Dodaj do ulubionych

Podkład Anti Stress&Lift ASTOR

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:37
ktos juz mial? Jakie opinie?
orientujecie sie jaka cena?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewe Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.klaudyny.waw.pl / *.klaudyny.waw.pl 05.12.05, 19:40
      mialam probke z gazety TRAGEDIA....cena przystepna ok40zl.
      • Gość: goska Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:44
        ale dlaczego tragedia?
        tworzy efekt maski?
        kurcze, musze przyznac ze chce kupic ten poklad i myslalam ze bedzie dobry...
        • Gość: oleńka Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.chello.pl 05.12.05, 19:49
          w jakim wieku można go już stosowac?
    • Gość: Olga24 Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: 81.219.123.* 05.12.05, 19:57
      Najpierw miałam próbkę z gazety. Postanowiłam ją uzyc na jakies wyjście by
      sprawdzic jak sie sprawdzi.I powiem tak że wg mnie dobrze rozporowadza sie na
      skórze, ma lekką konsystencję.Ja zawsze przed nałozeniem podkłady 15 minut przed
      jego nałożeniem nakładam krem Ponds z masłem kakaowym, potem podkład i efekt
      jest super. Ponadto pozostaje długo na skorze i jej nie wysusza. Ja go sobie
      kupiłam i polecam
    • Gość: miśka Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.ztpnet.pl 06.12.05, 08:00
      Bardzo dobry podkład. Cera jest po nim piękna, wygładzona, jednolita. Długo
      utrzymuje się na twarzy. Ma efekt liftingujący, a więc nadaje się także dla
      dojrzałych osób. Używam go od kilkunastu dni i bardzo polecam.
      • Gość: milka Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 10:46
        A ja polecam kupic Claudie, bo jest próbka.
    • Gość: Meg Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.crowley.pl 06.12.05, 11:57
      Właśnie wypróbowałam próbkę i jestem b. zadowola. Mam nadzieję że są jakieś
      fajne jasne kolorki bo na pewno go kupię. Fajniejszy jest Visible Lift Loreala
      ale też i dwa razy droższy :(
      • Gość: Aga.ta Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:46
        Tez się zastanawiam nad tym podkładem. Wydaje się ze to lekki, delikatny
        podkład.
        • Gość: goska Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:36
          widzialam go dzis w rossmanie za 31,90:)
          tylko tak jak ktos juz tu wspominal,....sa dosc ciemne kolory:/
          • Gość: goska Re: Podkład Anti Stress&Lift ASTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:42
            kupilam:)
            acha sa jednak jasniejsze kolory np. 200

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka