Dodaj do ulubionych

Krem łagodzący

07.10.02, 09:51
Moja buźka pod wpływem klimatyzacji, zimna i emocji ma bardzo duże tendencje
do zaczerwieniania się. I nie jest to tzw. rumieniec, a coś na kształt małych
czerwonych kropeczek. Wygląda to nieciekawie i jest dla mnie bardzo
uciążliwe. Jeśli znacie jakiś kremik będący pomocny przy
takiej "dolegliwości"(Amanda poleca Hydro Climat, Orlane), to pls dajcie znać.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwia Re: Krem łagodzący IP: *.csfb.com 07.10.02, 16:31
      marghot napisała:

> Moja buźka pod wpływem klimatyzacji, zimna i emocji ma bardzo duże tendencje
      > do zaczerwieniania się. I nie jest to tzw. rumieniec, a coś na kształt małych
      > czerwonych kropeczek. Wygląda to nieciekawie i jest dla mnie bardzo
      > uciążliwe. Jeśli znacie jakiś kremik będący pomocny przy
      > takiej "dolegliwości"(Amanda poleca Hydro Climat, Orlane), to pls dajcie znać.
      > Pozdrawiam

Marghot,
      moja cera tez bywa wrazliwa i zaczerwieniona i wtedy uzywam 'anti redness day
      cream' firmy Decleor - jest niesamowicie delikatny, lagodzacy i przy okazji
      nawilza. Jest 100% naturalny, z roslin. Sprobuj, na pewno bedziesz zadowolona.
      sylwia
      • Gość: nene Re: Krem łagodzący IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.10.02, 17:29
        A ten krem Decleor - pierwsze słyszę - czy moglabyć napisac o nim coś więcej?
        (cena, gdzie go kupić, czy w aptece czy w drogerii, itp)
        • Gość: sylwia Re: Krem łagodzący IP: *.csfb.com 07.10.02, 18:09
          Gość portalu: nene napisał(a):

> A ten krem Decleor - pierwsze słyszę - czy moglabyć napisac o nim coś więcej?
          > (cena, gdzie go kupić, czy w aptece czy w drogerii, itp)

cala seria decleor jest z bardzo lagodnych roslinnych skladnikow i pieknie
          pachnie ziolami, jest bardzo lagodna, szczegolnie olejki, ktore moga byc
          uzywane do cery tlustej. Niestety nie mieszkam w Polsce :O( , wiec nie jestem
          pewna, gdzie je mozna w naszym kraju dostac. Wiem, ze sa, bo kupuje polskie
          jurnale (np Uroda) i byly tam opisywane. Czytam forum i orientuje sie, ze
          dziewczyny mogo kupowac kosmetyki przez internet na truskawce i tam ta wlasnie
          seria jest. Mysle rowniez, ze Sephora powinna miec caly zestaw. Naprawde
          polecam.pa sylwia
          • Gość: Kim Re: Krem łagodzący IP: 213.77.91.* 08.10.02, 08:56
            Decleor jest w Polsce, w Wawie widziałam te kosmetyki w Ina Center na Jana
            Pawła.

Z łagodzących preparatów polecam Solution Destressante Chanela.
            • Gość: Helena Re: Krem łagodzący IP: 213.134.140.* 08.10.02, 09:34
              Byly tu osoby, ktore szalenie polecaly jakies serum uspokajajace Chanel. Z tego
              co pamietam, rewelacja, dlugotrwaly efekt, cena znosna, duza pojemnosc i
              wydajnosc. Powinnas cos znalesc na chanel.com
              Pozdrawiam
              H.
              • Gość: Marghot Re: Krem łagodzący IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 08.10.02, 09:36
                Dzięki serdeczne za wszystkie porady :-)
    • krizia Re: Krem łagodzący 08.10.02, 10:20
      Ja mam podobne problemy z cera. Dostalam wczoraj probke kremu anti-redness
      firmy Mary Cohr (podobna do Decleor, ale ponoc jeszcze lepsza). Wyprobuje i dam
      znac:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka