Dodaj do ulubionych

IWOSTIN CZY LA ROCHE EFFECLAR

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:11
Za waszą rada zaopatrzyłam się w serię Effeclar ale powoli mi się kończy i
zastanawiam się nad zaminą na Iwostin do cery trądzikowej ale nie wiem czy
warto? Czy któraś z was używała obu tych serii do cery trądzikowej i ma
porównanie i może mi coś doradzic? Z góry dzieki za pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • morelka4 Re: IWOSTIN CZY LA ROCHE EFFECLAR 12.12.05, 19:40
      Z Iwostinu mialam tylko probki zelu do mycia twarzy, kremu matujacego i
      jakiegos kremu na noc (o ile dobrze pamietam). Zaden z ich produktow mnie nie
      zachwycil wiec ich nie kupilam. Krem matujacy matowal jak kazdy, czyli na 2-3
      godziny, a krem na noc dla mnie byl zupelnie nieprzydatny, bo mam swoje mazidla
      od derma. Zel do mycia twarzy zadna rewelacja, wg mnie zel Effaclar jest o
      niebo lepszy. Z LRP dobrze tez mi sluzyl Effaclar K (z kwasami) ale z tego co
      wiem to Iwostin nie ma kwasow w swojej ofercie, wiec nie ma jak porownac. Ja
      bym pozostala przy LRP, ale jesli jestes ciekawa Iwostinu to moze popros o
      probki. Pamietam ze swego czasu producent je wysylal, z tym, ze troche sie na
      nie czekalo. Pzdr
    • mikams75 Re: IWOSTIN CZY LA ROCHE EFFECLAR 12.12.05, 21:46
      a moze Avene z serii Cleanance? Podobne do Effaclaru, moze uda Ci sie zdobyc
      probki w aptece? Zel do mycia twarzy pasuje mi bardziej niz effaclar, krem
      matujacy jest naprawde mocno matujacy (dla mnie za mocno - cera mieszana). Jest
      tez krem z kwasami Cleanance K - ale tutaj jestem sklonna powiedziec, ze
      Effaclar K jest mocniejszy.
    • cioccolato_bianco Re: IWOSTIN CZY LA ROCHE EFFECLAR 12.12.05, 21:53
      lepszy Effeclar
      • Gość: Ania Re: IWOSTIN CZY LA ROCHE EFFECLAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 07:45
        Moim zdaniem Cleanance, ale uzywam go tylko na noc, bo nie ma filtrów.
    • Gość: aga Re: IWOSTIN CZY LA ROCHE EFFECLAR IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 13.12.05, 09:53
      Krem na noc Iwostin Purritin zawiera kwasy i jest naprawdę dobry i skuteczny,
      wolałam go od Effaclaru. Śmierdzi trochę kościołem, ale można wytrzymać. Żel do
      mycia twarzy też lepiej mi służył z Iwostinu niż z LRP, mniej wysuszał, a
      bardzo skutecznie oczyszczał.
    • Gość: nn Re: IWOSTIN CZY LA ROCHE EFFECLAR IP: 80.51.90.* 13.12.05, 13:12
      krem purritin na noc ma fajny sklad. ale ze ma malo tych kwasow, to
      spektakularnych efektow nie nalezy sie spodziewac. efeclar k ma cos zrabane z ph
      i dlatego na wiele osob nie dziala albo dziala bardzo slabo. wiec ze wzgledu na
      cene chyba lepszy purritin. swietny jest lysanel active firmy svr, ale ten jest
      juz duuuzo mocniejszy. moze podrazniac skore, ale za to naprawde dziala. jak
      posmarowalam nim na noc takie czerwone pryszcze, to rano byly juz male i blade.
      za to efeklar na mnie nie dziala w ogole
      • Gość: KAROLA Re: IWOSTIN CZY LA ROCHE EFFECLAR IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 14.12.05, 16:19
        No i dlaej nie wiem czy zostać przy Effelacerze czy wypróbować Iwostin. Wiem ze
        napewno kupię Effeclar A.I. bo jest dobry dla mnie ale nie wiem co z resztą żel
        do mycia, ten krem Effeclar K i ten matujący czy wymieniać czy zostać przy La
        Roche
    • Gość: Kaszka Re: LRP n/t IP: *.icpnet.pl 14.12.05, 19:45
    • Gość: Mońka Re: IWOSTIN CZY LA ROCHE EFFECLAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:16
      Ja zakupiłam Effaclar K i niestety nie widzę w nim nic nadzwyczajnego. Jak mi
      się skończy muszę spróbować z czymś innym.
      • Gość: KAROLa Re: IWOSTIN CZY LA ROCHE EFFECLAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:12
        A co myślicie żeby połączyc te dwie serie bo juz sama nie wiem chce do Effeclar
        A.I. i K dokupic zel myjący i ten krem matujący z Iwostinu tylko nie wiem czy
        to dobry pomysł?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka