Dodaj do ulubionych

Promod-czy przyjmują zwroty?

IP: proxy / 172.30.1.* 09.10.02, 14:52
Kupiłam tam sobie beżowy bliźniak, dosyć ładny(rozm 36),
ale to nie mój kolor.
Chciałabym go zwrócić, ale nie wiem, czy przyjmują zwroty.
Może ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: saxony Re: Promod-czy przyjmują zwroty? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 09.10.02, 15:12
      z tego co sie orientuje niestety nie ale sprobuj, moze wymienisz na inny
      kolor albo na cos innego.

pozdrawiam. s.
      • Gość: dorka Re: Promod-czy przyjmują zwroty? IP: proxy / 172.30.1.* 09.10.02, 15:14
        No to mnie niestety zmartwiłaś,
        ale w każdym razie dzięki za info,

pozdrawiam, d.
        • Gość: Jagna Re: Promod-czy przyjmują zwroty? IP: 167.83.9.* 09.10.02, 15:50
          Nie przyjmują zwrotów, ani też nie wymieniają zakupionego towaru. Niestety.
          Przymierzałam parę ciuchów ostatnio w Promodzie przy Dworcu Centralnym i w
          przymierzalniach wisiały informacje o tym, wraz z powołaniem się na stosowne
          przepisy.
    • Gość: Trishna Re: Promod-czy przyjmują zwroty? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.10.02, 19:10
      Głupi propod, co to za durne przepisy, co im szkodzi wymienic na cos innego, w
      ZARZE mozna zwracac nawet w ciągu miesiąca!
      • sublustris Re: Promod-czy przyjmują zwroty? 09.10.02, 19:19
        W kazdym sklepie powinni pozwalac na zwroty i wymiany(+metka jak przy
        zakupie). Wychodzi na to, ze w Polsce klienci nie maja zadnych praw jakze
        oczywistych na swiecie.
    • Gość: Ada Re: Promod-czy przyjmują zwroty? IP: *.chello.pl 09.10.02, 19:26
      Nie wiem, na jakie przepisy powołuja sie w Promodzie, ale dziwi mnie, że te
      przepisy albo nie dotycza wszystkich albo nie wszystkie sklepy chca się do nich
      stosować. Wyżej wspomniano Zarę, a i w Galerii Centrum, jak przymierzałam buty
      i sie wahałam, ekspedientka powiedziała mi, że jak mi sie będzie źle chodziło,
      to w chągu 3 (?) tygodni mogę zwrócić bez uzasadnienia i bez wymieniania na
      inne.

Moim zdaniem Promod po prostu nie dba o klienta (na tej płaszczyźnie).
      A.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka