Dodaj do ulubionych

Vitabolic pod oczy

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.10.02, 20:38
Dziewczyny co sądzicie o tym kremie?
Obserwuj wątek
    • kasiulek Re: Vitabolic pod oczy 16.10.02, 20:46
      Mnie niczym nie zachwycil. Na cienie nie zadzialal, nie nawilzal jakos
      wyjatkowo, zapach ma nieszczegolny - ogolnie rzecz biorac rozczarowalam sie,
      zwlaszcza za te cene.
      • hokusai Re: Vitabolic pod oczy 17.10.02, 11:17
        Moje wrazenie idealnie pokrywaja sie z ocena Kasiulka. Ani na plus ani na
        minus - ale patrzac na cene, to jednak powinien byc bardziej efektywny. lepiej
        kupic Nivee, albo inna marke ze sredniej polki - roznica zadna. POwodzenia
    • Gość: Trishna Re: Vitabolic pod oczy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.10.02, 08:47
      dzięki i proszę o więcej opinii
    • miriam_73 Re: Vitabolic pod oczy 17.10.02, 11:37
      Mnie kobita od Lancomaea bardzo przekonywała do tego kremu, ale piecze mnie w
      oczy, więc nie mogę go używać. Za to bardzo sobie chwalę NoAge Youx Serum.
    • Gość: magamaga Re: Vitabolic pod oczy IP: *.ost-poland.com.pl 17.10.02, 14:32
      Ja go bardzo lubie.Mialam juz dwie tubki (jedyny krem pod oczy, ktory kupilam
      dwa razy) i pewnie jeszcze kiedys do niego wroce. Uratowal mi skore pod oczami
      po jednych wakacjach w plenerze, kiedy slonce i wiatr bardzo mi wysuszyly
      powieki. Bardzo dobrze nawilza, choc panie w perfumeriach twierdza, ze do
      nawilzania sie nie nadaje.
    • Gość: Trishna Re: Vitabolic pod oczy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.10.02, 23:41
      Boze..ale mam metlik w głowie :)
    • Gość: Maruda Re: Vitabolic pod oczy IP: 66.65.53.* 18.10.02, 01:45
      Okrooopnie szczypal mnie w oko i w ogole uczulal.
      • Gość: dolly Re: Vitabolic pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 10:44
        Ja kupiłam ten krem bo mam cienie pod oczami, kończę już tubkę i nic nie
        pomogło, choć lubię jego konsystencję i tak jak ktoś tu napisał dobrze nawilża
    • Gość: Trishna Re: Vitabolic pod oczy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.10.02, 11:11
      no dobrze, rezygnuje z tego kremu, mam wrazliwe oczy a wiele z was twierdzi ze
      szczypie... nie mogłam się sprawdzic na wlasnej skorze bo gdziekolwiek się
      pojawiłam wszędzie brakowało testera, wielkie dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka