chlebia 05.10.02, 15:56 Wyglądają tak porządnie. Jak się zachowują po wielu praniach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: benetton-swetry 05.10.02, 16:06 dobrze. w ogole, ciuchy benettona trwaja latami - do tej pory mam kamizeleczke w serek, kupiona przez moja matke iles tam lat temu gdzies za granica. nic nie stracila na jakosci, nawet sie nie zmechacila. ba, nawet bluzeczka typu elastik-plastik, kupiona na soldzie dwa czy trzy lata temu do tej pory wyglada idealnie, mimo ze nie liczylam na to - kupilam ja, bo akurat mi taka byla potrzebna. wiekszosc bluzek kupionych w tym samym czasie teraz donaszam po domu i czasem nawet pies sie ze mnie smieje;) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AEL Re: benetton-swetry IP: *.instytut.com.pl 05.10.02, 16:25 Również mam bardzo pozytywne odczucia.Mam taki dość obszerny biały, noszę go od lat.Nic sie nie wypchnęło, zdeformowało, a na dodatek nadal jest śnieżnobiały, choć nie stosowałam żadnych nadzwyczajnych środków,by utrzymac kolor ("biel staje się jeszcze bielsza,łał..."). Jak zauważyła anexxa, inne kupione w tym czasie sweterki można nosić tylko w domu (albo nie nadają się nawet,żeby paść gęsi),a ten nadal noszę "do ludzi" i jeszcze wzbudza zainteresowanie. Myślę,że jeśli wybierzesz porządną dzianinę to może to byc zakup na lata. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: benetton-swetry 05.10.02, 16:44 no wlasnie. z jednej strony, wydanie paru setek na sweter moze dla kogos byc duzym wydatkiem, ale jesli on ma potem tak samo wygladacprzez lata, to jest lepsza inwestycja niz sweterek z anilany (czy tam innej wiskozy), nabyty w syfowatym orsayu czy lahalle, najczesciej gryzacy - sama jestem ofiara la halle. ktoregos zimowego dnia wyszlam z pracy o szostej wieczorem i zamarzlam. bylo -10, a ja pod puchowa mialam koszule. polecialam do kerfura reduta (naprzeciwko firmy) celem nabycis swetra, szalika i czapki. sweter kupilam w la halle, wydal mi sie fajny. ciemnoszary golf, ale luzny przy szyi - i to mnie uratowalo. gryzl, skubaniec, tak okrutnie, ze nawet przez koszule go czulam:( co z tego, ze zaplacilam za niego jakies tam 80 zl, jesli w zasadzie nie andaje sie do noszenia? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
penelopena Re: benetton-swetry 05.10.02, 21:36 I tu też się popisuje "śmiesznymi" dla niej cenami.Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: benetton-swetry IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 22:21 penelopena napisała: > I tu też się popisuje "śmiesznymi" dla niej cenami.Skandal! Kto sie podpisuje? A? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: benetton-swetry IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 16:27 Aż pewnie drogie te swetry co? 200? 300?zl? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: benetton-swetry IP: *.radio.com.pl 05.10.02, 16:48 Widziałam piękny szary z luźnym golfem, w warkocze. 300 zł. Tyle co kurtka puchowa w Zarze. Ale podobno dzisiaj w Klifie magiczna sobota i damskie wełniane swetry Benetton są po 99 zł. A ja pracuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: do reni 05.10.02, 16:58 a czy w Klifie przewiduja magiczna niedziele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: do reni IP: *.radio.com.pl 05.10.02, 17:02 Nie mam pojęcia. Sama bym wolała taką niedzielę. O tej sobocie to widziałam reklamę w gazecie. Są przeceny m.in. w Claire, Wranglerze, Vero Modzie, Tatuum. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: do reni 05.10.02, 17:03 eeeech, nie dam rady dziasiaj;((((((((((((((((((((((((((((((((((( trudno sie mowi. d. jeszcze bardziej zla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AEL Re: benetton-swetry IP: *.instytut.com.pl 05.10.02, 17:01 Czy ktoś wie coś więcej na temat tej "magicznej soboty"? Mogę tam być za 20 minut... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: benetton-swetry IP: *.radio.com.pl 05.10.02, 17:07 No dobra. Piszę, co widzę z ciekwszych sklepów: claire 70% żakiety, spodnie benetton swetry damskie 99zł vero moda płaszcz dźinsowy 125zł, płaszcz beżowy i czarny 150zł troll kurtki 49zł, bielizna 5zł tatuum płaszcz 399zł armida kozaki czerwono-czarne 280zł kappahl spodnie 25% taniej delta buty nike 349zł, polar 159zł simple spodnie 179zł cubus sztruksy 99ł, swetry 89zł, polary 49zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: benetton-swetry IP: *.radio.com.pl 06.10.02, 14:14 Byłam wczoraj w Klifie i ta magiczna, czy inna sobota była stanowczo przereklamowana. Te swetry w Benettonie - nic ciekawego, kolory - fiolet, wiśnia itp. Nic ciekawego. W pozostałych sklepach to samo. Przynajmniej dla mnie. Nic nie kupiłam i jestem zła. Poza tym w klifowskim Benettonie są zupełnie inne rzaczy niż np. w City czy Geancie. Odpowiedz Link Zgłoś