Gość: Trishna IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.10.02, 20:38 Dziewczyny co sądzicie o tym kremie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: Vitabolic pod oczy 16.10.02, 20:46 Mnie niczym nie zachwycil. Na cienie nie zadzialal, nie nawilzal jakos wyjatkowo, zapach ma nieszczegolny - ogolnie rzecz biorac rozczarowalam sie, zwlaszcza za te cene. Odpowiedz Link Zgłoś
hokusai Re: Vitabolic pod oczy 17.10.02, 11:17 Moje wrazenie idealnie pokrywaja sie z ocena Kasiulka. Ani na plus ani na minus - ale patrzac na cene, to jednak powinien byc bardziej efektywny. lepiej kupic Nivee, albo inna marke ze sredniej polki - roznica zadna. POwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trishna Re: Vitabolic pod oczy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.10.02, 08:47 dzięki i proszę o więcej opinii Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Vitabolic pod oczy 17.10.02, 11:37 Mnie kobita od Lancomaea bardzo przekonywała do tego kremu, ale piecze mnie w oczy, więc nie mogę go używać. Za to bardzo sobie chwalę NoAge Youx Serum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga Re: Vitabolic pod oczy IP: *.ost-poland.com.pl 17.10.02, 14:32 Ja go bardzo lubie.Mialam juz dwie tubki (jedyny krem pod oczy, ktory kupilam dwa razy) i pewnie jeszcze kiedys do niego wroce. Uratowal mi skore pod oczami po jednych wakacjach w plenerze, kiedy slonce i wiatr bardzo mi wysuszyly powieki. Bardzo dobrze nawilza, choc panie w perfumeriach twierdza, ze do nawilzania sie nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trishna Re: Vitabolic pod oczy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.10.02, 23:41 Boze..ale mam metlik w głowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Vitabolic pod oczy IP: 66.65.53.* 18.10.02, 01:45 Okrooopnie szczypal mnie w oko i w ogole uczulal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolly Re: Vitabolic pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 10:44 Ja kupiłam ten krem bo mam cienie pod oczami, kończę już tubkę i nic nie pomogło, choć lubię jego konsystencję i tak jak ktoś tu napisał dobrze nawilża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trishna Re: Vitabolic pod oczy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.10.02, 11:11 no dobrze, rezygnuje z tego kremu, mam wrazliwe oczy a wiele z was twierdzi ze szczypie... nie mogłam się sprawdzic na wlasnej skorze bo gdziekolwiek się pojawiłam wszędzie brakowało testera, wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś