zula25 01.09.06, 07:54 urlop w okolicach Viareggio - La Spezia, w którym miejscu na tym odcinku są najładniejsze plaże i najciekawsze "życie turystyczne" o tej porze roku, wrzesień ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ortodox Re: jadę do Włoch 01.09.06, 11:18 No wiesz Zula, takie pytanie z Twojej strony nieco dziwi, przecież byłaś już tam (Marina di Massa) w ubiegłym roku. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=21038861&a=21038861 Nie pamiętasz już nic z tamtego wyjazdu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zula25 Re: jadę do Włoch 01.09.06, 11:39 to, że byłam nie oznacza, iż już wszystko wiem, we Włoszech byłam wiele razy ale nie znaczy to, że zjadłam już wszystkie rozumy i jestem ekspertem od Włoch, każdy może mieć zawsze coś do dodania, każdy przeżywa inaczej, przeżywając nawet to samo, nie prawdaż !!! inaczej, może znam to, gdzie postawiłam moją nogę lub położyłam moje kosteczki czy zamoczyłam moje ciało ale i nic więcej, znam sporo ale nie uzurpuję sobie prawa do twierdzenia "znam dobrze bo byłam", pardon myślę, że się teraz rozumiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośtam Re: jadę do Włoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:57 Coś mi tu śmierdzi tym szpiegiem jokerem37. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny ktostam Re: jadę do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 15:44 ... oj smierdzi, smierdzi - cała szpiegowska rodzinka. Odpowiedz Link Zgłoś
zula25 Re: jadę do Włoch 01.09.06, 12:04 dzięki ortodox za przypomnienie wątku, zupełnie o nim zapomniałam, szczególnie post aghis jest tam interesujący, ciekawe czy ona jeszcze tam pracuje, jeśli tak to pozdrowienia do 5 Terre, podaj adres na maila, to może do ciebie zaglądniemy, będę tam, znaczy w Marina di Massa od 9 do 23 września, mieszkać będziemy najprawdopodobniej w apartamecie przy via Ferrari, jak w ubiegłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: jadę do Włoch 01.09.06, 15:28 Zula, masz zadziwiająco słabą pamięć. Zazwyczaj cechuje ona ludzi niezwykłej inteligencji, jednak Ty chyba jesteś tym wyjątkiem potwierdzającym regułę. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zula25 Re: jadę do Włoch 02.09.06, 09:50 Bogu dzięki są tacy jak Ty, którzy mogą przypomnieć no i jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś