Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Podkład w Sprayu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:08 Poszło za szybko. Ogładałam dziś program No to pięknie i właśnie proadząca używała takiego podkładu. Znacie może firma produkującą go i jak sie sprawuję.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: Podkład w Sprayu IP: *.chello.pl 08.12.05, 21:27 Na pewno ma dior i lumene. czy to nie brudzi wszystkiego dookola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toolie Re: Podkład w Sprayu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.05, 10:07 Sally Hansen tez ma taki podklad w swojej ofercie. Nie wiem tylko czy mozna go dostac w Polsce (ja widzialam w USA). Chociaz ostatnio zauwazam u nas coraz wiecej ich produktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Podkład w Sprayu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 10:34 podobno ma tez maybeline, natomiast ja miałam ostatnio robiony makijaż diorem i muszę powiedzieć, że rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Podkład w Sprayu 09.12.05, 10:53 A tym diorem piskano Ci na prosto na twarz, czy najpierw na dłoń i dopiero na twarz. Zastanawiam sie nad podkładem w sprayu ale tego nakładania sobie nie wyobrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Podkład w Sprayu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:10 Nie miałam, nie używałam, widziałam w No to pięknie i uważam, że to kolejny gadżet. Ubranie można przykryć, ewentualnie pryskać się bez, ale co z włosami? Też zakrywać? Jak dla mnie za dużo zachodu, 5 x szybciej zrobię to bez pryskania, po staremu, czyli ręcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegro Re: Podkład w Sprayu IP: *.devs.futuro.pl 09.12.05, 11:27 Lumen ma tego rodzaju podkłady /matujące/ - lekko kryjące i trwałe. Psika się na dłoń i następnie rozprowadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Podkład w Sprayu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:31 Ale Ani chodziło chyba o podkład psikany bezpośrednio na twarz a nie na rękę i potem rozprowadzany? Przynajmniej tak pokazywano w ostatnim No to pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Podkład w Sprayu 09.12.05, 11:38 ale jak psiknąć podkładem na twarz, bez ubrudzenia włosów, ubrania i wszystkiego naokoło? w TV to wiele różnych rzeczy pokazują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Podkład w Sprayu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.05, 11:58 Ja mam taki Lumene i czasem go używam. Brudzi wszystko dookoła, dlatego trzeba go nakładać metodą tradycyjną - na rękę lub gąbeczkę, a następnie na twarz. Mój podkład ma duży promień brudzenia, pryska po kafelkach, lustrze, umywalce i ubraniu :] Nie polecam! Do tego podejrzewam, że ciśnienie w butelce zniknie szybciej, niż podkład i sporo się w ten sposób zmarnuje. Podkład w tubce zawsze można jeśli nie wycisnąć do końca, to choćby ją rozkroić, a w butelce wygrzebać jakimś aplikatorem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Podkład w Sprayu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:59 Tak na prawdę to szukam delikatnego podkładu nie tworzącego maski i przede wszystkim nie wysuszającego skóry. bo z tym mam problem. Cokolwiek nałoże po jakimś czsie łuszcząca się skóra. Myślałam że ten w sprayu jest lżejszy, ale faktycznie dużo z nim zachodu,zabrudzenia,przykrywanie się.Dzięki za porady .Ania Odpowiedz Link Zgłoś