martaa2 11.10.02, 16:41 Dziewczyny,bo nie mogę znaleźć tamtego wątku ,czy ja dobrze pamiętam.Środa 16.10. godz.18.30 San Marzano ul.Świętokrzyska 18. Zgadza się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia76 Re: W sprawie spotkania w środę IP: *.u.mcnet.pl 11.10.02, 16:45 ależ się cieszę na to spotkanko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martaa2 Re: W sprawie spotkania w środę 11.10.02, 16:49 Jezu,tylko jak my sie tam wszystkie pomieścimy? To będzie normalnie jak wesele? ile Annexa tam stolików zarezerwowała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: W sprawie spotkania w środę IP: *.u.mcnet.pl 11.10.02, 16:55 wesele - znakomite porownanie. nie wiem, sama pewnie Anexxa nie wiedziala ile nas nadciagnie. moze by trzeba jeszcze kilka domowic??? Halo, Anexxo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martaa2 Re: W sprawie spotkania w środę 11.10.02, 17:05 No właśnie.Może trzeba było całą knajpę zarezerwować?:))) Annexa ile stolików jest zarezerwowanych? Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: W sprawie spotkania w środę 11.10.02, 17:14 o, senks za zalozenie watku. nie wiem, na ile stolikow to sie przeklada, sadze ze jakos to ustawia - dzwonilam dzis i rezerwowalam, wszystko poszlo gladko. jest nas, wedlug moich obliczen, troszke ponad 30, ustawilam to na 35 osob, jakby nagle przyszlo jeszcze wiecej, to pewnie dostawia pare krzesel i juz. menu nie ustalalam, bo ja nie wiem, ile kto moze i co kto lubi. stoliki stoja w czesci dla niepalacych, wiec wszelkie zwolenniczki papieroskow niestety beda mialy troche ciezej;) sorry dziewczyny (o ile takie sa), ale taka pozwolilam sobie podjac decyzje. poniewaz z okazji naszego spedu w san marzano musza dokooptowac paru kelnerow, pan przyjmujacy zgloszenie powiedzial, ze byloby milo, gdybysmy wreczyly napiwek w wysokosci 10% kwoty, jaka tam zostawimy. sadze, ze i tak sie tam nie spluczemy (san marzano zapamietalam jako raczej przyjazne dla kieszeni), a jak ktos zamowi za 35 zl, to dorzucenie kolejnych 3.50 chyba nie bedzie problemem, prawda? no i to tyle ode mnie. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
martaa2 Re: W sprawie spotkania w środę 11.10.02, 17:18 O Boszsz,Annexa jaka jesteś kochana,że zamówiłaś w części dla niepalących.Przyznam ,że trochę obawiałam się siedzenia w dymie:))) Zresztą osoby niepalące wiedzą jaka to katorga. Tak to wrócę świeża i nieśmierdząca. Pa!Pa! Do zobaczonka! Odpowiedz Link Zgłoś
isia67 Re: W sprawie spotkania w środę 11.10.02, 19:30 Damona zaprosiła mnie na to spotkanie. Wielkie dzięki. Niestety pracuję w dziwnych godzinach i o tej porze w dzień powszedni jestem jeszcze w pracy. Życzę miłej zabawy. Napiszcie koniecznie jak było. Może następnym razem dołączę. Ps. Może lepsze byłoby określenie tego wieczorem panieńskim (też blisko wesela). Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: W sprawie spotkania w środę IP: *.netland.gda.pl 11.10.02, 20:10 niestety dziś okazało się, że nie mogę przyjechać... szkoda. Będę w Wawie jakieś 2 tygodnie później... no coż. może inną razą :) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: W sprawie spotkania w środę 11.10.02, 20:32 grrrrr;) no trudno sie mowi. nastepne spotkanie zaczne rozglaszac wczesniej, to sie moze zgram:) chociaz wtedy to juz chyba wynajme te sale weselna, gdzie rooda robila wesele:))) xx. Odpowiedz Link Zgłoś