Dodaj do ulubionych

jadę do Włoch

01.09.06, 07:54
urlop w okolicach Viareggio - La Spezia, w którym miejscu na tym odcinku są
najładniejsze plaże i najciekawsze "życie turystyczne" o tej porze roku,
wrzesień ?
Obserwuj wątek
    • ortodox Re: jadę do Włoch 01.09.06, 11:18
      No wiesz Zula, takie pytanie z Twojej strony nieco dziwi, przecież byłaś już
      tam (Marina di Massa) w ubiegłym roku.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=21038861&a=21038861
      Nie pamiętasz już nic z tamtego wyjazdu?
      pozdrawiam
      • zula25 Re: jadę do Włoch 01.09.06, 11:39
        to, że byłam nie oznacza, iż już wszystko wiem, we Włoszech byłam wiele razy
        ale nie znaczy to, że zjadłam już wszystkie rozumy i jestem ekspertem od Włoch,
        każdy może mieć zawsze coś do dodania, każdy przeżywa inaczej, przeżywając
        nawet to samo, nie prawdaż !!!
        inaczej, może znam to, gdzie postawiłam moją nogę lub położyłam moje kosteczki
        czy zamoczyłam moje ciało ale i nic więcej, znam sporo ale nie uzurpuję sobie
        prawa do twierdzenia "znam dobrze bo byłam", pardon
        myślę, że się teraz rozumiemy

• Gość: ktośtam Re: jadę do Włoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:57
          Coś mi tu śmierdzi tym szpiegiem jokerem37.
          • Gość: inny ktostam Re: jadę do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 15:44
            ... oj smierdzi, smierdzi - cała szpiegowska rodzinka.
        • zula25 Re: jadę do Włoch 01.09.06, 12:04
          dzięki ortodox za przypomnienie wątku, zupełnie o nim zapomniałam, szczególnie
          post aghis jest tam interesujący, ciekawe czy ona jeszcze tam pracuje, jeśli
          tak to pozdrowienia do 5 Terre, podaj adres na maila, to może do ciebie
          zaglądniemy,
          będę tam, znaczy w Marina di Massa od 9 do 23 września, mieszkać będziemy
          najprawdopodobniej w apartamecie przy via Ferrari, jak w ubiegłym roku

• ortodox Re: jadę do Włoch 01.09.06, 15:28
            Zula, masz zadziwiająco słabą pamięć. Zazwyczaj cechuje ona ludzi niezwykłej
            inteligencji, jednak Ty chyba jesteś tym wyjątkiem potwierdzającym regułę.
            pozdrawiam ;)
            • zula25 Re: jadę do Włoch 02.09.06, 09:50
              Bogu dzięki są tacy jak Ty, którzy mogą przypomnieć no i jest fajnie

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka