Gość: pixie IP: *.wyszkow.mm.pl 27.11.05, 10:37 Proszę o podpowiedź jakie perfumy są słodkie przypominające damskie, bądź wasze ulubione męskie perfumy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: perfumy dla męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 11:35 Np. Pi, męski Mugler, ale one do moich ulubionych męskich nie należą. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: perfumy dla męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:09 Carolina Herrera, Chic for men. Zakochałam sie w tym zapachu:] Jest cudny. Chciałabym go kupić mojemu chłopakowi, tylko nie wiem, czy będzie mnie na niego stać:/ Ale spróbuj (tzn. powąchaj)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_lee Re: perfumy dla męża IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.05, 16:41 escada magnetism meskie sa własnie takie słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: perfumy dla męża IP: *.stnet.pl 27.11.05, 16:49 Właśnie Escada Magnetism for Men- słodki, delikatny, cudowny. Uwodzi w każdej chwili. Wersja kobieca jest delikatniejsza, ale ta dla mężczyzn pachnie obłędnie, przynajmniej na mnie i na moim TŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwi Re: perfumy dla męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:12 Mnie osobiście i mojemu facetowi też bardzo podobają sie perfumy "MEXX"niebieskie 30ml.ok.65 zł.POLECAM,bo bardzo długo utrzymują sie na skórze.można je kupić w sklepach z ubraniami "ROYAL COLECTION" lub w jakis perfumeriach.perfum moich poprzedniczek nie polecam,ALE TO JUŻ KWESTIA GUSTU>!!! NARAZIE Odpowiedz Link Zgłoś
canneberge Re: perfumy dla męża 28.11.05, 13:26 www.lalique.pl znajdziesz tam nietuzinkowe zapachy męskie i nietylko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martyna101 XS Black Paco Rabanne 28.11.05, 13:42 sama moglabym ich uzywac , pachna prawie jak damskie pzdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkaszka Re: XS Black Paco Rabanne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:02 XS Black P.R. są piękne, trochę słodkie . Już je chciałam nabyć dla męża, kiedy on mocno zaprotestował : absolutnie nie chce takich "kobiecych", perfumy dla niego mają być ostre, męskie. Ot i taki mamy różny gust. Ale może kupię je kiedyś dla siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: perfumy dla męża 28.11.05, 13:46 ulubione meskie: allure chanel i emporio armani (klasyczne, zlote), CK one Odpowiedz Link Zgłoś
bob75rob1 Re: perfumy dla męża 28.11.05, 17:00 Moje ulubione męskie, których używam to: DKNY Rochas Pi Odpowiedz Link Zgłoś