Dodaj do ulubionych

Znacie firme ESSECE?

28.11.05, 16:53
Produkuje kosmetyki do pielegnacji paznokci.Czy ktos wie gdzie mozna kupic te
kosmetyki?
Obserwuj wątek
    • bridgetb Re: Znacie firme ESSECE? 28.11.05, 16:54
      bridgetb napisała:

> Produkuje kosmetyki do pielegnacji paznokci.Czy ktos wie gdzie mozna kupic te
      > kosmetyki?

Chodzilo mi o ESSENCE
    • Gość: AgaKropka Re: Znacie firme ESSECE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:01
      Proszę...lavender.com.pl/index.php?main_page=index&cPath=75_114
    • bridgetb Re: Znacie firme ESSECE? 28.11.05, 18:42
      Wielkie dzieki
    • Gość: len Re: Znacie firme ESSECE? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.05, 19:43
      Kupowałam kosmetyki tej firmy w Galerii Centrum przy Marszałkowskiej w
      Warszawie. Nie jestem pewna, ale być może też w Douglasie są ich kosmetyki. To
      jedna z tańszych zagranicznych marek produkująca kolorówkę, którą sprzedaje się
      w perfumeriach, ceny mniej więcej takie, jak MissSporty. Kosmetyki dedykowane
      raczej dla nastoletnich i młodych klientek. W Gelerii Centrum dostać można
      przede wszystkim kosmetyki kolorowe, cała oferta nie jest dostępna. Ofertę
      możesz przejrzeć na stronie tej firmy. Ja tej firmy kupiłam: dwa pudry w
      kamieniu, róż, cień do powiek, szminkę, liner i lakier do paznokci. Lakier
      wyrzuciłam, był matowy, fatalny. Szminka raczej kiepska, liner dobry, pod
      warunkiem, że się nim umie posługiwać - ma długi, bardzo cienki pędzelek. Cień
      okej, róż też w porządku, pudry nawet niezłe.

Pozdrawiam!
      • bridgetb Re: Znacie firme ESSECE? 28.11.05, 21:38
        mi raczej chodzilo o kosmetyki do pielegnacji paznokci, ale wiem juz gdzie
        kupic. tylko mam nadzieje ze nie sa byle jakie
    • Gość: rudy kot Re: Znacie firme ESSECE? IP: *.media4.pl 28.11.05, 22:59
      Całkiem przeciętne, taki raczej gadżet niż konkret. I lakiery długo schną.
      • bridgetb Re: Znacie firme ESSECE? 29.11.05, 09:36
        A jak sprawuja sie te peelingi do skorek, lakiery nablyszczajce itp.?
        • Gość: rudy kot Re: Znacie firme ESSECE? IP: *.media4.pl 29.11.05, 11:46
          No właśnie nie sprawują się, mam wrażenie, że to wszystko pic na wodę. Acha,
          normalnie też nie stosuję jakiś super-preparatów do paznokici, ale po innych
          widzę jakieś efekty, po essence nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka