ritana 20.07.25, 15:45 Szukam dobrego SPF 50 w sprayu ale takiego żeby nie trzeba było smarować, wcierać etc. Znalazłam tylko do twarzy a chcę do ciała. Poradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mocca25 Re: spray SPF do ciała 20.07.25, 16:00 Ja lubię mgiełkę Kolastyny, tę "egzotyczną" (jakiś jasnoniebieski wzorek). Podoba mi się zapach (ale to jest wględne) i to, że się nie lepi i piasek się do niej nie lepi. Umiarkowanie wydajna Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: spray SPF do ciała 20.07.25, 16:16 miałam ten, ale po dłuższym używaniu chyba mnie uczulił- może w tym roku do niego wrócę bo świetnie się aplikował i ciało się nie kleiło ( używałam przed bieganiem) Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: spray SPF do ciała 22.07.25, 12:18 Ja używam od lat Mustelli ale własnie z takim pryszkaczem". To nie jest spray czyli trzeba rozsmarować. Nie mam zauwafania do typowych sprayów, bo mam wrażenie ze za mało aplikuję (a w spf wazna jest ilość) Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: spray SPF do ciała 20.07.25, 16:30 Ta jest sprawdzona, bardzo mgielkowata wiec trzeba sie przyzwyczaic zeby nie psikac az zacznie sie ja widac i czuc na skorze tak ze trzeba rozsmarowywac *moj poczatkowy blad Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: spray SPF do ciała 20.07.25, 16:30 boogiecat napisała: > Ta jest sprawdzona, bardzo mgielkowata wiec trzeba sie przyzwyczaic zeby nie ps > ikac az zacznie sie ja widac i czuc na skorze tak ze trzeba rozsmarowywac *moj > poczatkowy blad Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: spray SPF do ciała 22.07.25, 15:37 A jak jest opsiana aplikacja w sensie ile? Bo ja nakładam tyle ile podaje producent Odpowiedz Link Zgłoś