Dodaj do ulubionych

AAAAAANTIDRAL

30.11.05, 22:06
Jak mnie kurna pachy szczypia!!!!!!!!AAAAAAA!!!! Nigdy wiecej!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • vicky97 Re: AAAAAANTIDRAL 30.11.05, 23:06
      to że Cię pachy pieką to normalne, też tak miałam na początku, ale wystarczy
      stosować pewną regułe: to znaczy nigdy nie smarować się tuż po goleniu pach, bo
      wtedy rzeczywiście mozna zejść....natomiast dezodorant jes świetny, polecam.
      • Gość: luca3105 Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:04
        Niedawno o tym pisałam - antidral i etiaxil to nie dezodoranty ale leki! Znów
        odzywają się cierpiące na "nadmierną potliwość" - we własnej wyobraźni!
        • Gość: anka Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:26
          Mnie też szczypałao jak diabli. Posmarowałam się 3 razy i odpuściłam sobie. Ale
          dzisiaj mija ósmy dzień od ostatniego smarowania i się nie pocę! Teraz będę się
          tylko raz smarować w razie potrzeby.
        • Gość: mbm Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:28
          a ty luca3105 znowu swoje. niech każdy robi to co chce. antidral jest dostępny
          bez recepty i jak ktoś chce to niech sobie kupuje.
          • Gość: luca3105 Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:38
            Czytanie ze zrozumieniem jest koniecznością. Także czytanie ulotek załączanych
            do lekarstw.
        • greenhills Re: AAAAAANTIDRAL 01.12.05, 10:26
          Luca, ja wiedzialam, ze to lekarstwo i Ty mnie tu nie pouczaj ze "mowilas" bo
          mi nic po twoim "mowieniu". Poza tym przeciez nie wiesz jak kto sie poci wiec
          prosze schowaj swoje zbedne komentarze do kieszeni:)Juz dzis jest ok, ale w
          nocy nie bylo milo.
          • Gość: luca3105 Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:03
            Pisałam, moja droga, pisałam, a nie mówiłam. A że jest to lek, to nie było do
            Ciebie, ale do vicky97, która nazwała antidral dezodorantem. I znów to czytanie
            ze zrozumieniem...
            • greenhills Re: AAAAAANTIDRAL 01.12.05, 13:43
              Ojojoj, Ty chyba jakas podstarzala pani nauczycielka jestes luca :-P Juz lepiej
              nic tu nie wypisuj, prooosze, bo zalozony watek byl o Antidralu, na ktory chyba
              niezbyt dobrze reaguje moja skora, a nie po to, bys mogla sie tu powymadrzac:)
              Pozdrawiam
    • Gość: luca3105 Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:58
      Nie chce mi się z Tobą gadać...
      • Gość: ania Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:02
        na opakowaniu jest napisane że to dezodorant, więc o co chodzi?
    • Gość: rawablues Re: AAAAAANTIDRAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:12
      O to, że to dezodorant dla osób nadmiernie się pocących, których jest w
      populacji około 1%, a jak czytasz to forum, to prawie każda na to cierpi.
      • nioma Re: AAAAAANTIDRAL 01.12.05, 14:19
        bo to jest strasznie powazny i powszechny problem
        mnie na poczatku tez szczypalo, teraz juz luz
        stosuje srednio raz na tydzien TYLKO NA NOC!!!!
        to bardzo wazne: na noc nie na dzieb
        i sie nie poce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka