Dodaj do ulubionych

krem na cellulit

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 13:45
Witam wszystkie Forumowiczki! Mam pytanie- czy mogłybyście podzielić sie
swoimi doświadczeniami z kremami na cellulit? Obawiam sie, ze musze takowy
nabyc, a nie mam pojecia, który jest wart zaufania... Pozdrawiam cieplutko.
Obserwuj wątek
    • Gość: afige! Re: krem na cellulit IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 16:54
      stosowałam kilka kremów, może nie potrzebowałam ich bardzo, ale dobry wydał mi
      się żel (chyba żel) firmy Norel "retinol contra cellulit". Ładnie wygładził mi
      skórę. Na opakowaniu zalecają żeby stosować go rano a na noc krem
      wyszczuplający i na rozstępy. W tej chwili nie pamiętam jak dokładnie się
      nazywał, ale to taki pojemnik 300ml z dozownikem. Może razem stosowane dadzą
      szybszy efekt wygładzenia. Aha, ja zwykle zużywam jedno opakowanie i potem juz
      mi się nie chce, więc ten żel chyba dość szybko zadziałał bo po jednym
      opakowaniu (200 ml). POZDR.
    • Gość: aniak Re: krem na cellulit IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 21:13
      Podobno ten Vichy jest niezły
      • asinek Re: krem na cellulit 20.10.02, 21:20
        Hej! obawiam sie ze zaden krem na celulit nie jest dobry. To znaczy zaden nie
        likwiduje przyczyny celulitu, czyli wiotczenia tkanki lacznej. Lepiej uprawiac
        sport i smarowac sie regularnie czymkolwiek. Sama uzywalam YR Patch Systems i
        nie polecam ... oraz latem smarowalam sie regularnie samoopalaczem i to akurat
        pomoglo (pomijajac fakt, ze samooplaacz takze optycznie redukuje celulit).
        Pa.
        a.
        • Gość: apsara Re: krem na cellulit IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 19:14
          asinek napisała:

> Hej! obawiam sie ze zaden krem na celulit nie jest dobry. To znaczy zaden nie
          > likwiduje przyczyny celulitu, czyli wiotczenia tkanki lacznej. Lepiej
          uprawiac
          > sport i smarowac sie regularnie czymkolwiek.

pod czym się podpisuję- dopiero intensywne przyłożenie się do sportu( u mnie
          basen) pomogło
    • loosia Re: krem na cellulit 20.10.02, 22:57
      Dla mnie OK jest D Stock Vichy. Wydajny, dobrze sie wchłania, przyjemnie
      pachnie, nie lepi sie. W połaczeniu z gimnastyką i sauną naprawde daje efekty.
      • Gość: elka Re: krem na cellulit IP: *.sav.tkb.net.pl 21.10.02, 01:05
        Rzeczywiście Norel był niezły - używałam go będąc w ciąży a wtedy to dopiero
        miałam cellulit przez duże C. Dzięki Norel Antycellulit obecnie skórkę
        pomarańczową ledwie widoczną, a przy okazji rozstępy też łagodzi - tylko te
        świeże.
    • givenchy Re: krem na cellulit 21.10.02, 10:10
      Używałam wielu już specyfików na cell, m.in. Vichy,Ives Roche - Lift Dynamic,
      Erisa, ale żaden nie przyniósł tak oczekiwanego efektu, jak Diorm - niestety
      dość drogi.

g.
      • Gość: olla Re: krem na cellulit IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 00:05
        Dziekuje za wszystkie odpowiedzi i mam malutkie pytanko: czy krem Norel mozna
        nabyc w zwyklej drogerii, w aptece i tak w przyblizeniu ile on kosztuje?
        Pozdrawiam
        • kromka Re: krem na cellulit 23.10.02, 10:08
          Kupuję ten krem (opakowanie z dozownikiem, chyba 300 ml) w Drogerii Natura (w
          aptece też widziałam), za niecałe 30 zł.
    • Gość: kasiarpo1 Re: krem na cellulit IP: *.dsl.siol.net 23.10.02, 10:51
      Zdecydowanie Vichy d-stock-REWELACJA!!!!!
      jest tak wydajny ze starcza mi na 4-5 m-cy co dzielac przez cene nie wychodzi
      tak drogo.
      I ten zapach....
      • Gość: joanna Re: krem na cellulit IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.02, 20:38
        Również podpisuję sie pod opinią, że D-Stock jest rewelacyjny! Tylko jedno małe
        ale, nalezy nakladać dosyć cienką warstwą, bo w przeciwnym wypadku powstają
        grutki. Faktycznie jest bardzo wydajny.
    • Gość: a Re: krem na cellulit IP: *.chello.pl 23.10.02, 17:51
    • Gość: m Re: krem na cellulit IP: *.wcp.pl 23.10.02, 18:51
    • Gość: ^^^ Re: krem na cellulit IP: *.wcp.pl 23.10.02, 19:01
    • tse-tse Re: krem na cellulit 28.10.02, 21:43
      Gość portalu: olla napisał(a):

> Witam wszystkie Forumowiczki! Mam pytanie- czy mogłybyście podzielić sie
      > swoimi doświadczeniami z kremami na cellulit? Obawiam sie, ze musze takowy
      > nabyc, a nie mam pojecia, który jest wart zaufania... Pozdrawiam cieplutko.
    • patrynia Re: krem na cellulit 01.11.02, 20:31

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka