09.10.02, 14:01
czy podobają się wam te perfumy donny karan? w "takim buteleczku" jak
wiezowiec? Zapach ten wydaje mi sie taki czysty i higieniczny, że odróznia
się od innych ta jasnością? Macie może taką wodę DKNY? I ile kosztuje (bo ja
mam 1,5 ml próbeczki).
Obserwuj wątek
    • Gość: Pia Re: DKNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 14:39
      No cóż, miałam wodę wraz z całą linią zapachową DKNY i nie bardzo mi podeszła.
      50 ml wody kosztuje chyba ok 180 zł. Jeżeli chcesz poznać opinie innych na
      temat tego zapachu to wejdź na www.wizaz.pl. Mnie w każdym razie po ustaniu
      początkowej, cytrusowej nuty (według reklamy pomarańcza skąpana w wódce),
      zapach ten bardzo męczył i drażnił
      • coralin Re: DKNY 09.10.02, 17:52
        A jest jeszcze dostępna woda Cashmere Mist Donny Karan? Mam szampon, żel i
        mleczko do ciała(kupione w czasie wyprzedaży w perfumerii) i dobrze byłoby to
        uzupełnić wodą.Przyjemy, ciepły, swertowy(kaszmirowy!)zapach.
        • Gość: renia30 Re: DKNY IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.10.02, 18:25
          DKNY - kiedy pierwszy raz powąchałam je - o mało nie kupiłabym ich od razu, coś
          mnie tknęło i się wstrzymałam. Chyba dobrze się stało ponieważ nigdy więcej
          póżniej zapach ten nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Pachnie mi cosik płynem
          do płukania tkanin, sądzę, że to zbyt mało finezji jak na perfumy. Koleżanka z
          pracy zakupiła je niedawno i także po pierwszej fascynacji zauważyłam, że
          przestała ich używać. Poza tym słabo na niej pachniały (ale to jest przecież
          sprawa indywidualna).
          pozdrawiam
          renia30
    • Gość: alex Re: DKNY IP: *.proxy.aol.com 10.10.02, 04:33
      przepraszam ale mi to przypomina zapach mydla moze z tad to uczucie czystosci
      osobiscie zdecydowanie za ostre z tej samej seri zapach meski jest o.k. duzo
      lagodniejszy, w usa cena damskiej EDT to 45$. pa pa
      • Gość: Joanka Re: DKNY IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 21:09
        A ja mam inne zdanie na ten temat ;)) Bardzo lubię ten zapach - latem jest
        taki ochładzający, a zimą świetnie komponuje się z mroźnym powietrzem.. A tak w
        ogóle, to kojarzy mi się z sosnowym płynem do kąpania jaki pamiętam z
        dzieciństwa :))) ( czyli rzeczywiście mydlany zapach...) i pewnie dlatego mi
        się podoba :)
    • laurie Re: DKNY 13.10.02, 21:25
      Uwielbiam. Jest to jeden z zapachow, ktory nigdy mi sie nie nudzi - jest swiezy
      i jasny. Przypomina mi NY jesienia. Naprawde nowoczesny.
    • fczurek Re: DKNY 14.10.02, 13:58
      Uzaleznilam sie. Ale, co ciekawe - nie od razu. Kupilam na lotnisku, rok temu,
      w duzym pospiechu, bo juz uciekal mi samolot. Zaintrygowal mnie zapach, bo byl
      tak rozny od tych, ktorych do tej pory uzywalam (glownie owocowe w roznych
      mieszankach). Potem byl moment, kiedy pozalowalam zakupu, bo DKNY wydaly mi sie
      zbyt udziwnione. Ale uzywalam, bo podobaly sie... otoczeniu. I, nie wiedziec
      kiedy, wciagnelam sie. Zuzylam juz prawie cale 75 ml, z duza przyjemnoscia. Bo
      takie inne, swiezutkie, a jednoczesnie cieple i "przy skorze". To DKNY
      sprawilo, ze zmienily sie moje zapachowe upodobania. A owocowej escady
      ("tropical punch"), kupionej razem z nimi, w ogole nie uzywam...bo mnie dusi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka