Dodaj do ulubionych

zamszowe kozaki z PANI

IP: 213.134.140.* 11.10.02, 14:26
Na jest strona z torebkami, kurtkami i kozakami. W polowie tej strony sa
takie bezowo-camelowe kozaczki z But S - czy ktoras z Was widziala je "na
zywo" w okolicach Centrum Warszawy lub GM. Zachorowalam na takie buty i mam
okazji, zeby je kupic mimo mojego kaganca zakupowego :-))
Plisss pomocy, chcialabym je miec jeszcze dzis :-)))
H.
Obserwuj wątek
    • Gość: Teri Re: zamszowe kozaki z PANI IP: 213.134.142.* 11.10.02, 14:54
      A które Helena? Są na ich stronie internetowej?

www.but-s.pl/nowakolekcja
      • Gość: Helena Re: zamszowe kozaki z PANI IP: 213.134.140.* 11.10.02, 14:58
        Nie ma ich w regularnej kolekcji, bo one sa z Linii Fashion
        Ide dzis do sklepu firmowego, ale maialm nadzieje, ze ktos wie gdzie konkretnie
        mozna je kupic
        H.
        • czarodziejka1 Re: zamszowe kozaki z PANI 11.10.02, 15:09
          Heleno, w GM jest przecież firmowy sklep But-S. Poza tym wczoraj w GM ale w
          Galerii Centrum też mieli pełno beżowych, zamszowych kozaków na szpilkach - czy
          to o te Ci chodzi?
          • Gość: Helena Re: zamszowe kozaki z PANI IP: 213.134.140.* 11.10.02, 15:23
            czarodziejka1 napisała:

> Heleno, w GM jest przecież firmowy sklep But-S. Poza tym wczoraj w GM ale w
            > Galerii Centrum też mieli pełno beżowych, zamszowych kozaków na szpilkach -
            czy
            >
            > to o te Ci chodzi?

Taki mam plan, zeby w GC w GM oddac bransoletke (cholera 200 PLN, pikna, nie
            srebrna, ale po 3 noszeniach poodpadala emalia, ktora byla inkrustowana),
            zajzec do ButS i do Bianco, a w razie czego pognam do GC.
            Zalezy mi na jasnych, zamszowych, gladkich, na spilce, ale konicznie jasnej i
            nie powyzej 450 PLN.
            Widzialas cos co pasuje do tego opisu????
            H.
            • czarodziejka1 Re: zamszowe kozaki z PANI 11.10.02, 15:30
              Właśnie coś takiego wczoraj widziałam w Galerii Centrum ale w GM. Były jasno
              beżowe, gładkie i na szpilkach. Tylko nie patrzyłam na cenę :))) Ale zanim
              kupisz to zobacz jeszcze w innych butikach. Oni mają teraz pełno takich
              podobnych butów tylko ceny są rózne...
              • Gość: Helena Re: zamszowe kozaki z PANI IP: 213.134.140.* 11.10.02, 15:32
                czarodziejka1 napisała:

> Właśnie coś takiego wczoraj widziałam w Galerii Centrum ale w GM. Były jasno
                > beżowe, gładkie i na szpilkach. Tylko nie patrzyłam na cenę :))) Ale zanim
                > kupisz to zobacz jeszcze w innych butikach. Oni mają teraz pełno takich
                > podobnych butów tylko ceny są rózne...

Dzieki serdeczne!!!
                H.
    • Gość: Teri Re: zamszowe kozaki z PANI IP: 213.134.142.* 11.10.02, 15:03
      to szkoda bo jestem ciekawa jakie one są? a swoja drogą to nie Ty miałaś nic
      nie kupować do nastepnego sezonu?
      :)))

Ps. W firmowym sklepie na pewno bedzie ten fason, tylko pewnie ciut droższy niż
      w innych sklepikach.
      • Gość: Helena Re: zamszowe kozaki z PANI IP: 213.134.140.* 11.10.02, 15:24
        Gość portalu: Teri napisał(a):

> to szkoda bo jestem ciekawa jakie one są? a swoja drogą to nie Ty miałaś nic
        > nie kupować do nastepnego sezonu?
        > :)))

Ale mam kase z nieba i wieeeeeeelki powod, zeby sobie sprawic nagrode, bo
        dokonalam cudu :-)))))
        H.
        • Gość: Teri Re: zamszowe kozaki z PANI IP: *.waw.cdp.pl 11.10.02, 15:33
          jak to nie tajemnica to pochwal sie co to za cudu dokonałaś.....???

:)))
          T.
          • Gość: Helena Re: zamszowe kozaki z PANI IP: 213.134.140.* 11.10.02, 15:40
            Gość portalu: Teri napisał(a):

> jak to nie tajemnica to pochwal sie co to za cudu dokonałaś.....???
            >
            > :)))
            > T.

Jesze nie dzis, ale za kilka dni sie podziele, obiecuje :-))))
            • Gość: Teri Re: zamszowe kozaki z PANI IP: 213.134.142.* 11.10.02, 15:42
              ok, w takim razie udanych zakupów :)))

pozdrawiam
              T.
              • Gość: Helena Re: zamszowe kozaki z PANI IP: 213.134.140.* 11.10.02, 15:46
                zaraz sie urywam, jestem prawie w bloku startowym i pedze na zakupy :-)))
                Milego weekendu
                H.
    • Gość: Helena Re: zamszowe kozaki z PANI IP: *.coolnet.pl / *.waw.ppp.coolnet.pl 11.10.02, 21:56
      No i dupa, bo inaczej nie powiem.
      W GM w GC tylko kozaki kowbojskie, ktore kupilam, ale po godzinie oddalam, bo
      to zupelnie nie to, czego potrzebuje. We wszystkich sklepach, ktore obeszlam
      nie znalazlam nic ciekawego i w akcie desperacji napisalam do ButS z pytaniem,
      gdzie prezentowane w Pani kozaki mozna kupic. Bede czekac na wiesci, ale gdyby
      ktoras z Was wiedziala gdzie kupic camelowe, zamszowe kozaki na wysokim (min.
      8cm), cienkiem obcasie za rozsadna cene, bede dozgonnie wdzieczna :-)))
      Pozdrawiam - wsciekla i zachodzona nasmierc
      H.
      • Gość: Helena Re: zamszowe kozaki z PANI IP: *.coolnet.pl / *.waw.ppp.coolnet.pl 13.10.02, 17:06
        podpycham do gory z nadzieja, ze ktos wie :-))))
        • Gość: Aga Re: zamszowe kozaki z PANI IP: *.future-net.pl 13.10.02, 17:24
          nie widziałam "pani", natomiast w sklepie firmowym but's w gm są jasnobeżowe
          zamszowe kozaki na wysokiej szpilce. mają jakieś takie frędzelki, jesli to o te
          chodzi, to dziś widziałam:)))
          • Gość: Helena Re: zamszowe kozaki z PANI IP: *.coolnet.pl / *.waw.ppp.coolnet.pl 13.10.02, 19:18
            Tez je widzialam i nie o te chodzi niestety, tamte sa gladkie, zamszowe i
            cieplejsze w odcieniu, ale dzieki za info.
            Pozdrawiam
            H.
            • czarodziejka1 Re: zamszowe kozaki z PANI 14.10.02, 09:54
              Bo tak to już jest! Jak się chce coś konkretnego kupić, to tego nie ma. A jak
              człowiek chodzi po sklepach to wydaje mu się, że jest wszystko...
              Sorry, Heleno, że żadne z tych kozaków, które widziałaś to nie ten styl...
              W sobotę byłam w But-S w Wola Park i z kolekcji Young widziałam beżowe kozaki,
              ale takie nieco krótsze i na szerszym obcasie. Kosztowały 199 zl (za kostkę na
              suwak) i ok. 300 zl dłuższe, prawie do kolana. Ale one były na szerszym,
              prostym obcasie. Nie wiem, ale w GC w Galerii Mokotów widziałam (wprawdzie nie
              firmy But-S) na wysokiej, jasnej szpilce i nie były w stylu
              kowbojskim....Pozdrawiam :)))
              • Gość: Helena Re: zamszowe kozaki z PANI IP: *.waw.cdp.pl 14.10.02, 09:58
                Kurczaki, wsciekla jestem, ale ciagle czekam na wiesci z ButS - jak dzis nie
                odpisza, to bede ich nekac telefonami :-))) i tak nie mam nic lepszego do
                roboty :-)))
                Milego poniedzialku
                H.
              • czarodziejka1 Re: zamszowe kozaki z PANI 14.10.02, 09:59
                Tak jeszcze raz się głęboko zastanawiam, że takie same kozaki widziałam w
                sobotę też w GC w Wola Park. Cena ok. 400 zl. Wracając do sklepu But-S, to duży
                firmowy sklep tej firmy jest w TESCO (na Połczyńskiej)Tel. 533-91-71. Może tam
                mają te swoje kozaki?
                • Gość: Helena Re: zamszowe kozaki z PANI IP: *.waw.cdp.pl 14.10.02, 10:03
                  Sek w tym, ze one sa poza katalogiem, wiec najpierw rusze fabryke i zobaczymy
                  co sie tam dowiem :-)))
                  Dzieki
                  H.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka