Gość: dorka IP: proxy / 172.30.1.* 09.10.02, 14:52 Kupiłam tam sobie beżowy bliźniak, dosyć ładny(rozm 36), ale to nie mój kolor. Chciałabym go zwrócić, ale nie wiem, czy przyjmują zwroty. Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: saxony Re: Promod-czy przyjmują zwroty? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 09.10.02, 15:12 z tego co sie orientuje niestety nie ale sprobuj, moze wymienisz na inny kolor albo na cos innego. pozdrawiam. s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Promod-czy przyjmują zwroty? IP: proxy / 172.30.1.* 09.10.02, 15:14 No to mnie niestety zmartwiłaś, ale w każdym razie dzięki za info, pozdrawiam, d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Promod-czy przyjmują zwroty? IP: 167.83.9.* 09.10.02, 15:50 Nie przyjmują zwrotów, ani też nie wymieniają zakupionego towaru. Niestety. Przymierzałam parę ciuchów ostatnio w Promodzie przy Dworcu Centralnym i w przymierzalniach wisiały informacje o tym, wraz z powołaniem się na stosowne przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trishna Re: Promod-czy przyjmują zwroty? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.10.02, 19:10 Głupi propod, co to za durne przepisy, co im szkodzi wymienic na cos innego, w ZARZE mozna zwracac nawet w ciągu miesiąca! Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: Promod-czy przyjmują zwroty? 09.10.02, 19:19 W kazdym sklepie powinni pozwalac na zwroty i wymiany(+metka jak przy zakupie). Wychodzi na to, ze w Polsce klienci nie maja zadnych praw jakze oczywistych na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Promod-czy przyjmują zwroty? IP: *.chello.pl 09.10.02, 19:26 Nie wiem, na jakie przepisy powołuja sie w Promodzie, ale dziwi mnie, że te przepisy albo nie dotycza wszystkich albo nie wszystkie sklepy chca się do nich stosować. Wyżej wspomniano Zarę, a i w Galerii Centrum, jak przymierzałam buty i sie wahałam, ekspedientka powiedziała mi, że jak mi sie będzie źle chodziło, to w chągu 3 (?) tygodni mogę zwrócić bez uzasadnienia i bez wymieniania na inne. Moim zdaniem Promod po prostu nie dba o klienta (na tej płaszczyźnie). A. Odpowiedz Link Zgłoś