Dodaj do ulubionych

BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy?

IP: *.wroclaw.mm.pl 06.11.05, 22:48
Co mozecie polecic? Kupilam ostatnio Sopot ale mam wrazenie ze po pewnym
czasie smierdzi jak samoopalacz..
Obserwuj wątek
    • Gość: ssokla Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.devs.futuro.pl 07.11.05, 01:13
      Wszystkie śmierdzą starymi skarpetami. niestety... posmaruj sie na noc a rano
      sie wykąp, cały sie nie spłucze a przestanie smierdzieć. Mnie po Garnier
      swędziała skóra, ale ładny kolorek żółtawy. Mam teraz dax cosmetics, też
      śmierdzi ale kolor brązowy i nienaturalny.
      • Gość: Maja Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 07.11.05, 06:22
        samoopalacze w ogole to sa du*** chyba ze ok 100 zl; znajdzie sie yaki ktory w
        miare naturalną da opalenizne ;/
        • daisy266 Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? 07.11.05, 08:09
          nie ma jak solaruim, tylko pod warunkiem bez żadnych przyspieszaczy i tym
          podobnych świństw Jedynie masełko kakaowe i opalenizna jak z Hawajów.Polecam
          sprawdzone
    • Gość: luca3105 Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 08:22
      Naturalne masełko kakaowe? A gdzie kupujesz, jesli wolno spytać? Dzięki za
      odpowiedź, pozdrawiam.
      • daisy266 Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? 07.11.05, 08:52
        W aptekach, ale nie we wszystkich jest niestety dostępne
    • Gość: joasia Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.bulldogdsl.com 07.11.05, 10:13
      ja miałam balsam lekko brązujący johnsona, taki w żółtym opakowaniu. bardzo
      ładnie pachnie i rzeczywiście nawilża skórę, poza tym działa jak delikatny
      samoopalacz. polecam!
    • justa_79 Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? 07.11.05, 10:17
      balsam brązujący Bielendy, daje słabszy efekt niż Sopot Ziai, ale nie śmierdzi
      samoopalaczem, tylko pięknie pachnie orzechami.
    • e_jedrz81 Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? 07.11.05, 11:03
      Sopot fakt śmierdzi:( ale według mnie jest najlepszy, tylko trzeba się po nim
      rano wykąpać!
      ale trzeba pamietac że każdy balsam inaczej działa na każdej skórze, więc
      niestety musisz próbować.

Pozdrawiam
    • bob75rob1 Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? 07.11.05, 11:24
      Ja używam Kolastyny i jestem zadowolona, ale rzeczywiście zapaszek lekkiej
      spelnizny jest, jeśli nie zdecydujemy się na kąpiel po paru godzinach.
    • Gość: Anna Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: 80.64.14.* 07.11.05, 12:49
      ja ci polecam samoopalacz Diora lub Lancome, wspanialy odcien opalenizny, jak
      naturalnej, wszyscy mi prawia komplementy, ze jestem tak ladnie opalona! I co
      najwazniejsze nie smierdza, tylko ladnie pachna!
      Pozdrawiam
      • Gość: monia Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.chello.pl 07.11.05, 13:00
        ja polecam brązujący balsam kolastyny! Zabarwia skóre delikatnie na brąz:)
    • Gość: asia Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 13:04
      ja równiez polecam balsam Kolastyny!!!
      • Gość: malenka Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:45
        żółty johnson!! i to tylko za kilkanaście złotych!!
        • Gość: berma Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.05, 19:02
          a ja polecam chusteczki samoopalające Vichy..mozna je kupic w aptece za
          5,50.daja swietny kolor opalenizny-znaczy naturalny i jak dla mnie to nie
          smierdzą tak jak te wszystkie balsamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka