Gość: S_A IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.11.05, 15:58 co zrobic zeby wyszczuplic sobie uda? Jestem szczupla osoba,ale mam dosc grube uda. Moze znacie jakies skuteczne cwiczenia na to? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: grube uda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 16:22 Wiesz co ja tez mam ten problem, staram sie ćwiczyc callanetics. Szczególnie podchodza mi ćwiczenia z serii siedze na dywanie, ogladam telewizję i np. ściskam stopami krzesło/ nogi proste, muszą być lekko podniesione/ Robię jeszcze inne cwiczenia takie jak kładę sie na plecach, potem opieram sie na łokciach i kolejno podnosze noge i opuszczam/ trzeba ją podnieść na 15 cm nad ziemię i nalezy pamietac o tym żeby napręzyc mieśnie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: grube uda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 16:34 tez tak mam:( bez cwiczen ani rusz, tak wiec biegam i chodze na step Odpowiedz Link Zgłoś
carminka Re: grube uda 11.11.05, 17:01 ja też mam uda niczego sobie <to po mamie> :) a ja polecam aerobic i taniec...szybciutko i przyjemnie... :P Odpowiedz Link Zgłoś