Dodaj do ulubionych

czarne sklepy 2005/2006

IP: 81.15.189.* 05.12.05, 17:34
///Slynne czarne listy...fryzjerzy, kosmetyczki, inne......
Czas na sklepy.....
Ranking najgrszych sklepow w Polsce......///

...p.o.z.d.r.a.w.i.a.m...
Obserwuj wątek
    • carmelaxxx Re: czarne sklepy 2005/2006 05.12.05, 17:51
      siec sklepow Troll, istna beznadzieja wzornictwo jak by skopiowane od innych
      producentow i jakosc do bani.
    • Gość: aga łódź-sephora IP: *.23.rev.vline.pl 05.12.05, 17:54
      Sephora w Galerii Łódzkiej. Chciałam kupić puder w kamieniu dobrze matujący i
      niewidoczny na twarzy w cenie do 100zł. Pani mi odpowiedziała że jeżeli nie
      stać mnie na droższy puder, to żebym sobie kupiła inglota albo loreala a nie
      przychodziła do perfumerii gdzie są kosmetyki z górnej półki. No cóż, w seforze
      jest właśnie loreal bo kupowałam tam podkład true match, czyli albo pani nie
      wie co sprzedaje albo to loreal jest z górnej półki ;) Poszłam kawałek dalej do
      douglasa i panie potraktowały mnie bardzo milutko. Wyszłam z pudrem i tuszem do
      rzęs. A do sephory już więcej nie pójdę.
      • Gość: kajak Re: łódź-sephora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:03
        ja też wolę Douglasa
        • Gość: weronika Re:"Salony" VIAMOD Warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.05, 19:20
          Viamod sprzedaje bieliznę Triumph'a. Ma sieć salonów w całej Polsce.
          Nie wiem jak jest w innych miastach, ale w Warszawie straszne chamice (bo już
          inaczej nie mogę tych panienek nazwać)tam pracują.
          Ja najczęście bywam w Wola Parku i myślałam, że tylko tam są takie chamki.
          Wizyta w salonie Viamod w Arkadii potwierdziła moje przypuszczenia. Pannom
          pracującym (choć to niewłaściwe słowo)w ogóle nie zależy, aby zainteresować
          klientkę towarem. Naburmuszone, łaskę robią, że odpowiedzą dzień dobry i zdejmą
          biustonosz z wieszaczka, gdy chcemy go przymierzyć. Klient po przestąpieniu
          progu sklepu wie, że swym wejściem zakłócił godziny urzędowania panienek.i nie
          chodzi tu o wygląd klientki. Tak samo niesympatycznie jestem obsłużona będąc
          ubrana w dżinsy jak i w elegancki kostium i szpilki. Radzę omijać z daleka.
          • ewela1983 Lesmax 05.12.05, 19:29
            Perfumeria lesmax na Gorczewskiej w tesco.Niby perfumeria a syf nie z tej
            ziemii...obsluga tragedia-damy siedza maluja paznokcie i nic nie robia a jak
            sie o cos nie daj boze zapytasz jedyna odpowiedzia jest NIE!!!..zdecydowanie
            wole sklep tej sieci na Kabatach..
            • jade.fox Re: Lesmax 06.12.05, 01:37
              Oooo! zaskoczyłaś mnie!!
              czasem kupuję w tej perfumerii na Górczewskiej i zawsze byłam dobrze obsłużona,
              raz szukałam podkładu i wypróbowałam z pięć kolorów no i niestety żaden mi nie
              pasował więc podziękowałam, a pani była bardzo miła i poświęciła mi dużo czasu.
              Może była to inna ekspedientka...
              • Gość: kik Amanda Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 01:43
                Perfumeria Amanda, Katowice Staromiejska. Kilka razy miałam nieprzyjemność
                korzystania z jej usług,i za każdym razem byłam traktowana niepoważnie. Nie wiem
                czy sprawił to wiek czy brak etoli z norek, ale obsługujące tam Panie
                klasyfikuja klientki według swoich własnych kryteriów.
                Zmieniłam perfumerie na Katowicka Sephore, i jestem zachwycona poziomem obsłgi.
                Pozdrawiam
                • maggi9 Sephory 06.12.05, 01:47
                  Nie przepadam za nimi.Jak się nie ma na sobie iluś tysięcy złotych to traktują człowieka niezbyt miło.Jest tam ogólnie troche drętwo ale dawno nie byłam może coś się zmieniło.Za to in plus liczy się to, że jak już wyda się pewną kwote to zaczynaja być super mili i reklamacje sa bezproblemowe
                  • Gość: oliwka Re: Sephory IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.05, 08:57
                    nie lubię Sephory, wolę katowicki Douglas. Poziom usług i wiedzy o wiele większy niz w Sephorze
    • Gość: g Re: czarne sklepy 2005/2006 IP: 81.15.189.* 06.12.05, 10:58
      czarne sklepy to szok, jak mozna dawac ludziom dno....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka