Dodaj do ulubionych

Żółte włosy!!Pomocy!

24.11.05, 17:30
Wiem, wiem, nie powinnam sama farbowac bez przprowadzenia próby, ale STAŁO SIĘ
Obserwuj wątek
    • ewamalecka Re: Żółte włosy!!Pomocy! 24.11.05, 17:31
      To jeszcze ja... No i co poradzicie drogie Panie? Czy jest jakiś sposób by nie
      niszcząc (i obciąc do łysa) wrócic do ładnego blondu?
      • mati711 Re: Żółte włosy!!Pomocy! 24.11.05, 19:05
        witaj jako fryzjer musze stwierdzic jedno na przyzszlosc nie rozjasniajcie
        wlosow same w domu szczegolnie po raz pierwszy bo pozniej czesto jest zoltko na
        glowie,wracajac do tematu najlepiej u fryzjera zneutralizowac kolor diacolorem
        z serii milk shake odcien 9.02 lub 9.01 usluga dostepna w salonach pracujacych
        na loreal professionnel, jesli chcesz dokonac tego sama w domu to polecam farbe
        excellence creme loreala o nr 9.1-bardzo jasny popielaty neutralnym np 9-bardzo
        jasny blond powinny przygasic ten zolty choc zolte refleksy profesjonalnie
        neutralizuje sie refleksem opalizujacym np o super jest farba profesjonalna
        majirel o nr 9.22 lub 9.02 lub 10.21 najlepiej zrobic to u fryzjera pozdrawiam
      • wadera3 Re: Żółte włosy!!Pomocy! 24.11.05, 19:05
        musisz zdobyć neutralizator kolorów-do tego rodzaju farby, którym upaskudziłaś
        włosy, albo zafarbować na ciemno
        • ewamalecka Re: Żółte włosy!!Pomocy! 25.11.05, 19:35
          Bardzo dziekuje wszystkim za rady! Biorę sie do roboty i powiadomię o efektach.
          Trzymajcie kciuki. Ps. Włosów nie farbowałam pierwszy raz, ale pierwszy raz
          sama ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka