Dodaj do ulubionych

Chcesz zostac konsultantka Avonu?

IP: *.chello.pl 03.10.02, 19:19
Nie jestem pewna czy moge zamiescic cos takiego na tym forum, ale w kazdym
razie sprobuje, zawsze mozna to skasowac ;-)

Osoby z prawobrzeznej Warszawy chcace zostac konsultantkami Avonu! Jesli
lubicie kosmetyki (w to nie watpie) i chcialybyscie kupowac je taniej niz
inni, zgloscie sie do mnie ( agacia84@o2.pl ). Napisze, na czym to polega,
odpowiem na pytania oraz skontaktuje Was z koordynatorem, z ktorym bedziecie
mogly podpisac umowe..
Piszcie, to nie zobowiazuje!

Agata

Obserwuj wątek
    • Gość: anita Re: Chcesz zostac konsultantka Avonu? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 14:42
      Gość portalu: Agata_avon napisał(a):

> Nie jestem pewna czy moge zamiescic cos takiego na tym forum, ale w kazdym
      > razie sprobuje, zawsze mozna to skasowac ;-)
      >
      > Osoby z prawobrzeznej Warszawy chcace zostac konsultantkami Avonu! Jesli
      > lubicie kosmetyki (w to nie watpie) i chcialybyscie kupowac je taniej niz
      > inni, zgloscie sie do mnie ( agacia84@o2.pl ). Napisze, na czym to polega,
      > odpowiem na pytania oraz skontaktuje Was z koordynatorem, z ktorym bedziecie
      > mogly podpisac umowe..
      > Piszcie, to nie zobowiazuje!
      >
      > Agata
      >
      Nie chcę, bo jak znajoma się zapisała, to nachodziły ją w domu jakieś porąbane
      baby i domagały się zbierania zamówień od znajomych.
      • Gość: Anja Re: Chcesz zostac konsultantka Avonu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 16:01
        Eeee... Ja byłam konsultantką, i nikt mnie nigdy nie nachodził! Jak miałam
        zamówienie, było ok, a jak nie, to też się nikt nie wtrącał.
    • Gość: XXX Re: Chcesz zostac konsultantka Avonu? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.10.02, 23:12
      Moda na kosmetyki katalogowe już minęła. Tyle jest kosmetyków w sklepach i o
      wiele lepszych, że aż zatrzęsienie. Teraz to mało kto kupuje te Avony i
      Oriflamy, ża aż bidactwa muszą po supermarketach stać. Może jak kryzys w Polsce
      będzie... Moja znajoma była zapisana (z 4 lata), teraz się wypisała. Na
      początku wszyscy rzucili się na tego Avona jak mrówki na miód gdyż panowała
      taka moda, a teraz musiała się wypisać bo każdy mówił "a po co mnie to, co w
      sklepach nie ma" i każdy tylko katalog przeglądał, ale nie zamawiał, albo
      zamówił coś tam raz na jakiś czas. W sklepach jest taki ogromny wybór i na
      dodatek kosmetyków o wiele lepszych. Ja sobie coś tam raz na jakiś czas z Avona
      kupię, ale konsultantką to nie chciałabym być- takie jest moje zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka