bevian 09.11.05, 18:49 Witam was serdecznie! Chce kupić sobie krem firmy VICHY "NORMA DERM".... Czy ktos moze uzywal tego kremu? Warto kupowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neti13 Re: Co myślicie o firmie VICHY???? 09.11.05, 18:55 Trudno powiedziec. Mysle , ze na kazdego dziala inaczej. Niektore dziewczyny go chwala , dla mnie byl nieodpowiedni. Musisz sama wyprobowac :) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssokla Re: Co myślicie o firmie VICHY???? IP: *.devs.futuro.pl 10.11.05, 00:35 ten normaderm jest do niczego, skóra sie po nim pogarsza... nie kupuj bo szkoda kasy. Kup sobie Effaklar AI , jest swietny i pomaga kazdemu. A normaderm większosci nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Co myślicie o firmie VICHY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 07:17 myślę,że wrazenie ma robić to,że są sprzedawane w aptekach są drogi i do nieczego a ty od tej WYSZUKIWARKI,sama sobie coś w niej poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama do butters77 IP: 82.139.45.* 10.11.05, 07:53 zyczliwości do ludzi nie znajdziesz w wyszukiwarce... szukaj w sobie... powodzenia.... im wiecej będziej ćwiczyc, tym szybkiej znajdziesz... nie zniechęcaj się... Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: do butters77 10.11.05, 09:45 przestańcie czepiać się butters, bo dobrze doradziła - w wyszukiwarce znajdziecie mnóóóóstwo opinii o kremie Normaderm - a chyba założycielce wątku zależy na opiniach, nieprawdaż? :> no chyba, że zależy jej tylko na posiadaniu własnego wątku, w takim razie rzeczywiście niech nie korzysta z wyszukiwarki. mówimy stanowcze NIE osobom łamiącym netykietę. Odpowiedz Link Zgłoś
ola1973 Re: Co myślicie o firmie VICHY???? 10.11.05, 10:23 nie wiem czy jest duza roznica w cenie miedzy vichy a la roche-posaj(w polsce) jesli nie to kup lepiejLRP effakla. Ja jestem bardziej zadowolona z tego drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś