ze praca to nie komiks i jest za duzo obrazkow... takie tam. A ten soft ktory testuje (jestem na informatyce) nie jest jeszcze nawet zainstalowany na moim komputerze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 21:16 ale przynajmniej będziecie miały, Dziewczęta, już z głowy pracę magisterską niedługo:) a zanim ja dobrnę do tego etapu, to ho ho!;) jak na razie zajmuję się odkopywaniem książek oraz innych pomocy naukowych z francuskiego i staram się być dobrej myśli, mimo iż ostatni raz języka tego używałam na egzaminach wstępnych 2 lata temu;) a Wy dacie radę, trzymam kciuki:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dajanah Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 18:11 Bardzo fajny post, ja wprawdzie jestem stara dupa bo mam 25 lat :-) ale jestem pewna ze znajdzisz tu wiele milych osob Ja od roku mieszkam w Warszawie a wszystkie moje kolezanki zostaly w lublinie..dramat niema z kim polazic po sklepach, wpasc na kawe, poplotkowac..z facetem to nie to samo... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties do dajanah 07.03.06, 19:29 to masz najmniejszy problem, bo jest tu kupa świetnych dziewczyn właśnie z Warszawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: do dajanah 07.03.06, 19:33 otoż to :) na pewno będzie okazja się spotkac :) Na przykład ja jutro jadę do Warszawy w spr pracy, mam 3 spotkanka, pojutrze też będę,,, w ogóle to mam bilet miesięczny do W-wy, więc mogę jechać w każdej chwili :D A w jakiej dzielnicy mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: do dajanah 07.03.06, 21:22 a może spróbujemy się spotkać tak stadnie w końcu?:) bo plany są już chyba od listopada, jeśli dobrze pamiętam, a konkretów w dalszym ciągu żadnych;) może napiszcie, Warszawianki, jak by Wam pasowało i spróbujemy osiągnąć jakiś konsensus? np. ja jestem w zasadzie dyspozycyjna poza: pon. po 17, czw. i pt. po 16. jeśli chodzi o resztę czasu, to mogę się dopasować, przynajmniej na razie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colleen Re: do dajanah IP: *.chello.pl 07.03.06, 21:35 A ja wlasnie wieczory poniedzialkowe, czwartkowe i piatkowe mam wolne. To moze jakas sobota? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: do dajanah 08.03.06, 06:37 Ja tez mam nadzieję, że wreszcie znajdę czas i nic mi nie wypadnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: do dajanah 10.03.06, 09:10 Dziewczyny!!!! Nie mogę znaleźć fajnej pracy!!!! Eh, tak siedzę w domu juz od 3 tygodni- ja chcę cos robić!! Odpowiedz Link Zgłoś
www.moda.bazarek.pl :) 09.03.06, 22:06 Ja jestem z Oleśnicy wprawdzie ale we wrocku często bywam, bo studiuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażynka Lubicz [...] IP: *.westlandrdc.mi.michigan.comcast.net 10.03.06, 12:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 ;( 19.03.06, 15:34 Dziewczyny, nie wychodzilam 2 dni z domu ani na krok. Jestem po oczyszczaniu twarzy. brrr chyba wyobrazacie sobie jak wyglądam :) Dzis byłam w kosciele, oczywiscie kilo tapety :) Ale i tak wszystko widać. Ale dzien , dwa i wszystko zniknie i moje cierpienia zostaną wynagrodzone :D Co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colleen Re: ;( IP: *.chello.pl 19.03.06, 18:10 A jak tam poszukiwania pracy? Ja mialam ten licencjat pisac ale ciagle odkladam i odkladam... Zapisalam sie na kurs prawa jazdy. Jest bardzo fajnie. :) Byly facet chce do mnie wrocic. Dzwoni kilka razy dziennie i zamecza mnie na gg. Poznalam kogos innego. Mialo byc fajnie, ale on to chyba powaznie traktuje. Przez niego zarywam nocki i nie mam kiedy stosowac kremu na noc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 do Colleen 19.03.06, 19:27 A znalazłam pracusię :) zaczynam 27 marca, będę Nianią 16 mies dziewczynki :D Nianczenie to moje powołanie, to już moja 3 praca w tym "zawodzie". Uwielbiam to!! Też myslę ciągle o prawku, ale narazie samochodu nie będę miała, nie stać mnie. Może kursy stanieją, to wtedy pójdę :) Coleen korzystaj ile się da :) CHodzi mi oczywiście o związki damsko- męskie :) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
colleen83 Re: do Colleen 19.03.06, 20:30 kasiunia62 napisała: > A znalazłam pracusię :) zaczynam 27 marca, będę Nianią 16 mies dziewczynki :D > Nianczenie to moje powołanie, to już moja 3 praca w tym "zawodzie". Uwielbiam > to!! Wow, gratuluje!! :) > Też myslę ciągle o prawku, ale narazie samochodu nie będę miała, nie stać mnie. > > Może kursy stanieją, to wtedy pójdę :) Ja na razie chodze na teorie, ale moj hmm... kolega :P dal mi pojezdzic swoim ukochanym autkiem. Nigdy mnie jakos nie ciagnelo, ale teraz sie nie moge doczekac az mi sie jazdy zaczna. :D > > Coleen korzystaj ile się da :) CHodzi mi oczywiście o związki damsko- męskie :) > Powodzenia! > Ehhh no najgorsze jest to, ze ja teraz nie chce sie wiazac, a nie wiem czego on chce. Oznaki opiekunczosci z jego strony ja traktuje jako odbieranie wolnosci i troche sie dusze. A do tego byly, poza ktorym swiata nie widzialam, a ktory nagle stwierdzil, ze jestem ta jedyna... Faceci sa jednak dziwni. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: do Colleen 19.03.06, 21:34 oj tak, kazdy facet to inna bajka :) ja trafiłam na niemalże mój Ideał :) tzn teraz tak uwazam, bo na początku absolutnie nie był w moim typie. tEraz nie wyobrazam sobie innego faceta! Ten Twój były widocznie przejrzał na oczy- jak się rozstaliscie to pojął co stracił :) Oby tak włsnie było- ale pytanie- czy Ty też tak uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
colleen83 Re: do Colleen 19.03.06, 22:11 > Ten Twój były widocznie przejrzał na oczy- jak się rozstaliscie to pojął co > stracił :) Oby tak włsnie było- ale pytanie- czy Ty też tak uwazasz? Sama nie wiem. Niech troche pocierpi i poteskni... Tez kiedys uwazalam go za ideal, ale po tym co zrobil nie potrafie zaufac. Na razie dobrze bawie sie z tym drugim. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: do Colleen IP: *.btsnet.pl 21.03.06, 21:15 a ja znalazlam fajna stronke do szukania starych znajomych :) i znalazlam nawet kolezanke z podstawowki :) fajna opcja www.sztambuch.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś