Dodaj do ulubionych

spray SPF do ciała

20.07.25, 15:45
Szukam dobrego SPF 50 w sprayu ale takiego żeby nie trzeba było smarować, wcierać etc. Znalazłam tylko do twarzy a chcę do ciała. Poradzicie?
Obserwuj wątek
    • mocca25 Re: spray SPF do ciała 20.07.25, 16:00
      Ja lubię mgiełkę Kolastyny, tę "egzotyczną" (jakiś jasnoniebieski wzorek). Podoba mi się zapach (ale to jest wględne) i to, że się nie lepi i piasek się do niej nie lepi. Umiarkowanie wydajna
    • wapaha Re: spray SPF do ciała 20.07.25, 16:16
      miałam ten, ale po dłuższym używaniu chyba mnie uczulił- może w tym roku do niego wrócę bo świetnie się aplikował i ciało się nie kleiło ( używałam przed bieganiem)
      • hanusinamama Re: spray SPF do ciała 22.07.25, 12:18
        Ja używam od lat Mustelli ale własnie z takim pryszkaczem". To nie jest spray czyli trzeba rozsmarować.
        Nie mam zauwafania do typowych sprayów, bo mam wrażenie ze za mało aplikuję (a w spf wazna jest ilość)
    • boogiecat Re: spray SPF do ciała 20.07.25, 16:30
      Ta jest sprawdzona, bardzo mgielkowata wiec trzeba sie przyzwyczaic zeby nie psikac az zacznie sie ja widac i czuc na skorze tak ze trzeba rozsmarowywac *moj poczatkowy blad
      • boogiecat Re: spray SPF do ciała 20.07.25, 16:30
        boogiecat napisała:

> Ta jest sprawdzona, bardzo mgielkowata wiec trzeba sie przyzwyczaic zeby nie ps
        > ikac az zacznie sie ja widac i czuc na skorze tak ze trzeba rozsmarowywac *moj
        > poczatkowy blad
        • hanusinamama Re: spray SPF do ciała 22.07.25, 15:37
          A jak jest opsiana aplikacja w sensie ile? Bo ja nakładam tyle ile podaje producent

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka