Dodaj do ulubionych

Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia...

• Gość: candy Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: 212.182.77.* 17.11.05, 11:37
      up
      wpisujecie sie bo byc moze duzo dziewczyn szuka przyjazni. Szkoda zeby taki
      fajny watek zawieruszyl sie wsrod innych. pzdr :)))
      • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 17.11.05, 13:04
        hej hej
        nie wiem jak u was ale u mni 1 snieg :)
        wczoraj zmokłam przeokropnie!!!! brrr
        czekam na ukochanego, za godzinkę będzie....ah dziewczynki jedyne co mnie
        martwi w moim życiu i sprawia,że chce mi się wyć to mój tradzik ;( czy nigdy
        już nie będę miała ładnej bużki???? ;(
        • bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 18.11.05, 15:51
          Kasiunia, każdy trądzik da się jakoś wyleczyć, czego jestem najlepszym
          przykładem, bo męczyłam się z tym od 10 roku życia, więc w zasadzie za dobrze
          gładkiej twarzy nie pamiętam:) i nie to, że jakiś normalny- straszny był,
          lekarz dermatolog z dużym doświadczeniem w leczeniu trądziku uznała mnie za
          jeden z cięższych przypadków... potem androgenny doszedł i to już był w ogóle
          dramat, miałam jedną wielką ranę na twarzy, zresztą co ja będę pisać, pewnie
          już mnie kojarzycie z wątków o trądziku, parę razy ze szczegółami opisywałam co
          miałam na twarzy:) i teraz wreszcie widzę, że mija, do tego jeszcze po jednym
          Yellow Peelu widzę już efekty i jestem strasznie zadowolona, więc nie przejmuj
          się, tylko spróbuj może zmienić lekarza, zawsze coś się da poradzić. a czym się
          leczysz?
          a poza tym- trądzik to nie najgorsze zmartwienie, zawsze mogło być to coś
          gorszego. to banalne stwierdzenie, ale tak naprawdę jest:) jeżeli to jedyne, co
          Cię poważnie martwi, to dasz sobie radę:)
          pozdrawiam
    • alicjenka Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 18.11.05, 11:53
      Hejka,
      Zastanawiałam się kiedyś jak to własnie jest z tym zawieraniem znajomości.Rok
      temu przeprowadziłam sie do Gdańska i jakoś tak nie bardzo z kim mam spędzać
      tzw babskie wieczory.A tak mi ich brakuje...Studiowałam w Toruniu i tam tez
      zsotawiłam troszeczkę znajomych.Inni wyjechali jesczcze dalej.Smutno tak
      samej.Na szczęście dołączył do mnie mój chłopak.Ale on oddaje się całkowieice
      pracy i póki co jeszcze nie narzeka na brak kumpli do piwa.
      Mam 27 lat i za bradzo nie mam pomysłu gdzie by tu poszukac jakiś
      przyjaciółeczek.Piszcie dziewczynki, proszę:)))
      • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 19.11.05, 21:12
        A kuku
        • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 20.11.05, 11:24
          Dziewczyny jestem wlasnie w Warszawie!! i odwolali mi zajęcia! może ktoraś jest
          chętna na spotkanie?
          BZZYk jesteś??
          • bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 20.11.05, 20:18
            uuuuu, no dopiero teraz przeczytałam...:( na przyszłość lepiej będzie, jak
            poślę Ci nr kom., jeśli jeszcze tego nie zrobiłam, bo nie pamiętam;) w każdym
            razie zaraz wyślę na priva.
            pzdr.
    • marika4 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 20.11.05, 11:54
      No a ja trochę z innej beczki.Chcę zacząć życie od nowa przprowadzić sie do
      Warszawy,znaleść pracę.Czy któraś z was tak zrobiła? Czy warto zaryzykować.A
      może ktożs zdecyduję się też i może wynajmiemy coś wspólnie.
      Co do przyjażni to cenna rzecz, ja sama do grona przyjaciół zaliczam kilka
      osób,reszta to znajomi.Teraz tkwie trochę w martwym punkcie, nie mam pracy i
      tym się dołuję.
      Pozdrawiam Was wszystki kobitki.Ania
      • Gość: iwonam77 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 08:57
        Marika, nie wiem ile masz lat i gdzie mieszkasz, dlatego trudno cokolwiek
        poradzić. Wiem z własnego doświadczenia, że brak pracy dołuje a w dłuższej
        perspektywie odbiera wiarę we własne możliwości, czasmi nawet wiarę w życie.
        Jeśli rzeczywiście nie masz żadnych perspektyw na pracę w rodzinnej
        miejscowości, ale za to masz odwagę zmienić swój los, to próbuj w Warszawie. Na
        pewno nie będzie Ci lekko, ale to będzie duży krok do przodu. Ja zrobiłam
        podobnie 6 lat temu, tyle że było mi łatwiej bo miałam przy sobie ukochanego
        mężczyznę. Teraz mieszkam w Poznaniu, mam pracę, która dostarcza mi wiele
        satysfakcji. Były wzloty i upadki, ale do przodu!
        Trzymam kciuki za Ciebie!!!
    • kct Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 21.11.05, 06:19
      ja tez chetnie pogadam ale w nyc jestem...
      pozdrawiam
    • marika4 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 22.11.05, 18:26
      Dzięki za słowa wsparcia i pocieszenia.Mam na imie Ania. Od dwóch mięsięcy nie
      mam pracy i trochę mnie to zaczyna dołować. Jestem zodiakalnym Strzelcem i
      chyba nie umiem tak po prostu siedzieć bezczynnie. Mieszkam w małym mieście,
      gdzie są marne szanse na zatrudnienie, no chyba że znajomych.Mam już trochę
      doświadczenia zawodowego,dlatego myślę o przeprowadzce np. do Warszawy. Zdaję
      sobie sprawę z trudności i z tego że w pojedynkę jest naprawdę ciężko.
      Jak narazie jestem dobrej myśli i nie wiem skąd ten optymizm u mnie. Tak jak
      większość za was brakuję mi serdecznek przyjaciółki.
      Pozdrowienia Ania
      • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 26.11.05, 19:39
        Hej hej
        czu ktoś tu jeszcze zagląda??? Ale się dziś upiłam hihi, troszkę grzanego
        wina :D od razu lepszy humorek i świat wydaje się piękniejszy
        • polla4 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 26.11.05, 20:00
          ja niedawno poznałam miłą dziewczynę i chyba to początek fajnej przyjaźni. Życzę
          wam tego samego, pa
          • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 26.11.05, 22:33
            Polla poznałas ją przez neta?
            Ja Wam powiem, że moje wszystkie koleżenstwa z netu nie przetrwały!
            Był czas, że ciągle poznawałam jakąś nową kumpelę, spotykałyśmy się raz, może
            dwa i na tym zostało. Jedna to wogóle okazała się zupełnie inna niż przez
            gg...brrr az mnie trzęsie na samą myśl ;(
            • polla4 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 26.11.05, 23:15
              Właśnie przez forum, ale nie Uroda,jakieś dwa tygodnie temu. Jesteśmy dość
              podobne do siebie, oczywiście z charakteru. Jeszcze się nie widziałyśmy, czas
              pokaże co to będzie
              • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 26.11.05, 23:25
                to super! mnie strasznie cieszą nowe znajomości!! wprost rosną mi skrzydła!!
                Tylko, że moje wszystkie koleżanki były z innych miast i nie było jak się
                widywać ;( Przez to też wszystko się urywało
                • polla4 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 26.11.05, 23:52
                  szkoda, że jesteś z Wwy
                  • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 27.11.05, 09:20
                    A Ty skąd? Pewnie 2 koniec Polski
                    • Gość: polla4 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 11:16
                      dolnośląskie
    • portretkobiety Szukam fajnej......Poznań :) 27.11.05, 13:33
      To dziwne, że kiedy minie te 20 lat , tak trudno znależć psiapsiułę...praca,
      szkoła, obowiązki, wszystkiego jest tak dużo, że nie ma czasu. A nawet jak jest
      czas to co mam zrobić, chodzić i zaczepiać obce kobiety na ulicy?

Bardzo fajna inicjatywa Wiktoria.

Jest może ktoś z Poznania. Mam na imię Kaśka, 23 lata :)
      Zostawię gg: 7095038

Portret Kobiety
    • his_girl Ja też chętnie taką poznam :) 27.11.05, 13:43
      Wiek co najmniej 20 lat. :)
      Warszawa
      • kasiunia62 Re: Ja też chętnie taką poznam :) 30.11.05, 10:12
        no i jak tam dziewczyny? Czy udało się komuś znaleźć kumpelę?
        Ja ostatnio doszłam do wniosku, że mam wspaniałą koleżankę w pracy!! Doskonale
        się rozumiemy, czujemy się świetnie w swoim towarzystwie, spotykamy się po
        pracy (np dziś na wróżby andrzejkowe )
        Czasami taka przyjaciółka może być w zasięgu ręki :D
        • mariko23 Re: Ja też chętnie taką poznam :) 30.11.05, 14:10
          Czesc dziewczyny
          Czytajac Wasze posty zaczelam Wam bardzo zazdroscic. Nie chce sie z nikim na
          sile zaprzyjazniac czy spotykac. Tylko ze czasami tesknie by z kims pogadac, tak
          normalnie, nawet przez net. Jakby sie Wam kiedys nudzilo wieczorami, to bardzo
          chcetnie sluze towarzystwem. Mam na imie Maria, mam 23 lata i jestem z Bydgoszczy.
          Pozdrawiam

moje gg: 5892312
          • kasiunia62 :) 13.12.05, 09:22
            dziewczynki!!! z okazji zbliżająych się Świąt życzę Wam spokojnych i wesołych
            przygotowań :) Zeby prezenty dla bliskich same wpadały w ręce, były w
            przystępnych cenach, żebyście miały w co się ubrać, żeby włosy się świetnie
            układały, a na buzi nie wyskoczył nagle ani jeden pryszcz! I żeby napadało
            mnóstwo śnieżku!!!!
          • Gość: polla4 Re: Ja też chętnie taką poznam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 09:29
            kasiunia, byłam na spotkaniu z dziewczyną którą poznałam przez neta i... warto.
            Kurcze, wszystko jest mozliwe, tak sie cieszę, buźka i pozdrow. dla wszystkich
            samotnych :)
            • kasiunia62 Re: Ja też chętnie taką poznam :) 13.12.05, 10:37
              o proszę :) cieszę się bardzo!! dzięki takiemu forum można poznać kogoś fajnego
    • madzia.internautka Do dziewczyn z Wrocka i okolic:))))))))))) 13.12.05, 11:40
      Hej! Fajny pomysł Wiktoria!było już jakieś spotkanie we wrocku?Może i ja bym
      przyszla :)
      • kasiunia62 Re: Do dziewczyn z Wrocka i okolic:))))))))))) 14.12.05, 08:06
        najwięcej dziewczyn to chyba z Wrocławia było :) ciekawe czy sie spotkały :D ej
        kobitki dajcie znać!!!
        • kasiunia62 Re: Do dziewczyn z Wrocka i okolic:))))))))))) 30.12.05, 22:19
          jak tam plany na jutro?? mam nadzieję, że wszyscy zadowoleni
        • Gość: weronisia Re: Do dziewczyn z Wrocka i okolic:))))))))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 00:03
          tez jestem b.ciekawa czy bylo jakies spotkanie, moze i ja bym przyszla
          • Gość: mrówkaZ Re: Do dziewczyn z Wrocka i okolic:))))))))))) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.01.06, 01:44
            jestem z Wrocławia, mam 21 lat, studiuje chetnie wyskocze na piwko z soczkiem z
            kilkoma dziewczynami:) albo na tance:)
            • kasiunia62 HEJ HEJ 21.02.06, 08:03
              Internetowe przyjaciółki gdzie jestescie???
              • fr-edza A jest tu ktoś z Opola? 21.02.06, 10:06
                Ja mam 24 lata:)
                • trocineczka Re: A jest tu ktoś z Opola? 21.02.06, 21:02
                  Jest z Opola, jest :) Pozdrawiam 'rodaczke' ;)
              • iwo_ona Re: HEJ HEJ 24.02.06, 20:27
                od niedawna mieszkam w warszawie i chetnie sie zaprzyjaznie :) w koncu psiapsiólek nigdy za wiele. pozdrawiam
    • Gość: carolinascotties a ja szukam koleżnki w Szczecinie ;) IP: *.chello.pl 21.02.06, 12:36
      • Gość: mini Re: a ja szukam koleżnki w Szczecinie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:43
        Hej, dziś rano przeczytałam cały wątek i zastanawiałam się czy ktoś tu jeszcze
        zagląda, czy się dopisać, zapytać czy jest ktoś ze Sz-na - chyba trochę
        zabrakło odwagi?
        • Gość: carolinascotties brak odwagi - na pewno nie :) IP: 87.207.54.* 21.02.06, 21:26
          szczecinianki to przeciez zuch-dziewczyny ;)
    • Gość: karolina Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:25
      Ja jestem w bardzo podobnej sytuacji. Od pół roku mieszkam w Olsztynie i nie
      znam tu nikogo. Mam 23 lata a pracuję z paniami w wieku przedemerytalnym, więc
      nawet nie mam okazji nikogo poznać. Znajomi ze studiów się rozjrchali po
      świecie, a mnie życie rzuciło do Olsztyna. Szukam fajnej kobietki do
      zaprzyjaźnienia, która lubi zakupy, pogaduchy i czekoladę:)
      • Gość: Karolina Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:28
        Jeszcze ja. Gdyby ktoś prócz mnie marzł w Olsztynie w samotności to proszę o
        kontakt silgna@ gazeta.pl
    • ewelina23-20 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 21.02.06, 13:40
      A z Ełku nikogo niet????:)
    • bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 21.02.06, 13:49
      hmmm, no i w końcu pomysł większego spotkania w Wawie się wziął i rozszedł:>
      Dziewczęta, może teraz macie mniej napięty plan dnia?:)
      pzdr
      • colleen83 Warszawa - spotkanie? 21.02.06, 21:08
        Podpisuje sie pod pytaniem.
        Nie czytalam tego watku, ale tez jestem z Warszawy.
        Jesli jestescie chetne na spotkanie forumowe to tez chetnie wpadne.

Ostatnio mam dosc sporo wolnego czasu i czesto nie mam co ze soba zrobic
        (rozstalam sie z chlopakiem).
        Jesli ktos chce pogadac na gg to rowniez chetnie, ale nie chcialabym podawac numeru tutaj, wiec prosze o maila. :)
    • be-me Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia...LUBLIN 21.02.06, 16:52
      Hello dziewczyny.
      Mam na imię Karolina,mam 23 lata,mieszkam w Lublinie.
      Szukam :) fajnej dziewczyny,która miałaby ochotę spotkać
      się ,pogadać ,pobawić.Ogólnie zerwać z samotnością i nudą.
      Jeżeli jest jakaś chętna kobitka,to niech koniecznie pisze :) stereofonia@o2.pl.
      Pozdrawiam.
    • Gość: Aksalotl Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.02.06, 18:33
      Czy forum przeczytała jakaś potencjalna przyjaciółka z Kielc?
      PS. Fantastyczny wątek. Jedno z niewielu miejsc w necie, gdzie można się ogrzac
      atmosferą wzajemnej sympatii. Dzięki :***
      • kasiunia62 A JA SZUKAM młodej mamy lub Niani Wawa 21.02.06, 18:36
        Takiej z którą mogłabym się umawiać na spacerki :) Najlepiej z Centrum
        • atyde80 Re: A JA SZUKAM młodej mamy lub Niani Wawa 21.02.06, 18:43
          Ja szukam bratniej duszy z Białegostoku.Piszcie na maila gazetowego. Mam 26 lat.
    • Gość: Ania Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:20
      Ja mieszkam w świętokrzyskim,ale przebywałam ostatnio trochę w śląskim.Dalej
      zobaczymy. Aksalotl a ile masz lat.Bo ja 26.Pozdrawiam serdecznie.Fajnie że
      jest tu takie miejsce.
      • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 22.02.06, 11:42
        Bzzzk ja teraz będę często w Warszawie, otrzymałam pracę Niani w okolicach
        Centrum. Jak narazie pracuję kilka godzin, pózniej mam dużo czasu wolnego.
        Chętnie się spotkam na pogawędki :)
        • bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 22.02.06, 12:04
          o, no to daj znać, jak będziesz miała czas i ochotę, najlepiej na kom. (wydaje
          mi się, że kiedyś wysyłałam Ci nr), bo nie wiem co ile będę się tu pojawiać:)
          ja też mam raczej sporo czasu, póki co, więc chetnie się spotkam.
          pzdr
          • ibach Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 22.02.06, 13:19
            hej:) A z Krakowa nie ma nikogo...?:(
            Moze jednak ktos sie znajdzie...
            • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 22.02.06, 16:12
              no to świetnie :) Bzzzk a może masz łyżwy? strasznie bym chciała pojechać na
              kryte lodowisko w Wawie!!!! :D
              • bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 22.02.06, 20:08
                nie mam. generalnie, to miałam łyżwy na nogach ze 2 razy w życiu i to dawno
                temu, ale co tam- moża wypożyczyć i będziesz miała ze mnie ubaw;)
                pzdr
      • Gość: Aksalotl Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.02.06, 17:01
        Niemalże 20 :)
    • Gość: ask Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.02.06, 21:44
      up up
      • Gość: ask Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.02.06, 13:30
        :(
        • Gość: carolinascotties :( a mi smutno, bo nie ma nikogo ze Szczecina... IP: *.chello.pl 24.02.06, 19:57
      • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 24.02.06, 19:48
        ask czemu się smutaskujesz?
        • Gość: ask Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.02.06, 18:00
          Bo nikt się mną nie interesuje! Nikogo z Kielc, kto chciałby się
          zainteresowac ;)
          • Gość: Agulka Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.ssi.org.pl / *.devs.futuro.pl 25.02.06, 20:04
            Hej,
            bardzo podoba mi się ten pomysł i ta milutka atmosfera :) Co prawda mam przyjaciólki dwie prawdziwe, ale nie zaszkodzi mieć więcej:) Mam 27 lat i gdyby ktoś był z Katowic lub okolic chętnie nawiązę kontakt.
            Pozdrowionka
    • Gość: up Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.02.06, 15:07
      up
    • Gość: zdecydowana Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.02.06, 22:07
      s5.bitefight.pl/c.php?uid=26895 zapraszam
      • Gość: up Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.02.06, 14:54
        up
        • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 01.03.06, 08:11
          Ah dziewczyny, dziś mam wolne i będę leniuchować caly dzien :D
          Napiszcie coś o sobie, gdzie pracujecie, co studiujecie, jakie macie hobby-
          moze mamy podobne zainteresowania :D Czy macie mężów, chłopaków, dzieci... miło
          będzie poznać się bliżej
          • bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 02.03.06, 13:39
            aktualnie już nie studiuję, uczę się do egzaminów;)
            zainteresowania moje, takie stałe, niezmienne, to wszelkie plastyczno- manualne
            sprawy: malowanie (akwarele, na szkle, na tkaninach itp), rysowanie (ale jakoś
            już mniej lubię od jakiegoś czasu), makijaż (jestem wizażystką), robienie
            biżuterii z koralików, drucików i takich tam różnych:) no, i moje wieeelkie
            hobby:)- j. arabski (studiowałam, w dalszym ciągu mam to w planach;) )
            męża, chłopaka, ani dzieci w tym momencie nie zaposiadam i chyba nie mam na to
            ochoty na razie... zrażona jestem do płci przeciwnej, na jakiś czas, ot co:)
            pzdr
            • irenka82 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 02.03.06, 14:35
              a Zielona Gora i okolice? bo mi juz naprawde odbija z samotnosci
              • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 03.03.06, 07:07
                bzzzk błagam cię! Naucz mnie robić makijaż!! :) mam kompletnie 2 lewe ręce!
                • bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 03.03.06, 23:10
                  dobra, a Ty naucz mnie jeździć na łyżwach:))

pzdr
                  • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 04.03.06, 08:45
                    eh to łatwizna :) za 2 tygodnie będziesz kręcic piruety i skakać tupupy
                    Zaraz jadę do szkoły, dzis ostatnie zajęcia to Aerobik :D:D yeeeaaaa
          • colleen83 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 04.03.06, 20:16
            Tez napisze cos o sobie, chociaz to w sumie troche trudne... ;)
            Mam 23 lata, jestem z Warszawy. :P
            Studiuje informatyke, niedlugo koncze i pewnie bede szukac pracy.
            Bede sie niedlugo przeprowadzac do nowego mieszkania...
            Bede mieszkac sama pierwszy raz w zyciu.
            Faceta nie mam, lecze dola po 4-letnim zwiazku.
            A hobby...
            Ksiazki, kino, muzyka, fitness (ale ostatnio w domu, chyba to zmienie)...
            Jestem na etapie dalszych poszukiwan. :)
    • Gość: Gość Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.cust.tele2.pl 04.03.06, 11:32
      Kochane a może któraś jest z Bydgoszczy?
      • lidia27 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 04.03.06, 14:55
        Brak przyjaciół..a myslałam,ze tylko ja mam ten problem:)Tymczasem widzę,ze wiele kobiet jest w takiej sytuacji.Facet wprawdzie jest ale wiadomo ze tylko kobieta kobiete tak naprawdę zrozumie:)
        Wiec i ja sie dołączę.Jestem z Wawy,mam 23 lata,studiuję.Brakuje mi przyjaciółek z którymi mogłabym pogadać spędzać wspólnie czas-zakupy,kino,rower,spacery itp.Lubie czytać,interesuję sie psychologią,lubię spędzać czas w plenerze,na łonie natury:)Może spotkam tu swoja bratnią dusze..:) Moje GG 5993017
        • Gość: iwonka Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 04.03.06, 21:10
          Hej! ja tez jestem z Wawy. mam 20 lat, studiuje psychologie, moje gg 5674538.
    • Gość: ask Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.03.06, 21:17
      Kielce?
    • Gość: carolinasc Naprawde nie ma nikogo ze Szczecina? IP: *.chello.pl 05.03.06, 00:37
      • Gość: mini Re: Naprawde nie ma nikogo ze Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:39
        Ja czasami (ostatnio nawet trochę częściej) tu zaglądam :) jestem ze Sz-na
        • Gość: carolinasc w końcu się doczekałam :) IP: *.chello.pl 06.03.06, 16:42
          mało nas tutaj :)
          • Gość: mini Re: w końcu się doczekałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 17:53
            fakt, aż przez chwilkę troszkę pozazdrościłam dziewczynom z W-wy i Wrocławia
            całkiem spora grupa koleżanek:)
            • Gość: carolinasc Re: w końcu się doczekałam :) IP: *.chello.pl 06.03.06, 18:24
              a my takie " bidulki" :)) zauważyłam, że nie występujesz tu często :)
              • Gość: mini Re: w końcu się doczekałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:34
                ja nie jestem za bardzo zorientowana w branży kosmetyków, wiec rad nie
                udzielam, ale często jak czegoś dla siebie szukam to tu zaglądam
                • Gość: carolinasc Re: w końcu się doczekałam :) IP: *.chello.pl 06.03.06, 19:08
                  ja natomiast przechodzę ostatnimi czasy fascynację związaną z kosmetykami,
                  dietami :) naczytalam sie niedawno toksykologii kosmetykow i stwierdzilam, ze
                  pewne chemiczne skladniki nalezy wyeliminowac z moich półek :)
                  • Gość: mini Re: w końcu się doczekałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 10:55
                    Na moich półkach raczej za mało tych wszystkich pojemniczków, aktualnie
                    potrzebuję jakąś super specjalistyczną odżywkę do włosów - czytania na forach
                    jest na kilka dni, nie wiem czy dam radę ...
                    Ale nas zasypało, kiedy ta zima w końcu skończy się? Na dziś i kolejne dni
                    przydałyby się kalosze:)
                    • Gość: carolinasc Re: w końcu się doczekałam :) IP: *.chello.pl 07.03.06, 15:18
                      pomyslalam wczoraj, ze sobie kupie sanki i polece do parku Kasprowicza:)
                      co do odżywek- poczytaj o wella professional - słyszałam opinie znajomej, ze to
                      bardzo dobre kosmetyki do pielegnacji włosów.
                      • Gość: mini Re: w końcu się doczekałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:59
                        Oczy rozbolały mnie od czytania tyle tego jest, a opinie jak zwykle bardzo
                        podzilone. Pewnie wybiorę coś na "chybił trafił":) a może akurat trafię?
                        • carolinascotties Re: w końcu się doczekałam :) 07.03.06, 19:28
                          hihi - tak jest najlepiej:) ja szukam jakiegos kremu nawilzajacego ...i mam z
                          tym wieelki problem - bo tak, jak mowisz - tyle tego jest :)
    • Gość: iwonka Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: 217.17.38.* 06.03.06, 16:09
      up
      • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 08:29
        hej dziewczynki! Nie wiem jak Wy ale ja Czuję wiosnę!! To słonko to musi być
        ONA :D az chce mi się życ!
        Jestem w trakcie szukania pracy, ale mam nadzieję,że jestem juz na dobrej
        drodze...czy Wy też macie problem z pracą? A moze jakis inny problem?
        • colleen83 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 10:21
          Ano z praca... a dokladniej z napisanie pracy zeby skonczyc studia.
          A jak juz je skoncze bede miala problemy z prawdziwa praca. :P

Powodzenia, slyszalam, ze poszukiwania sa strasznie dolujace.
          Mam nadzieje, ze u Ciebie nie potrwa to dlugo. :)

Co do tej wiosny to ja zwykle spoznialska jestem. Zawsze jakos pozno ja
          wyczuwam. Zwykle wtedy gdy nie musze juz wkladac takiej masy ciuchow na siebie.
          • bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 11:49
            poniżej 0 stopni to dla mnie jeszcze nie wiosna:) czekam niecierpliwie, aż będę
            mogła przywdziać nowy, sztruksowy płaszczyk, o, wtedy wiosnę poczuję:)

pracy póki co nie poszukuję, chciałam, ale wzbudziło to duży protest ze strony
            rodziny, która woli, żebym wolny czas przeznaczyła na naukę do egzaminów:> ech,
            Wy kończycie studia, a ja dopiero zacznę;)

pzdr
            • colleen83 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 11:58
              Tez zaczne, bo chce miec magisterke, ale wole ja robic zaocznie.
              Jakos zamarzyl mi sie 8 godzinny dzien pracy, chyba jestem troche nienormalna. ;)
              • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 15:05
                nie wspominajcie nawet o pracy magisterkiej!!!!! ja nie wiem , nie wyobrazam
                sobie jak mam się do tego zabrać!! kurczę, czemu jestem juz na IV roku, szkoda
                że sobie nie zdałam z rok ;(((( nie czuje się na siłach pisać taką wieelką
                pracę!
                • colleen83 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 15:10
                  kasiunia62 napisała:

> nie wspominajcie nawet o pracy magisterkiej!!!!! ja nie wiem , nie wyobrazam
                  > sobie jak mam się do tego zabrać!! kurczę, czemu jestem juz na IV roku, szkoda
                  > że sobie nie zdałam z rok ;(((( nie czuje się na siłach pisać taką wieelką
                  > pracę!

Ja niby mam juz czesc napisana, ale prawda jest taka, ze moj promotor mi pomazal
                  wszystko co tam jest. Jakies glupoty podobniez napisalam, potem sie okazalo, ze
                  praca to nie komiks i jest za duzo obrazkow... takie tam. A ten soft ktory
                  testuje (jestem na informatyce) nie jest jeszcze nawet zainstalowany na moim
                  komputerze. ;)
                  • bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 21:16
                    ale przynajmniej będziecie miały, Dziewczęta, już z głowy pracę magisterską
                    niedługo:) a zanim ja dobrnę do tego etapu, to ho ho!;) jak na razie zajmuję
                    się odkopywaniem książek oraz innych pomocy naukowych z francuskiego i staram
                    się być dobrej myśli, mimo iż ostatni raz języka tego używałam na egzaminach
                    wstępnych 2 lata temu;)

a Wy dacie radę, trzymam kciuki:)
                    pzdr
    • dajanah Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.03.06, 18:11
      Bardzo fajny post, ja wprawdzie jestem stara dupa bo mam 25 lat :-) ale jestem
      pewna ze znajdzisz tu wiele milych osob
      Ja od roku mieszkam w Warszawie a wszystkie moje kolezanki zostaly w
      lublinie..dramat niema z kim polazic po sklepach, wpasc na kawe, poplotkowac..z
      facetem to nie to samo... powodzenia
      • carolinascotties do dajanah 07.03.06, 19:29
        to masz najmniejszy problem, bo jest tu kupa świetnych dziewczyn właśnie z
        Warszawy:)
        • kasiunia62 Re: do dajanah 07.03.06, 19:33
          otoż to :) na pewno będzie okazja się spotkac :) Na przykład ja jutro jadę do
          Warszawy w spr pracy, mam 3 spotkanka, pojutrze też będę,,, w ogóle to mam
          bilet miesięczny do W-wy, więc mogę jechać w każdej chwili :D
          A w jakiej dzielnicy mieszkasz?
          • bzzzk Re: do dajanah 07.03.06, 21:22
            a może spróbujemy się spotkać tak stadnie w końcu?:) bo plany są już chyba od
            listopada, jeśli dobrze pamiętam, a konkretów w dalszym ciągu żadnych;) może
            napiszcie, Warszawianki, jak by Wam pasowało i spróbujemy osiągnąć jakiś
            konsensus? np. ja jestem w zasadzie dyspozycyjna poza: pon. po 17, czw. i pt.
            po 16. jeśli chodzi o resztę czasu, to mogę się dopasować, przynajmniej na
            razie.

pzdr
            • Gość: Colleen Re: do dajanah IP: *.chello.pl 07.03.06, 21:35
              A ja wlasnie wieczory poniedzialkowe, czwartkowe i piatkowe mam wolne.
              To moze jakas sobota?
              • kasiunia62 Re: do dajanah 08.03.06, 06:37
                Ja tez mam nadzieję, że wreszcie znajdę czas i nic mi nie wypadnie :)
                • kasiunia62 Re: do dajanah 10.03.06, 09:10
                  Dziewczyny!!!! Nie mogę znaleźć fajnej pracy!!!! Eh, tak siedzę w domu juz od 3
                  tygodni- ja chcę cos robić!!
    • www.moda.bazarek.pl :) 09.03.06, 22:06
      Ja jestem z Oleśnicy wprawdzie ale we wrocku często bywam, bo studiuję :)
    • Gość: Grażynka Lubicz [...] IP: *.westlandrdc.mi.michigan.comcast.net 10.03.06, 12:32
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • kasiunia62 ;( 19.03.06, 15:34
        Dziewczyny, nie wychodzilam 2 dni z domu ani na krok. Jestem po oczyszczaniu
        twarzy. brrr chyba wyobrazacie sobie jak wyglądam :) Dzis byłam w kosciele,
        oczywiscie kilo tapety :) Ale i tak wszystko widać. Ale dzien , dwa i wszystko
        zniknie i moje cierpienia zostaną wynagrodzone :D
        Co u Was?
        • Gość: Colleen Re: ;( IP: *.chello.pl 19.03.06, 18:10
          A jak tam poszukiwania pracy?

Ja mialam ten licencjat pisac ale ciagle odkladam i odkladam...
          Zapisalam sie na kurs prawa jazdy. Jest bardzo fajnie. :)
          Byly facet chce do mnie wrocic. Dzwoni kilka razy dziennie i zamecza mnie na gg.
          Poznalam kogos innego. Mialo byc fajnie, ale on to chyba powaznie traktuje.
          Przez niego zarywam nocki i nie mam kiedy stosowac kremu na noc. ;)
          • kasiunia62 do Colleen 19.03.06, 19:27
            A znalazłam pracusię :) zaczynam 27 marca, będę Nianią 16 mies dziewczynki :D
            Nianczenie to moje powołanie, to już moja 3 praca w tym "zawodzie". Uwielbiam
            to!!
            Też myslę ciągle o prawku, ale narazie samochodu nie będę miała, nie stać mnie.
            Może kursy stanieją, to wtedy pójdę :)

Coleen korzystaj ile się da :) CHodzi mi oczywiście o związki damsko- męskie :)
            Powodzenia!
            • colleen83 Re: do Colleen 19.03.06, 20:30
              kasiunia62 napisała:

> A znalazłam pracusię :) zaczynam 27 marca, będę Nianią 16 mies dziewczynki :D
              > Nianczenie to moje powołanie, to już moja 3 praca w tym "zawodzie". Uwielbiam
              > to!!

Wow, gratuluje!! :)

> Też myslę ciągle o prawku, ale narazie samochodu nie będę miała, nie stać mnie.
              >
              > Może kursy stanieją, to wtedy pójdę :)

Ja na razie chodze na teorie, ale moj hmm... kolega :P dal mi pojezdzic swoim
              ukochanym autkiem. Nigdy mnie jakos nie ciagnelo, ale teraz sie nie moge
              doczekac az mi sie jazdy zaczna. :D

>
              > Coleen korzystaj ile się da :) CHodzi mi oczywiście o związki damsko- męskie :)
              > Powodzenia!
              >

Ehhh no najgorsze jest to, ze ja teraz nie chce sie wiazac, a nie wiem czego on
              chce. Oznaki opiekunczosci z jego strony ja traktuje jako odbieranie wolnosci i
              troche sie dusze.
              A do tego byly, poza ktorym swiata nie widzialam, a ktory nagle stwierdzil, ze
              jestem ta jedyna...
              Faceci sa jednak dziwni. ;)
              • kasiunia62 Re: do Colleen 19.03.06, 21:34
                oj tak, kazdy facet to inna bajka :) ja trafiłam na niemalże mój Ideał :) tzn
                teraz tak uwazam, bo na początku absolutnie nie był w moim typie. tEraz nie
                wyobrazam sobie innego faceta!
                Ten Twój były widocznie przejrzał na oczy- jak się rozstaliscie to pojął co
                stracił :) Oby tak włsnie było- ale pytanie- czy Ty też tak uwazasz?
                • colleen83 Re: do Colleen 19.03.06, 22:11
                  > Ten Twój były widocznie przejrzał na oczy- jak się rozstaliscie to pojął co
                  > stracił :) Oby tak włsnie było- ale pytanie- czy Ty też tak uwazasz?

Sama nie wiem. Niech troche pocierpi i poteskni...
                  Tez kiedys uwazalam go za ideal, ale po tym co zrobil nie potrafie zaufac.
                  Na razie dobrze bawie sie z tym drugim. :)
                  • Gość: gina Re: do Colleen IP: *.btsnet.pl 21.03.06, 21:15
                    a ja znalazlam fajna stronke do szukania starych znajomych :)
                    i znalazlam nawet kolezanke z podstawowki :)
                    fajna opcja
                    www.sztambuch.pl/
                    • Gość: jolka Re: do Colleen IP: *.btsnet.pl 22.03.06, 09:39
                      up up
                      • kasiunia62 Re: do Colleen 22.03.06, 09:52
                        no co tam Up up? :D
                        • colleen83 Re: do Kasiuni 31.03.06, 12:28
                          Kasiunia62 jak tam nowa praca? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka