in_somnia 08.12.05, 14:24 Mam wstydliwy problem, dość mocno pocą mi się dłonie... Czy ktoś mógłby polecić mi jakiś skuteczny specyfik wraz z ceną na tę dolegliwość? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
in_somnia Re: deodorant do dłoni 08.12.05, 15:41 Może jednka ktoś coś zna i może pomóc? Bo choć to taki wielki problem nie jest to dla osoby, która tańczy jest to wstydliwe i uciążliwe... :( Odpowiedz Link Zgłoś
in_somnia Re: deodorant do dłoni 08.12.05, 17:42 Nie uwierzę, że nie ma tu ani jednej osoby, która by się nie zetknęła z potliwymi dłońmi... Dziewczyny, proszę Was! Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: deodorant do dłoni 09.12.05, 00:52 Podobno dobre efekty daje antyperspirant Etiaxil lub tańszy Antidral. Nie używałam go na dłonie, tylko pod pachami i rzeczywiście działa. Odpowiedz Link Zgłoś
slaiderka1 Re: deodorant do dłoni 09.12.05, 10:49 polecam etiaxil jest specjalny do dłoni popytaj w aptekach bo nie jest tani ale dość duży i na długo wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
in_somnia Re: deodorant do dłoni 09.12.05, 18:13 Dziękuję Wam bardzo i cieszę się, że znalazł się ktoś kto poradził. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doctore Re: deodorant do dłoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 23:26 Jeśli Ci nie pomogą dezodoranty, to możesz ostrzyknąć dłonie botoxem - działa przez 6 m-cy, ale jest to drogi zabieg Odpowiedz Link Zgłoś