Dodaj do ulubionych

Daywear SPF 15- Estee Lauder - uzywalyscie???????

IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 14.10.02, 08:50
Dziewczyny,
czy uzywalyscie na dzien Daywear Estee Lauder. Jakie wrazenia. Mam mieszana
cere wiec mam na mysli lotion nie krem (sa dwie wersje). Czy dobrze nawilza i
trzyma podklad????
Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: patrynia Re: Daywear SPF 15- Estee Lauder - uzywalyscie?? IP: *.proxy.aol.com 15.10.02, 01:20
      slicznie pachnie i
      dziala,pozdrowienia
      • Gość: bbbb Re: Daywear SPF 15- Estee Lauder - uzywalyscie?? IP: proxy / *.w.club-internet.fr 15.10.02, 12:29
        Potwierdzam ! Sliczny, swiezy zapach, skuteczne dzialanie. Bez zarzutu, ale
        uzywac go latem, ze wzgledu na bardzo leciutka teksturke.
        (idealnie sie wchlania !!!)
        • marilu Re: Daywear SPF 15- Estee Lauder - uzywalyscie?? 15.10.02, 12:54
          a czy nadaje sie dla cery z przetluszczajaca sie strefa
          T? Bo ja wlasnie szukam czegos lekkiego, co sie dobrze
          wchlania, nawilza i odzywia i nie zatyka porow.
          • Gość: izabella Re: Daywear SPF 15- Estee Lauder - uzywalyscie?? IP: *.vgernet.net 15.10.02, 17:03
            Ja mam ale krem o ktory pytasz, moim zdaniem ladnie pachnie, delikatna
            konzystencja ale co do jakosci, ja mam zarzuty. Moim zdaniem nie nawilza tak
            jak oczekiwalam, mi pozostawia suche miejsca na twarzy i moim zdaniem nie
            trzyma podkladu. Ale to tylko moje doswiadczenie.
            • Gość: yoshimi Re: Daywear SPF 15- Estee Lauder - uzywalyscie?? IP: *.nl.uu.net / 194.98.232.* 15.10.02, 17:41
              no przyznam, ze i ja na temat tego kremu nie mam zbyt pochlebneo zdania.mam
              cere wrazliwa i tym skory mieszany.
              zalety: ladny swiezy ogorkowy zapach
              lekka konsystencja
              wydajny

wady: slabe nawilzanie, w okolicach nosa i czola (ktore zazwyczaj sa u mnie
              tluste)uczucie ciagniecia
              powatpiewam w dzialanie filtra, bo wyskoczylo mi bardzo duzo piegow,
              nawet gdy wychodzilam na zewnatrz na kilka minut
              uwazam, ze kiepsko sie wchlania, bo pomimo fajnej lekkiej konsystencji,
              pozostawia swiecaca sie twarz i zostawia duzo do zyczenia w zakresie nawilzenia
              generalnie rzecz biorac raport jakosc/cena do kitu, bo krem dosc drogi;

nie skusze sie na niego drugi raz.

yoshimi

• Gość: bbbb Re: do Marilu IP: proxy / *.w.club-internet.fr 16.10.02, 20:10
                Wydaje mi sie, ze mozesz go uzywac bez problemu w strefie T, bo jest leciutki,
                a nawilza i chroni przed swinstwami atmosferycznymi wyjatkowo dobrze.
                • to_ja_marta day wear 16.10.02, 22:25
                  dla mnie bomba! krem który uchronił przed smogiem nowojorskim i nawet podczas
                  wielkich upałów się sprawdził, teraz w porze chłodniejszej także sprawdza się
                  dobrze, ładnie się wchłania, podkład chyba go pokochał, a ja na pewno na
                  dłużej się z nim zaprzyjaźnię!
                  • Gość: monias1 Re: day wear IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 25.10.02, 11:04
                    Dziewczyny,
                    dzieki za odpowiedzi.
                    Wlasnie wyprobowalam ten lotion oraz emulsje nawilzajaca SPF 15 Clarins.
                    Stwierdzam, ze lotion EL jest super!!!!!!!! Ladnie nawilza, szybko sie
                    wchlania, ladnie pachnie, idealny pod podklad, ma skuteczne filtry - w tym
                    dwutlenek tytanu!!!! Ma b. bogaty sklad i waprawde wart ceny.
                    Natomiast emulsja Clarins - drozsza od Estee Lauder. Ladnie pachnie, nawilza,
                    ale skora sie swieci, slabo sie wchlania i w ogole kicha.
                    A dodam,ze mam cere mieszana ze strefa T.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: katrina Re: day wear IP: *.miks.uj.edu.pl 25.10.02, 13:07
                      Moim zdaniem to takiej cery jak oposujesz lepszy jest weather everything
                      clinique. zaznaczam że używałam tylko kremu EL, nie tej lżejszej wersji.
                      Swieciłam po nim własnym światłem niemalże.

jaki tam smog nowojorski :) ja mam zawsze jak jestem w NYC lepszą cerę. większy
                      smog mam tu w Krakowie, z tego wynika :)
    • elve Re: Daywear SPF 15- Estee Lauder - uzywalyscie?? 26.10.02, 03:53

• amelia_ Re: Daywear SPF 15- Estee Lauder - uzywalyscie?? 27.10.02, 01:55

• alter_ego_ Re: Daywear SPF 15- Estee Lauder - uzywalyscie?? 28.10.02, 23:10
    • Gość: bay watch Re: Daywear SPF 15- Estee Lauder - uzywalyscie?? IP: *.crowley.pl 28.10.02, 23:35
      up
    • lorna.d sprzatanie n/txt 29.10.02, 00:04
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka