greenhills 30.11.05, 22:06 Jak mnie kurna pachy szczypia!!!!!!!!AAAAAAA!!!! Nigdy wiecej!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky97 Re: AAAAAANTIDRAL 30.11.05, 23:06 to że Cię pachy pieką to normalne, też tak miałam na początku, ale wystarczy stosować pewną regułe: to znaczy nigdy nie smarować się tuż po goleniu pach, bo wtedy rzeczywiście mozna zejść....natomiast dezodorant jes świetny, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:04 Niedawno o tym pisałam - antidral i etiaxil to nie dezodoranty ale leki! Znów odzywają się cierpiące na "nadmierną potliwość" - we własnej wyobraźni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:26 Mnie też szczypałao jak diabli. Posmarowałam się 3 razy i odpuściłam sobie. Ale dzisiaj mija ósmy dzień od ostatniego smarowania i się nie pocę! Teraz będę się tylko raz smarować w razie potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbm Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:28 a ty luca3105 znowu swoje. niech każdy robi to co chce. antidral jest dostępny bez recepty i jak ktoś chce to niech sobie kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:38 Czytanie ze zrozumieniem jest koniecznością. Także czytanie ulotek załączanych do lekarstw. Odpowiedz Link Zgłoś
greenhills Re: AAAAAANTIDRAL 01.12.05, 10:26 Luca, ja wiedzialam, ze to lekarstwo i Ty mnie tu nie pouczaj ze "mowilas" bo mi nic po twoim "mowieniu". Poza tym przeciez nie wiesz jak kto sie poci wiec prosze schowaj swoje zbedne komentarze do kieszeni:)Juz dzis jest ok, ale w nocy nie bylo milo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:03 Pisałam, moja droga, pisałam, a nie mówiłam. A że jest to lek, to nie było do Ciebie, ale do vicky97, która nazwała antidral dezodorantem. I znów to czytanie ze zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
greenhills Re: AAAAAANTIDRAL 01.12.05, 13:43 Ojojoj, Ty chyba jakas podstarzala pani nauczycielka jestes luca :-P Juz lepiej nic tu nie wypisuj, prooosze, bo zalozony watek byl o Antidralu, na ktory chyba niezbyt dobrze reaguje moja skora, a nie po to, bys mogla sie tu powymadrzac:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:58 Nie chce mi się z Tobą gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:02 na opakowaniu jest napisane że to dezodorant, więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawablues Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:12 O to, że to dezodorant dla osób nadmiernie się pocących, których jest w populacji około 1%, a jak czytasz to forum, to prawie każda na to cierpi. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: AAAAAANTIDRAL 01.12.05, 14:19 bo to jest strasznie powazny i powszechny problem mnie na poczatku tez szczypalo, teraz juz luz stosuje srednio raz na tydzien TYLKO NA NOC!!!! to bardzo wazne: na noc nie na dzieb i sie nie poce Odpowiedz Link Zgłoś