ewamalecka 24.11.05, 17:30 Wiem, wiem, nie powinnam sama farbowac bez przprowadzenia próby, ale STAŁO SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewamalecka Re: Żółte włosy!!Pomocy! 24.11.05, 17:31 To jeszcze ja... No i co poradzicie drogie Panie? Czy jest jakiś sposób by nie niszcząc (i obciąc do łysa) wrócic do ładnego blondu? Odpowiedz Link Zgłoś
mati711 Re: Żółte włosy!!Pomocy! 24.11.05, 19:05 witaj jako fryzjer musze stwierdzic jedno na przyzszlosc nie rozjasniajcie wlosow same w domu szczegolnie po raz pierwszy bo pozniej czesto jest zoltko na glowie,wracajac do tematu najlepiej u fryzjera zneutralizowac kolor diacolorem z serii milk shake odcien 9.02 lub 9.01 usluga dostepna w salonach pracujacych na loreal professionnel, jesli chcesz dokonac tego sama w domu to polecam farbe excellence creme loreala o nr 9.1-bardzo jasny popielaty neutralnym np 9-bardzo jasny blond powinny przygasic ten zolty choc zolte refleksy profesjonalnie neutralizuje sie refleksem opalizujacym np o super jest farba profesjonalna majirel o nr 9.22 lub 9.02 lub 10.21 najlepiej zrobic to u fryzjera pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Żółte włosy!!Pomocy! 24.11.05, 19:05 musisz zdobyć neutralizator kolorów-do tego rodzaju farby, którym upaskudziłaś włosy, albo zafarbować na ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalecka Re: Żółte włosy!!Pomocy! 25.11.05, 19:35 Bardzo dziekuje wszystkim za rady! Biorę sie do roboty i powiadomię o efektach. Trzymajcie kciuki. Ps. Włosów nie farbowałam pierwszy raz, ale pierwszy raz sama ;-) Odpowiedz Link Zgłoś