Gość: goska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:37 ktos juz mial? Jakie opinie? orientujecie sie jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewe Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.klaudyny.waw.pl / *.klaudyny.waw.pl 05.12.05, 19:40 mialam probke z gazety TRAGEDIA....cena przystepna ok40zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:44 ale dlaczego tragedia? tworzy efekt maski? kurcze, musze przyznac ze chce kupic ten poklad i myslalam ze bedzie dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleńka Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.chello.pl 05.12.05, 19:49 w jakim wieku można go już stosowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga24 Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: 81.219.123.* 05.12.05, 19:57 Najpierw miałam próbkę z gazety. Postanowiłam ją uzyc na jakies wyjście by sprawdzic jak sie sprawdzi.I powiem tak że wg mnie dobrze rozporowadza sie na skórze, ma lekką konsystencję.Ja zawsze przed nałozeniem podkłady 15 minut przed jego nałożeniem nakładam krem Ponds z masłem kakaowym, potem podkład i efekt jest super. Ponadto pozostaje długo na skorze i jej nie wysusza. Ja go sobie kupiłam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.ztpnet.pl 06.12.05, 08:00 Bardzo dobry podkład. Cera jest po nim piękna, wygładzona, jednolita. Długo utrzymuje się na twarzy. Ma efekt liftingujący, a więc nadaje się także dla dojrzałych osób. Używam go od kilkunastu dni i bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 10:46 A ja polecam kupic Claudie, bo jest próbka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.crowley.pl 06.12.05, 11:57 Właśnie wypróbowałam próbkę i jestem b. zadowola. Mam nadzieję że są jakieś fajne jasne kolorki bo na pewno go kupię. Fajniejszy jest Visible Lift Loreala ale też i dwa razy droższy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga.ta Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:46 Tez się zastanawiam nad tym podkładem. Wydaje się ze to lekki, delikatny podkład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:36 widzialam go dzis w rossmanie za 31,90:) tylko tak jak ktos juz tu wspominal,....sa dosc ciemne kolory:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:42 kupilam:) acha sa jednak jasniejsze kolory np. 200 Odpowiedz Link Zgłoś