Gość: wanderka IP: *.wroclaw.mm.pl 06.11.05, 22:48 Co mozecie polecic? Kupilam ostatnio Sopot ale mam wrazenie ze po pewnym czasie smierdzi jak samoopalacz.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ssokla Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.devs.futuro.pl 07.11.05, 01:13 Wszystkie śmierdzą starymi skarpetami. niestety... posmaruj sie na noc a rano sie wykąp, cały sie nie spłucze a przestanie smierdzieć. Mnie po Garnier swędziała skóra, ale ładny kolorek żółtawy. Mam teraz dax cosmetics, też śmierdzi ale kolor brązowy i nienaturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 07.11.05, 06:22 samoopalacze w ogole to sa du*** chyba ze ok 100 zl; znajdzie sie yaki ktory w miare naturalną da opalenizne ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
daisy266 Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? 07.11.05, 08:09 nie ma jak solaruim, tylko pod warunkiem bez żadnych przyspieszaczy i tym podobnych świństw Jedynie masełko kakaowe i opalenizna jak z Hawajów.Polecam sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 08:22 Naturalne masełko kakaowe? A gdzie kupujesz, jesli wolno spytać? Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy266 Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? 07.11.05, 08:52 W aptekach, ale nie we wszystkich jest niestety dostępne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.bulldogdsl.com 07.11.05, 10:13 ja miałam balsam lekko brązujący johnsona, taki w żółtym opakowaniu. bardzo ładnie pachnie i rzeczywiście nawilża skórę, poza tym działa jak delikatny samoopalacz. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? 07.11.05, 10:17 balsam brązujący Bielendy, daje słabszy efekt niż Sopot Ziai, ale nie śmierdzi samoopalaczem, tylko pięknie pachnie orzechami. Odpowiedz Link Zgłoś
e_jedrz81 Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? 07.11.05, 11:03 Sopot fakt śmierdzi:( ale według mnie jest najlepszy, tylko trzeba się po nim rano wykąpać! ale trzeba pamietac że każdy balsam inaczej działa na każdej skórze, więc niestety musisz próbować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bob75rob1 Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? 07.11.05, 11:24 Ja używam Kolastyny i jestem zadowolona, ale rzeczywiście zapaszek lekkiej spelnizny jest, jeśli nie zdecydujemy się na kąpiel po paru godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: 80.64.14.* 07.11.05, 12:49 ja ci polecam samoopalacz Diora lub Lancome, wspanialy odcien opalenizny, jak naturalnej, wszyscy mi prawia komplementy, ze jestem tak ladnie opalona! I co najwazniejsze nie smierdza, tylko ladnie pachna! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.chello.pl 07.11.05, 13:00 ja polecam brązujący balsam kolastyny! Zabarwia skóre delikatnie na brąz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 13:04 ja równiez polecam balsam Kolastyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:45 żółty johnson!! i to tylko za kilkanaście złotych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berma Re: BALSAM BRAZUJACY - ktory najlepszy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.05, 19:02 a ja polecam chusteczki samoopalające Vichy..mozna je kupic w aptece za 5,50.daja swietny kolor opalenizny-znaczy naturalny i jak dla mnie to nie smierdzą tak jak te wszystkie balsamy. Odpowiedz Link Zgłoś